Πάρτι στο «Γ. Καραϊσκάκης», θρίλερ στους Ζωσιμάδες

Πάρτι στο «Γ. Καραϊσκάκης», θρίλερ στους Ζωσιμάδες

Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα (25/03) η 26η αγωνιστική της Super League. Φιέστα ετοιμάζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο περιθώριο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ κορμιά αναμένεται να πέσουν στο ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης. 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (15.00, Novasports 2)

Οι τέσσερις διαδοχικές ήττες ήταν καταδικαστικές για τη Δόξα Δράμας που πλέον αγωνίζεται για την ιστορία και τον κόσμο της. Οι Μαυραετοί μπορούν βέβαια να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, κάνοντας ζημιές στους αντιπάλους τους και αυτό θα επιδιώξουν και σήμερα απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο Μάκης Κατσαβάκης έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα για μία ακόμα εβδομάδα. Εκτός μάχης τέθηκαν λόγω τραυματισμών οι Λίμα, Παπαδόπουλος, Τριποτσέρης και Ουέλινγκτον και λόγω τιμωρίας ο Ψυχογιός.

Η αποστολή της Δόξας

Δαύκος, Ρόκα, Βέρτζος, Μπριλλάκης, Αμπουμπακάρι, Ρούτσης, Κατσικογιάννης, Στεριανός, Σικαλιάς, Λεάντρο, Γελαδάρης, Τσιμπλίδης, Κουμπρόγλου, Αραβίδης, Κάπελ, Κυβελίδης, Κοβάσεβιτς, Αγτζίδης

Οι δύο σερί ισοπαλίες που παραχώρησε στην έδρα του σε συνδυασμό με τις ισάριθμες ήττες που προηγήθηκαν, έβαλαν τον Λεβαδειακό σε περιπέτειες. Οι Βοιωτοί, βέβαια, εξακολουθούν να κρατούν την τύχη στα χέρια τους και σήμερα τους δίνεται μια χρυσή ευκαιρία να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στη μάχη της παραμονής.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μελισσά και Μουλόπουλο, έχει όμως στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του.

Η αποστολή του Λεβαδειακού

τρατηλάτης, Κυριακίδης, Τομάς, Μανό, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Μαχαίρας, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς

doksaleievadia

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (17.15, Novasports 3)

Οι δύο βαθμοί που έχασε στην Τρίπολη σε συνδυασμό με τις μαζεμένες νίκες του Αρη, άλλαξαν τις ισορροπίες σε ό,τι αφορά στη μάχη της πεντάδας. Η ΑΕΚ βρίσκεται στο +2 από τους «κίτρινους» με ματς λιγότερο, αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε το τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό ώστε να απαλλαγεί από το άγχος.

Ο Νίκος Κωστένογλου θα προχωρήσει - αναγκαστικά - σε αλλαγές στην ενδεκάδα, δεδομένου ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον τραυματία Δέλλα και τους τιμωρημένους Βάργκας και Καράμπελα.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Αργυρίου, Λαγός, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας

Εδώ που έχει φτάσει ο Παναιτωλικός, περιθώρια για να διαλέξει παιχνίδια δεν υπάρχουν, πόσω μάλλον από τη στιγμή που το πρόγραμμα θεωρείται ως εξαιρετικά δύσκολο. Οι Αγρινιώτες παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζονται οπωσδήποτε αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ για να αυξήσουν τις ελπίδες παραμονής τους στη Super League.

Για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι, ο Τάκης Λεμονής δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των τραυματιών Εντζεγκέλε, Μπλάζιτς, Κούσα και Κουτρομάνου.

Η αποστολή του Παναιτωλικού

Τζενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ρότσα, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Καμαρά, Ακαλέ, Ονουάτσι

aekaraagrinio

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (17.15, Novasports 2)

Με τους δέκα βαθμούς που μάζεψε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, ο ΠΑΣ μπήκε σε θέση οδηγού στη μάχη της παραμονής και τα χαμόγελα επέστρεψαν στα Γιάννινα. Ολοι πλέον θεωρούν ότι με νίκη επί του Εργοτέλη, ο «Αγιαξ» θα ανανεώσει την παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία και γι αυτό στην πόλη επικρατεί ξεσηκωμός για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών. Εκτός μάχης έχουν τεθεί μόνο ο τιμωρημένος Λίλα και ο τραυματίας Οικονόμου.

Η αποστολή του ΠΑΣ

Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Κώτσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Ανδράλας, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου, Βίλα, Μπεσέρα, Κυριάκος, Σκούφαλης, Τζάνης, Γεωργίου, Γιάκος, Ζαμπρέλα, Μπακαγιόκο, Ντε Βινσέντι.

Τον αγώνα της χρονιάς, μέχρι τον επόμενο, δίνει σήμερα ο Εργοτέλης και ενδεικτικό του πόσο κρίσιμο θεωρούν στο Ηράκλειο το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, είναι ότι στα Γιάννινα θα ταξιδέψει και ο Απόστολος Παπουτσάκης (δεν συνηθίζει να παρακολουθεί διά ζώσης τα εκτός έδρας ματς).

Οι Κρητικοί βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη και τους βολεύει και η ισοπαλία, δεδομένου ότι το πρόγραμμά τους είναι καλύτερο από των υπόλοιπων ομάδων που παλεύουν για τη σωτηρία.

Ο Νίκος Καραγεωργίου είδε χθες με ανακούφιση τον Λεάλ να βγάζει χωρίς πρόβλημα την προπόνηση και να τίθεται στη διάθεσή του. Κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι οι μόνοι αδύναμοι να βοηθήσουν είναι ο τιμωρημένος Φραγκουλάκης και ο τραυματίας Μπρούνο.

Η αποστολή του Εργοτέλη

Πίρσον, Καβουσάκης, Δάρλας, Τζανακάκης, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Ολίσε, Καρέλης, Σασιασβίλι, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Λεάλ, Ρέντζας

pasergo

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ (19.30, Novasports 2)

Η αγωνιστική επανάσταση της Κέρκυρας δεν στάθηκε ικανή να της χαρίσει αποτέλεσμα στο Παγκρήτιο. Η ήττα από τον Εργοτέλη την περασμένη εβδομάδα έβαλε ξανά τους Φαίακες κάτω από τη ζώνη και το κακό γι αυτούς είναι ότι και το πρόγραμμα μόνο ως εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η ομάδα του Χάβι Γκράθια χρειάζεται επειγόντως βαθμούς και θα τους αναζητήσει στο σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό προπονητή να έχει για καλή του τύχη μόλις δύο απώλειες. Πιο συγκεκριμένα, εκτός μάχης έμειναν ο τραυματίας Αγρίτης και ο τιμωρημένος Οσμάν.

Η αποστολή της Κέρκυρας

Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Μαρτίν, Γραμμόζης, Καλαντζής, Σακελλαρίου, Γιάντσης, Ερίθε, Καραλής, Ηλιάδης, Μπάρκογλου, Βενέτης, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Ιωάννου, Χαμπλ

Ενας βαθμός σε δύο αγώνες δεν είναι και η καλύτερη συγκομιδή για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά παραμένει μεν τέταρτος, έχει πλεονέκτημα για τα πλέι οφ, ωστόσο βρίσκεται και στο -4 από τον τρίτο Ατρόμητο. Ο Λάζλο Μπόλονι επιθυμεί ένα ντεμαράζ από την ομάδα του και γι αυτό ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να φύγουν με «διπλό» από την Κέρκυρα επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από τρεις εβδομάδες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, πάντως, θα πρέπει να κάνει αλχημείες για να βρει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Φωτάκη και τους τραυματίες Ιβιτς, Ετο, Κρέσιτς, Ρομπέρ και Κατσικά.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λαζάρ, Νιμανί, Σνάουτσνερ

kerkyrapaok

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (19.30, Novasports 1)

Με το «διπλό» στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που δεν τέλειωσε ποτέ, ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε εκ νέου τα πάνω της μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό από τη Μέταλιστ και σήμερα ψάχνει μία ακόμα νίκη, ώστε να φανεί συνεπής στο πάρτι που ετοιμάζει ο κόσμος.

Ο Βάσκος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Ιμπαγάσα, όπως επίσης και τους Φέισα και Φετφατζίδη, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα μια και ο Ολυμπιακός έχει στις πλάτες του και την κούραση από το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΟΦΗ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Μέγιερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α.  Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μοντέστο, Μακούν, Καζίμ Ρίτσαρτντς, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Ντιόγο

Δύσκολα θα προλάβει το τρένο της πεντάδας ο Αστέρας Τρίπολης, παρά την εκπληκτική του πορεία στον δεύτερο γύρο. Επειτα από τέσσερις διαδοχικές νίκες, οι Αρκάδες έμειναν στο «Χ» με την ΑΕΚ παρότι προηγήθηκαν και δεδομένου του ότι τα ματς που έχουν μπροστά τους είναι πολύ δύσκολα, δεν διατηρούν πολλές ελπίδες για να συμμετάσχουν στα πλέι οφ. Κάτι που βέβαια καθόλου δεν θα τους πειράζει αν καταφέρουν και προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Σάκης Τσιώλης θα πραγματοποιήσει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφενός γιατί η ομάδα του έδωσε ημιτελικό την Τετάρτη (με τον Ατρόμητο), αφετέρου γιατί έχουν προκύψει αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός μάχης για την αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους έχουν μείνει οι τιμωρημένοι Τσαμπούρης και Πουλίδο και οι τραυματίες Περόνε, Σολάκης.

Η αποστολή του Αστέρα

Μπαντής, Στεφανάκος, Ναβάρο, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Χουανίτο, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Λαδάκης, Μπρέσκα, Ράγιος, Ροτζέριο, Έγκον, Χούλι, Φρανκού, Μπακασέτας

thylaraasteras



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved