Μαρινάκης: «Θα κάνω τα πάντα για να μείνει ο Βαλβέρδε»

Μαρινάκης: «Θα κάνω τα πάντα για να μείνει ο Βαλβέρδε»

Η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν το κυρίως… πιάτο κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους εκπροσώπους της Θύρας 7. Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στο «λιμάνι».

Τα πάντα για να κρατήσει στον Ολυμπιακό τον Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάνει, όπως χαρακτηριστικά είπε, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τους εκπροσώπους της Θύρας 7, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αν, όμως, δεν τα καταφέρει «θα έρθει άλλος μεγάλος προπονητής, ανάλογου βεληνεκούς από το εξωτερικό, με διεθνείς παραστάσεις».

Για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ: «Θέλω να τα ξεχάσουμε αυτά που έγιναν, μαγκιά είναι να κοιτάξεις μπροστά, να προστατεύεις αυτό που αγαπάς. Αυτή είναι και η διαφορά των οργανωμένων του Ολυμπιακού με τους άλλους. Πέρα από το ότι εμείς στον Ολυμπιακό είμαστε μια οικογένεια, εσείς ποτέ δεν θα στρεφόσασταν κατά της ίδιας της ομάδας. Ποτέ δεν θα κάνατε κακό στον Ολυμπιακό μας με όποιον και να είχατε κόντρα. Θέλω να έχετε άψογη συμπεριφορά σε όσα παιχνίδια απέμειναν. Και να ξέρετε ότι παρά κάποια λάθη, η Αστυνομία προστάτευσε την ομάδα, αν δεν υπήρχε στο γήπεδο μπορεί να υπήρχαν θύματα».

Για τον ανταγωνισμό μεταξύ των μεγάλων ομάδων: «Χάρηκα πολύ τη νίκη στο ντέρμπι, αλλά ήμουν προβληματισμένος την Κυριακή το βράδυ. Αυτό που πρέπει όλοι μαζί να κοιτάξουμε είναι η επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε όνειρα και θέλουμε να πάμε παραπάνω. Πρέπει να είναι δυνατοί ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ. Για αυτό θέλουμε να είναι ζωντανές και οι άλλες ομάδες, να υπάρχει ανταγωνισμός. Και για αυτό παλεύουμε να μείνει ζωντανό το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το φετινό ρόστερ και την ενίσχυση που θα υπάρξει ενόψει της νέας σεζόν: «Καμιά φορά βιαζόμαστε. Είδατε ότι το βαθύ ρόστερ που έχει η ομάδα βοήθησε να έχουμε διαρκώς λύσεις παρά τους τραυματισμούς και τα αμέτρητα παιχνίδια! Είδατε, για παράδειγμα, πόσο πρόσφερε ο Αμπντούν σε Τούμπα και ΟΑΚΑ Εμείς συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε την ενίσχυση της ομάδας μας για να είναι πρώτη στην Ελλάδα και να βάζει όλο και πιο ψηλούς στόχους στην Ευρώπη. Να ξέρετε ότι θα πάρουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά».

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Θα κάνω τα πάντα για να τον κρατήσω. Ο Βαλβέρδε είναι πολύ καλός προπονητής, έντιμος και σοβαρός άνθρωπος. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το αν θα παραμείνει δεν θα εξαρτηθεί από τα χρήματα που θα του προσφέρω ή από τον σχεδιασμό του καλοκαιριού. Εκεί δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και είμαι σίγουρος. Ό,τι μας ζητήσει θα το έχει, όπως έχει συμβεί μέχρι τώρα.
Ξέρω καλά λόγω της εξαιρετικής σχέσης που έχουμε ότι αυτό που τον προβληματίζει είναι η οικογένειά του. Φέτος είναι η τρίτη χρονιά, η δεύτερη συνεχόμενη που βρίσκεται μακριά τους και αυτό τον πονάει. Τον καταλαβαίνω απόλυτα, αφού κι εγώ έχω παιδιά και ξέρω πως νιώθει. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου όχι μόνο για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας, αλλά κι ό,τι μπορώ για να έρθει κι η οικογένειά του. Θα εξαντλήσω όλα τα περιθώρια».

Για το ενδεχόμενο που δεν μείνει ο Ισπανός κόουτς: «Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά οριστική απόφαση θα υπάρξει μετά το τέλος του πρωταθλήματος που θα καθίσουμε οι δυο μας στο τραπέζι για να μιλήσουμε για όλα. Ξέρω ότι αν αποφασίσει να γυρίσει στην Ισπανία, αυτό θα γίνει για οικογενειακούς λόγους, αφού τα χρήματα που μπορεί να πάρει είναι περίπου τα μισά από όσα παίρνει στον Ολυμπιακό.
Ακόμη, όμως, κι αν δεν μπορέσουμε να τον κρατήσουμε και αποφασίσει να γυρίσει στην οικογένειά του, να είστε σίγουροι ότι θα φέρουμε άλλον μεγάλο προπονητή, ανάλογου βεληνεκούς από το εξωτερικό, με διεθνείς παραστάσεις. Θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Δεν θέλω να μπω σε ονόματα, αφού πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα συνεχίσει ο Βαλβέρδε. Να κοιτάξουμε τώρα τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας για να ολοκληρώσουμε σωστά τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα, αλλά και να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Διαβάστε ακόμη:

Μαρινάκης: «Θα συνεχίσουμε την ενίσχυση της ομάδας»



Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved