«Θέλει να μείνει στον ΠΑΟ ο Κουίνσι»

«Θέλει να μείνει στον ΠΑΟ ο Κουίνσι»

Την διάθεσή του Κουίνσι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και μετά το τέλος του δανεισμού του, εξέφρασε σε συνέντευξη του ο ατζέντης του Γκανέζου, Λίαμ Κάλεντερ.

Στο τέλος της περιόδου, ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε θα ολοκληρώσει την θητεία του στον Παναθηναϊκό, αφού τελειώνει ο μονοετής δανεισμός του από την Αλ Σαντ. Ωστόσο, όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του εκπροσώπου του σε αθλητική εφημερίδα, ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Παιανία!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κάλεντερ στην εφημερίδα «Goal»:

Είχατε συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γόντικα στα γραφεία του κλαμπ. Βγήκε κάτι συγκεκριμένο;
«Ναι υπάρχει πλέον μια συγκεκριμένη κατεύθυνση για το πώς θα κινηθούμε το επόμενο διάστημα. Ο πρόεδρος ήταν ειλικρινέστατος. Μας εξήγησε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και μας ξεκαθάρισε πως ο ίδιος θα είναι σε θέση να μας πει συγκεκριμένα πράγματα έπειτα από ενάμισι μήνα. Γύρω στις αρχές Μαϊου. Τότε θα έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το κλαμπ: που θα παίζει στην Ευρώπη, τα χρήματα που θα έχει στην διάθεσή του για την επόμενη χρονιά από πιθανές επενδύσεις στην ομάδα αλλά και την πολιτική που θα χαράξει ο σύλλογος…».

Πριν πάμε σε λεπτομέρειες, μια σημαντική ερώτηση. Θέλει ο Κουίνσι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό;
«Nαι, 100%. Και όχι -επειδή ξέρω ότι θα με ρωτήσετε- δεν θα παίξουν ρόλο στην απόφασή του όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Κουίνσι είναι πολύ ευχαριστημένος με όσα έχει συναντήσει στον Παναθηναϊκό. Βλέπει ότι τον αγαπούν κι έπειτα από τόσα χρόνια… περιπλανήσεων θέλει να εγκατασταθεί κάπου για καιρό. Να παίξει την μπάλα του, να γίνει καλύτερος, να φτιάξει ξανά την καριέρα του. Ο Παναθηναϊκός έχει όλα όσα ζητάει…».

Σύμφωνοι, αλλά πως θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό από την στιγμή που όπως ξέρετε τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου είναι περιορισμένα και η οψιόν αγοράς με την Αλ Σαντ είναι περίπου 3 εκατ. ευρώ;
«Αυτό είναι ένα θέμα συνολικής διαπραγμάτευσης. Και ίσως συγκυριών. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι την 31η Μαϊου οπότε και λήγει η προθεσμία ενεργοποίησης της οψιόν, ο Παναθηναϊκός έχει την… μπάλα στο δικό του γήπεδο. Σαφώς κι έχει οικονομικά θέματα να λύσει, αλλά μέχρι τότε τα δεδομένα μπορεί να έχουν αλλάξει. Επίσης, αν στην επόμενη επίσημη επικοινωνία που θα έχουμε με το κλαμπ καταλήξουμε σε μια κοινή γραμμή, είναι δεδομένο πως κι ο Κουίνσι θα πιέσει την Αλ Σαντ να ρίξει τις απαιτήσεις της. Πολλές φορές μια συμφωνία δεν εξαρτάται μόνο από το οικονομικό. Η Αλ Σαντ γνωρίζει πως ο παίκτης δεν θέλει να γυρίσει στο Κατάρ, και από την στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου, θα κοιτάξει να τον πουλήσει το καλοκαίρι. Εκεί λοιπόν είναι και θέμα τάιμινγκ και τι μπορεί να της προτείνει ο Παναθηναϊκός…».

Το τελευταίο δίμηνο τουλάχιστον η απόδοσή του ήταν από μέτρια έως κάκιστη. Σας έχει εξηγήσει τους λόγους;
«Το θέμα είναι αρκετά πιο σύνθετο. Πρώτα απ’ όλα ο Κουίνσι είναι αρκετά θυμωμένος με τον εαυτό του. Ξέρει ότι δεν ήτα καλός, ιδίως στα τελευταία ντέρμπι, όπου όλοι περίμεναν πολλά από αυτόν. Έπαιξε ρόλο ο τραυματισμός του στο ματς με τον Λεβαδειακό. Προερχόταν από μια καλή σειρά αγώνων, ήταν σε καλή κατάσταση και ο τραυματισμός τον πήγε πίσω. Του έκοψε την φόρα. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι το παιχνίδι του επηρεάστηκε πολύ από την απουσία του Λέτο. Όταν ο Παναθηναϊκός είχε σε καλή κατάσταση, τον Λέτο, τον Κουίνσι, τον Κλέιτον και τον Ζέκα, έκανε πολύ ωραία πράγματα από την μέση και μπροστά. Όταν ο Λέτο βγήκε εκτός η «αλυσίδα» χάλασε. Ο Σενμπάστιαν τραβούσε πάνω του πάντα δυο και τρεις παίκτες και ο Κουίνσι είχε περισσότερους χώρους για να κάνει το παιχνίδι του. Με τον Λέτο «off» τα πράγματα άλλαξαν και οι αντίπαλες ομάδες προσαρμόστηκαν περισσότερο στον Κουίνσι. Το είδατε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όποτε έπαιρνε την μπάλα, είχε μονίμως κολλημένους δυο τρείς παίκτες πάνω του και οι χώροι για να κινηθεί ήταν ελάχιστοι. Πρώτα και πάνω απ’ ‘όλα όμως τα έχει με τον εαυτό του…».



Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
Premier League: Με «τριάρα» συνεχίζει πρώτη η Άρσεναλ, νίκη «ανάσα» για τη Νότιγχαμ
Premier League: Με «τριάρα» συνεχίζει πρώτη η Άρσεναλ, νίκη «ανάσα» για τη Νότιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved