Μάχη γοήτρου στο Ηράκλειο

Μάχη γοήτρου στο Ηράκλειο

Στη σκιά όλων όσων συνέβησαν στο Δ.Σ. της Παρασκευής (23/03), ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ. Τον Πανιώνιο και την Ξάνθη υποδέχονται Αρης και Ατρόμητος αντίστοιχα, στα άλλα δύο σαββατιάτικα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής της Super League.

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (17.15 Novasports 2)

Με τη δική του επικράτηση επί του ΟΦΗ και την ισοπαλία του Ατρομήτου στη Λιβαδειά, ο Αρης μείωσε τη διαφοριά από τους Περιστεριώτες στους 8 βαθμούς, ωστόσο εξακολουθεί να μην κρατά την τύχη στα χέρια του σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Αυτό που πρέπει να κάνει, αν θέλει να εξακολουθεί να ελπίζει, είναι να ζευγαρώσει τις επιτυχίες του εκμεταλλευόμενος την έδρα στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο Μανουέλ Μασάδο συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Νίκο Λαζαρίδη αν και ο τελευταίος έχει μια φλεγμονή στο πόδι και θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να αγωνιστεί. Εκτός έμειναν αντίθετα οι τραυματίες Καστίγιο και Παπαστεριανός.

Η αποστολή του Αρη

Βελλίδης, Σηφάκης, Κατίδης, Νέτο, Καζναφέρης, Τσουκάνης, Λαζαρίδης, Ντίκο, Σανκαρέ, Φατί, Πρίττας, Παπαζαχαρίας, Καπετάνος, Ούμπιντες, Ακόστα, Σολτάνι, Κανούλας, Γιαννιώτας, Τριανταφυλλάκος

Στην 9η θέση, παρέα με την Ξάνθη, βρέθηκε ο Πανιώνιος μετά την επικράτησή του επί της Δόξας και θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να μπει σε περιπέτειες. Για να νιώθει βέβαια πιο σίγουρος, καλό θα ήταν να πάρει αποτέλεσμα και στο Κλεάνθης Βικελίδης, μια έδρα από την οποία πέρσι έφυγε νικητής.

Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους Μιλοβάνοβιτς και Κουλουχέρη που υποφέρουν από ίωση, καθώς επίσης και τους τιμωρημένους Σάμαρη και Σκέμπρι.

Η αποστολή του Πανιωνίου

Ντιμπαλά, Μενδρινός, Ρόβας, Μιχαηλίδης, Σιόβας, Γουνδουλάκης, Κούρντι, Αναστασόπουλος, Κούτσι, Ομο, Ρόκας, Πετκάκης, Αντούνιες, Αμπντουλάγεφ, Αυλωνίτης, Οκόγιε, Πιέρ, Πόγκασιτς

arispanionios

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (17.15, Novasports 1)

Το νικηφόρο σερί του Ατρομήτου σταμάτησε στη Λιβαδειά, αλλά και το 2-2 με τον Λεβαδειακό δεν «χάλασε» ιδιαίτερα το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη. Το σημερινό παιχνίδι με την Ξάνθη, ωστόσο, θεωρείται κομβικό, καθώς με νίκη ο Ατρόμητος θα αγκαλιάσει... σφιχτά τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Το έργο των Περιστεριωτών, πάντως, μόνο εύκολο δεν θα είναι για πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί υπάρχει συσσωρευμένη κούραση, απόρροια του ημιτελικού της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεύτερον, λόγω του ότι οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μία προπόνηση στα πόδια τους και τρίτον επειδή η Ξάνθη καίγεται πλέον για αποτέλεσμα.

Ο 42χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει στον τραυματία Ζουέλα, έχει όμως όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του. Το σημερινό ματς, τέλος, αποτελεί πρόκληση και για τον ίδιο, καθώς η ομάδα του είχε γνωρίσει βαριά ήττα στον πρώτο γύρο στα Πηγάδια (3-0).

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου

Ιτάνζ, Ράντμαν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Νάστος, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τόμας, Επστάιν, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτος, Γιαννούλης, Μπρίτο, Οικονόμου

Αν και παρουσίασε πολύ καλύτερο πρόσωπο συγκριτικά με τις αμέσως προηγούμενες αγωνιστική, η Ξάνθη γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη εβδομάδα και σε συνδυασμό με τις έξι μαζεμένες που είχε γνωρίσει νωρίτερα, έφτασε τις επτά σερί! Η ακριτική ομάδα μπήκε ξαφνικά σε περιπέτειες και βέβαια η ψυχολογία της δεν βρίσκεται και στα καλύτερα δυνατά επίπεδα. Από την άλλη, όμως, άπαντες είναι αποφασισμένοι να κάνουν μεγάλη προσπάθεια, ώστε η Ξάνθη να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι και να πάρει ανάσα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ντάνι, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες όμως είναι διαθέσιμοι.

atromitosxanthi

Η αποστολή της Ξάνθης

Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μακρόφσκι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Λυμπερόπουλος, Καζάκης, Στάσιακ.

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19.30, Novasports 2)

Την τρίτη του διαδοχική ήττα και τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια γνώρισε την περασμένη εβδομάδα ο ΟΦΗ, με δράστη αυτή τη φορά τον Αρη. Οι Κρητικοί έχασαν οριστικά το τρένο της πεντάδας, ωστόσο δεν κινδυνεύουν καθόλου και το μόνο που μένει είναι να ολοκληρώσουν με καλές εμφανίσεις τη σεζόν και βέβαια να παλέψουν για την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου υποδέχεται σήμερα τον Παναθηναϊκό και εκτός από το εμπόδιο του αντιπάλου, θα πρέπει να ξεπεράσει και την κούραση που δεδομένα έφερε ο ημιτελικός της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Οι δύο πιο σοβαρές απουσίες για τους γηπεδούχους είναι αυτές των Μποντόρ (τραυματίας) και του Βεζυρίδη (το γνωστό θέμα με το ντόπινγκ). Στα ευχάριστα το γεγονός ότι Σαχσανίδης και Γαλανόπουλος ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και μπήκαν στην αποστολή.

Η αποστολή του ΟΦΗ  

Σαχσανίδης, Ξενοδόχωφ, Βάντο, Ταυλαρίδης, Χαριτωνίδης, Πίτσος, Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεθ, Χόρχε Λόπεθ, Σίσιτς, Σόουζα, Μπούρμπος, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Παπουλής

Στο πιο κρίσιμο χρονικό σημείο της περιόδου, ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, γνώρισε τρεις ήττες σε ισάριθμα ντέρμπι και έχασε κάθε ελπίδα να κατακτήσει τον τίτλο. Με νωπές ακόμα τις μνήμες από τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (που δεν τελειώσε ποτέ), αλλά και επηρεασμένος με όσα συνέβησαν στο χθεσινό, δραματικό Δ.Σ. οι «πράσινοι» καλούνται σήμερα να δείξουν χαρακτήρα και να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει να δει αντίδραση από τους παίκτες του και ένα δυνατό φινάλε στο πρωτάθλημα πριν την έναρξη των πλέι οφ. Στο σημερινό ματς, ο Πορτογάλος θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Σιμάο και Κατσουράνη, ενώ εκτός αποστολής έμειναν για διαφορετικούς λόγους οι Μπιάρσμιρ, Λέτο, Κοτσόλης, Ρούντολφ, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Φουρλάνος, Ταμπάκης. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι στην αποστολή επέστρεψε έπειτα από καιρό ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Καρνέζης, Καπίνος, Μπουμσονγκ, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Καραγκούνης, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας, Νίνης Πετρόπουλος, Τοτσέ, Λαγός

ofizelas



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved