Δημούτσος: «Μπορεί και στις δύο διοργανώσεις ο Ατρόμητος»

Δημούτσος: «Μπορεί και στις δύο διοργανώσεις ο Ατρόμητος»

Ως ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς της Τρίπολης χαρακτήρισε τη χθεσινή (21/03) ισοπαλία με τον Αστέρα ο Ελίνι Δημούτσος.

«Είναι το πρώτο ματς από τα δύο. Ήταν σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ. Δεν είναι κακό το αποτέλεσμα. Δεν είχαμε πολλές δυνάμεις και ενέργεια. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει ελπίδες για το επόμενο παιχνίδι», είπε αρχικά στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» ο Ελίνι Δημούτσος.

Σε ερώτηση για το αν επηρέασε ο καιρός και η πολύ ζέστη που είχε, απάντησε: «Ήταν το πρώτο ματς που δώσαμε με τόση ζέστη, έχουμε και συνεχόμενα παιχνίδια. Ήταν λογικό να υπάρχει κούραση. Δεν είχαμε τόση ενέργεια για να ανέβουμε και να βοηθήσουμε».

Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να αντεπεξέλθει και στις δύο διοργανώσεις, τόνισε: «Είμαστε στην 3η θέση και στα ημιτελικά. Μένει ακόμη ένα ματς στην Τρίπολη. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κρατήσουμε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο καλά».

Αναφορικά με το Κύπελλο και αν φέτος έχουν στόχο να ευχαριστηθούν έναν πιθανό τελικό, είπε: «Δεν ήμουν εγώ πέρυσι, αλλά έχω ακούσει. Δεν το ευχαριστήθηκαν οι παίκτες. Αυτός είναι ο στόχος φέτος. Είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορεί να συμβούν. Είναι σημαντικά και τα play offs».

Όσον αφορά στο ότι ο Ατρόμητος δεν μπορεί να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι, τόνισε: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ήταν από τις καλύτερες ομάδες που έχουν έρθει στο Περιστέρι. Αφού δεν κάναμε γκολ στην αρχή, στη συνέχεια ήταν πιο δύσκολο».

Για τη δική του απόδοση, είπε: «Όταν ένας παίκτης είναι δανεικός κάθε χρόνο, είναι δύσκολο να βγάλει τον καλό του εαυτό. Υπέγραψα για δύο χρόνια, ησύχασα ποδοσφαιρικά. Έχω βρει μια καλή ομάδα με καλό πρόεδρο και καλό προπονητή. Βοηθάει τον κάθε μικρό παίκτη. Είναι σημαντικό αυτό».

Ενώ για το αν έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο Παναθηναϊκός για τον ίδιο, τόνισε: «Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου. Είμαι ευχαριστημένος στον Ατρόμητο και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Σχετικά με τις εντολές που είχε στο χθεσινό (21/03) παιχνίδι, είπε: «Είχα εντολές να γυρνάω πίσω για να μπορούμε να κυκλοφορούμε καλύτερα την μπάλα. Ίσως να το παράκανα, μπορεί να μην χρειαζόταν τόσο».

Για το αν το πρωτάθλημα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών, είπε: «Μέχρι πριν μια εβδομάδα υπήρχε ανταγωνισμός και για τον τίτλο. Στις θέσεις των play offs και της ουράς είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Είναι πολύ ωραίο πρωτάθλημα για κάποιον που το βλέπει».

Αναφορικά με τον Φερνάντο Σάντος, σχολίασε: «Έχει δείξει ότι καλεί τους καλύτερους και δεν καταλαβαίνει αν ένας παίκτης είναι μικρός ή μεγάλος. Σημαντικό να γνωρίζει ένας παίκτης ότι αν κάνει καλές εμφανίσεις, θα κληθεί στην Εθνική. Αυτό δίνει κίνητρο στους παίκτες».

Τέλος, για τον Κώστα Μήτρογλου, είπε: «Ξέραμε ότι είναι επιθετικός που θα κυνηγήσει για να βγει πρώτος σκόρερ. Έχει εύκολα τα γκολ, δεν χρειάζεται πολλές ευκαιρίες. Είναι σημαντικός για την ομάδα».



Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved