Φερέιρα: «Μας αδίκησαν, αλλά αυτοκτονήσαμε»

Φερέιρα: «Μας αδίκησαν, αλλά αυτοκτονήσαμε»

Εικοσάλεπτη ομιλία του Πορτογάλου προπονητή στους παίκτες του καταμερίζοντας τις ευθύνες για την απώλεια του τίτλου, τόσο στις κακές διαιτησίες που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός, όσο και στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» έμειναν μακριά από τον καλό εαυτό τους στα τελευταία κρίσιμα ματς

Ο Πορτογάλος τεχνικός μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του και για ένα 20άλεπτο τους μίλησε για τη χαμένη μάχη του τίτλου, αλλά και για τη συνέχεια της χρονιάς.
 
«Έχουμε παλέψει όλοι μας πάρα πολύ τη φετινή σεζόν. Στο πιο κρίσιμο σημείο όμως της χρονιάς δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε και αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Δεν δείξαμε ότι θέλουμε πραγματικά πολύ αυτόν τον τίτλο, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε όταν έπρεπε. Δεν είχαμε την εικόνα ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και δεν ξέρω τι άλλαξε. Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από τα προβλήματα του συλλόγου. Έπρεπε να δείξετε τα αρχ...α σας και δεν το κάνατε. Κάποιοι κοιτάξατε μόνο τους εαυτούς σας» είπε αρχικά σε έντονο ύφος ο Φερέιρα.
 
Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί: «Βέβαια δεν είναι μόνο δική μας η ευθύνη. Παλεύαμε μόνοι μας όλη τη χρονιά. Και το κυριότερο, στα κρίσιμα σημεία υπήρχαν διαιτητικές αποφάσεις που μας κόστισαν πάρα πολύ. Μας στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο, όπως και άλλα πολλά περιστατικά που έγιναν με προφανή σκοπό. Χάσαμε το πρωτάθλημα αλλά η χρονιά δεν τελειώνει εδώ. Αυτό πρέπει να το έχετε καλά μέσα στο μυαλό σας και να μην το ξεχνάτε ούτε στιγμή»
 
Όσο για τη συνέχεια ο Φερέιρα ξεκαθάρισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και από την στιγμή που δεν μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο οφείλουμε να δώσουμε μάχη για την δεύτερη θέση. Ήμουν εδώ και πέρυσι, όπως και οι περισσότεροι από εσάς, και θυμάστε τι έγινε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Δεν επιτρέπεται να υπάρξει ξανά η ίδια εικόνα. Δεν επιτρέπεται να παρατήσουμε το πρωτάθλημα και να δείξουμε αδιαφορία. Οφείλετε, πρώτα από όλα για τον εαυτό σας και φυσικά για την ομάδα, να παλέψετε μέχρι το τέλος και να δείξετε ποιοι είστε».
 
Τον λόγο πήραν και οι δυο αρχηγοί του Παναθηναϊκού Γιόσου Σαριέγκι και Κώστας Κατσουράνης, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Το πρωτάθλημα δυστυχώς χάθηκε. Δεν γίνεται να αλλάξουμε μόνοι μας την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να συνεχίσουμε ως το τέλος την προσπάθειά μας».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved