Αποδίδει ευθύνες στην αστυνομία

Αποδίδει ευθύνες στην αστυνομία

Έτοιμη η υπερασπιστική γραμμή του Παναθηναϊκού για τη σημερινή (22/03, 13:00) του απολογία στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, με αναφορές στα λάθη της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και στις δικές του προσπάθειες να αποτρέψει τα επεισόδια.

Το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός είναι πραγματικά βαρύ και οι «πράσινοι» θα απολογηθούν βάσει αυτού σήμερα στη 1μ.μ. στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Η υπερασπιστική τους γραμμή έχει ήδη αποφασιστεί, μιας και από την πρώτη στιγμή οι δικηγόροι της ομάδας σε συνεργασία με τους ανθρώπους της διοίκησης ξεκίνησαν τη συλλογή στοιχείων, προκειμένου να στηρίξουν την άποψη πως η ΠΑΕ έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να αποφευχθούν τα επεισόδια, οπότε φέρει και πολύ μικρότερη ευθύνη απʼ αυτή που προσπαθούν να του φορτώσουν.

Οι «πράσινοι» θα αποδώσουν σημαντικές ευθύνες στο σχεδιασμό και τον τρόπο υλοποίησής του από την αστυνομία, η οποία θεωρούν πως δεν έλαβε όλα τα κατάλληλα μέτρα για να αποφευχθούν τα επεισόδια, όπως φυσικά αποδείχθηκε από τα όσα έγιναν στο «Σπύρος Λούης» την περασμένη Κυριακή.

Μάλιστα, θα τονίσουν το γεγονός ότι είχε δυναμιτιστεί το κλίμα προ πολλού με τις αναίτιες επιθέσεις της ΕΛ.ΑΣ. στους οπαδούς του «τριφυλλιού», με αποκορύφωμα αυτή στον κεντρικό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορά των δυνάμεων που βρέθηκαν στο γήπεδο, πολλές ώρες πριν από τη σέντρα προ όλο τον κόσμο ανεξαιρέτως.

Παράλληλα, ο δικηγόρος που θα εκπροσωπήσει τον Παναθηναϊκό, Γιάννης Κάρμης θα παρουσιάσει στα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League όλες τις ενέργειες που έκανε η διοίκηση του «τριφυλλιού» πριν από το ντέρμπι για να μην οξυνθούν τα πνεύματα και να αποφευχθούν τα επεισόδια, όπως οι πολλές ανακοινώσεις, το βίντεο που έπαιζε στα μάτριξ πριν από τον αγώνα και οι συστάσεις προς τους οπαδούς.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved