Η προτελευταία... παράσταση για φέτος στο Φάληρο

Η προτελευταία... παράσταση για φέτος στο Φάληρο

Μία από τις τελευταίες τους ευκαιρίες για φέτος θα έχουν, ώστε ν’ αποθεώσουν τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας, οι φίλοι του Ολυμπιακού, την προσεχή Κυριακή (25/03) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός προελαύνει προς την κατάκτηση ενός ακόμα νταμπλ στην ιστορία του όντας πέντε… βήματα πριν το 39ο πρωτάθλημα κι άλλο… ενάμιση βήμα από το 25ο κύπελλο της ιστορίας του!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμα πέντε ματς για το πρωτάθλημα, από τα οποία μόλις τα δύο είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης», αυτό της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης για την 26η αγωνιστική κι άλλο ένα με την Κέρκυρα για την 28η αγωνιστική. Τα υπόλοιπα τρία ματς των πρωταθλητών είναι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ και στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Όσον αφορά στο κύπελλο Ελλάδας, ο Ολυμπιακός καλείται να «καθαρίσει τη μπουγάδα» στο Ηράκλειο υποσκελίζοντας το εμπόδιο του ΟΦΗ στην ημιτελική φάση έχοντας ως… προίκα του το 1-0 του «Γ. Καραϊσκάκης» και να δώσει το «παρών» σ’ έναν ακόμα τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα σε Ατρόμητο ή Αστέρα Τρίπολης.

Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Ολυμπιακός – με δεδομένο ότι θα περάσει στον τελικό του κυπέλλου – έχει ακόμα εφτά ματς στο καλεντάρι του, από τα οποία τα τέσσερα είναι εντός λεκανοπεδίου, μόνο τα δύο ωστόσο, είναι στο Φάληρο, στο «σπίτι» των «ερυθρόλευκων», το «Γ. Καραϊσκάκης»…

Το απόγευμα της προσεχούς Κυριακής, λοιπόν, κόντρα στους Αρκάδες, οι φίλοι των Πειραιωτών αναμένεται να γεμίσουν ασφυκτικά το «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρώτο από τα δύο τελευταία ματς στο Φάληρο και ν’ αποθεώσουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του για την φετινή πορεία τους σε Ελλάδα κι Ευρώπη!

Η διάθεση των φιλάθλων του Ολυμπιακού για… φιέστα διαφάνηκε, άλλωστε, και χθες (Τετάρτη, 21/03) στην αναμέτρηση κυπέλλου με τον ΟΦΗ, στην οποία το «Γ. Καραϊσκάκης», παρά το εργάσιμο της μέρας, είχε περισσότερους από 23.000 φιλάθλους στις εξέδρες του!

Όσον αφορά στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, αυτά δεν γίνεται να μην περιλαμβάνουν το… αγαπημένο πλέον rotation του 48χρονου Ισπανού προπονητή.

Ο «Txingurri» αναμένεται να παρατάξει και πάλι μία διαφοροποιημένη ενδεκάδα σε σχέση τουλάχιστον με το ματς κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά και το πρόσφατο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα είναι ένας παίκτης, που λογικά θα πάρει φανέλα βασικού για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ δεν αποκλείεται ο Βαλβέρδε να ξεκινήσει τον Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος πήρε απέναντι στον ΟΦΗ χρόνο συμμετοχής έπειτα από τετράμηνη αποχή λόγω τραυματισμού.

Οι Καζίμ-Ρίτσαρντς, Ζαν Μακούν και Ντιόγκο, εξάλλου, δεν αποκλείεται να είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας στην επικείμενη αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Περισσότερα, πάντως, για τα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε θ’ αρχίσουν να διαφαίνονται μετά την αυριανή (23/03) προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, καθώς σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού απόλαυσαν το ρεπό τους.



Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved