Αμπντούν: «Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Αμπντούν: «Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Στα Μέσα της πατρίδας του μίλησε ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την πρώτη του χρονιά στους Πειραιώτες, αλλά και την εθνική ομάδα της Αλγερίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «L'Invité de La Gazette»:

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την καλή του εμφάνιση:

«Είναι χαρούμενος για την ομάδα που πήρε την νίκη σε ένα τόσο κρίσιμο ματς. Φυσικά και για μένα που κατάφερα να σημειώσω το γκολ. Σίγουρα είναι κάτι που με ανεβάζει ψυχολογικά.

Για την διακοπή του αγώνα και αν αυτό γίνεται συχνά στην Ελλάδα:

«Ήταν κάτι που μας θορύβησε όλους. Σίγουρα ήταν μια άσχημη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν συμβαίνει συχνά».

Για την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό:

«Αυτή την χρονιά μπορώ να πω ότι έχω κάνω μεγάλη πρόοδο. Όλα πάνε καλά για μένα. Έχω πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Έχω παίξει, μέχρι στιγμής σε 27 παιχνίδια, έχω δώσει 8 ασίστ και έχω σκοράρει και δυο πέναλτι. Γενικότερα έχω σημειώσει μερικά γκολ, αλλά δεν είμαι γεννημένος σκόρερ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την σεζόν και την πορεία της ομάδας. Η νίκη μας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έφερε την ολική ανατροπή για τον τίτλο και μας έφερε μια ανάσα απο την κατάκτησή του».

Για τον Ραφίκ Τζεμπούρ, την χαμένη ευκαιρία στο δεύτερο ματς με την Μέταλιστ και την πορεία στην Ευρώπη.

«Όλοι οι μεγάλοι παίκτες χάνουν κλασσικές ευκαιρίες. Κανείς δεν θα πρέπει να κατηγορεί τον Τζεμπούρ. Είναι εξαιρετικός παίκτης και έχει σημειώσει πολά γκολ φέτος. Δεν είναι μόνο το γκολ που έχασε με την Μέταλιστ, δημιούργησε πολλές άλλες ευκαιρίες. Μάλιστα απέδειξε πολλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Δεν πειράζει όμως γιατί θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον για να κάνουμε καλές πορείες στην Ευρώπη.

Για την αγάπη του κόσμου, που κέρδισε τελευταία και τον σεβασμό των συμπαικτών του:

«Είμαι ειλικρινής και σε καμία περίπτωση δεν το βάζω κάτω. Δουλεύω σκληρά και αυτό αναγνωρίζεται απο τον κόσμο. Με όλους τους συμπαίκτες μου έχω καλές σχέσεις, γιατί πάνω απο όλα είμαστα άνθρωποι.Ξέρεις καποια στιγμή το ποδόσφαιρο σταματάει και μένει ο άνθρωπος».

Για την Εθνική Αλγερίας και την επιστροφή του:

«Έχω πίστη και νομίζω ότι ο Θεός (Αλλάχ) θα αποφασίσει το πότε θα επιστρέψω στην Εθνική. Την μέρα που θα το αποφασίσει θα γυρίσω. Ούτε ο Χαλίλχοτζιτς (ο εκλέκτορας της Αλγερίας, ούτε ο Ρουάρουα (πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αλγερίας) μπορούν να το απαγορεύσουν. Παίζω σε έναν απο τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης και ο προπονητής το βλέπει. Είμαι εδώ για την χώρα μου. Απο την άλλη αν δεν με καλέσουν ξανά, το σεβαστώ.

Δεν ξέρω πάντω με τι κριτήρια διαλέγει τους παίκτες ο Χαλίλχοτζιτς. Για την ώρα λένε ότι υπάρχουν καλύτεροι παίκτες, όπως οι Φεγκούλι, Μπουντερούζ. Συμφωνώ και δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο με τον ανταγωνισμό. Αν νομίζουν ότι είμαι καλός παίκτης, τότε ο προπονητής θα με καλέσει. Έχω εμπιστοσύνη στον Θεό».

Για τους φιλάθλους της Αλγερίας:

«Οι φίλαθλοι της Αλγερίας είναι εξαιρετικοί. Πάντα με υποστηρίζουν και με βοηθούν. Το εκτιμώ αυτό απο τα βάθη της καρδιάς μου».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved