Μασάδο: «Η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε»

Μασάδο: «Η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε»

Ο Μάνουελ Μασάδο τόνισε πως ο Πανιώνιος είναι η καλύτερη ομάδα που βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ταυτόχρονα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του.

Ο τεχνικός του Άρη, Μάνουελ Μασάδο στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στα αρκετά προβλήματα που είχε η ομάδα του, αλλά και στην ποιότητα των παικτών του, αλλά και του Πανιωνίου:

«Θα μιλήσουμε για τακτικά και χαρακτηριστικά στοιχεία του αγώνα. Και σε μια πιο γενική τοποθέτηση, η οποία έκανε την διαφορά. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο σοβαρά προβλήματα. Το πρώτο ξεκίνησε την παρασκευή με τον Λαζαρίδη και συνεχίστηκε με τον τραυματισμό του Ακόστα. Στη συνέχεια του αγώνα και ο Ντίκο τραυματίστηκε, γεγονός που επηρέασε τα πλάνα του αγώνα. Το δεύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν η  πολύ καλή εμφάνιση του Πανιωνίου. Η ποιότητα του μας προκάλεσε προβλήματα. Είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε στο Χαριλάου από την μέρα που ανέλαβα την ομάδα. Αυτά ήταν τα προβλήματα που είχαμε στο παιχνίδι. Παρόλο αυτά βρήκαμε λύσεις και κάναμε τα γκολ που θέλαμε για να φτάσουμε στη νίκη. Οι παίκτες μου είχαν ένταση, πάθος, ψυχή και πίστη για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Πράγμα στο οποίο βοήθησε και η τύχη. Εκτός από τα παραπάνω στοιχεία θέλω να σταθώ στον κόσμο. Ακόμα και στο 1-2 μας στήριξε και μας έδωσε ώθηση για την νίκη. Στο μεταξύ, κάναμε και εμείς κάποιες αλλαγές στη τακτική που μας έδωσαν ποιότητα στο δικό μας παιχνίδι. Εστιάζοντας στο παιχνίδι, ήταν ένα ματς με έντονες συναλλαγές και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε καθ΄ όλη την εβδομάδα αλλά και στη διάρκεια του αγώνα καταφέραμε να φτάσουμε σε μια δίκαιη νίκη».

Για τις γρήγορες αλλαγές που κάνει είπε: «Αυτή την στιγμή έχουμε ένα συγκεκριμένο ρόστερ να διαχειριστούμε. Λόγω προβλημάτων και απουσιών κάνουμε κάποιες αλλαγές και προσεγγίζουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι. Θεωρώ ότι ένα παιχνίδι δεν κερδίζεται με ένα σύστημα και με τους ίδιους παίκτες. Όπως είπα και την περασμένη εβδομάδα θέλω να έχω άσσους στο μανίκι μου. Πιστεύω ότι με αυτό τον τρόπο έρχονται τα αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής μας βγαίνει και αυτό και για αυτό θα συνεχίσουμε στην ίδια τακτική».

Για τη χρησιμοποίηση του Ντίκο στην άμυνα, αντί του Παπαζαχαρία είπε: «Έχει να κάνει με μια δική μου συγκεκριμένη σκέψη. Με αυτά που βλέπω εγώ στις προπονήσεις. Μέχρι σήμερα δεν χρειάστηκε να αλλάξω ένα από τα δύο βασικά μας στόπερ. Σήμερα το έκανα και δεν έβαλα τον Παπαζαχαρία στη συγκεκριμένη θέση πολύ απλά γιατί του έχω δώσει ένα ειδικό ρόλο στην ομάδα από την μέρα που ανέλαβα. Τον χρησιμοποιώ ως αμυντικό χαφ και για αυτό τον λόγο τον κράτησα στο πάγκο ως μια εναλλακτική. Όσο αφορά τον Ντίκο δεν έχει γκρινιάξει ποτέ γιατί δεν αγωνίζεται, προσπαθεί πάρα πολύ στις προπονήσεις και ήταν ετοιμοπόλεμος»

Για τα γενέθλια του Άρη πρόσθεσε: «Παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Άρης, ο κόσμος πρέπει να τα αφήσει όλα στην άκρη και να γιορτάσει με την καρδιά του τα γενέθλια της ομάδας. Χαίρομαι που ήρθε και η νίκη σήμερα και που ο κόσμος θα γιορτάσει πιο χαρούμενος. Τα 100 χρόνια είναι κοντά και ελπίζω η ομάδα με την δυναμική που έχει να φτάσει ως τα 200 και όλη η πόλη όλος ο κόσμος να καμαρώνει για τον Άρη».

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Εγώ σαν προπονητής κάνω σχεδιασμό για όλα τα παιχνίδια. Οι παίκτες όμως πρέπει να κοιτάνε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλει προσοχή το παιχνίδι όπως και όλα που ακολουθούν γιατί δεν πρέπει να χάσουμε βαθμούς. Τι να το κάνουμε αν κερδίσουμε τον ΠΑΟ και χάσουμε κάποιο άλλο. Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Για μένα δεν είναι το ματς "κλειδί". Είναι όμως ένα δύσκολο παιχνίδι που θέλει προσοχή».



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved