Χριστοβασίλης: «Επιτυχής η πρόσληψη Αναστασιάδη»

Χριστοβασίλης: «Επιτυχής η πρόσληψη Αναστασιάδη»

Δικαιωμένος για την επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη, από τη στιγμή που ο ΠΑΣ «αγγίζει» τον στόχο της παραμονής, αισθάνεται ο Γιώργος Χριστοβασίλης, αφήνοντας ωστόσο ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του στην άκρη του πάγκου και την επόμενη σεζόν.

«Πιστεύω ότι ο στόχος φτάνει κοντά στην επίτευξη. Όταν καταφέρνεις κάτι τέτοιο δεν μένει τίποτα άλλο από το να θεωρείς ότι η πρόσληψη είναι επιτυχής», τόνισε χαρακτηριστικά ο «ισχυρός άνδρας» των Ηπειρωτών μιλώντας στον αέρα του «Super fm Ιωαννίνων», όπου αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του ΠΑΣ, αλλά και στο θέμα με τους «Ζωσιμάδες», ενώ δεν παρέλειψε να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Χριστοβασίλης:

Ερωτηθείς για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα του ΠΑΣ (10 βαθμούς σε 4 παιχνίδια), δήλωσε: «Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα τα πήρε χωρίς να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί. Νομίζω ότι είμαστε σε πολλή καλή κατάσταση και αν τα καταφέρουμε και στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε σε θέση ισχύος. Εύχομαι ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα γιατί οι παίκτες χρειάζονται  συμπαράσταση».

Για την κίνηση της ΠΑΕ να ορίσει γενική είσοδο 10 ευρώ και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, τόνισε: «Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε από την πλευρά μας, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που περνάμε όλοι τον τελευταίο καιρό. Οι παίκτες θα χρειαστούν τη βοήθεια του κόσμου γιατί αν το αποτέλεσμα είναι θετικό, σημαίνει αυτόματα ότι θα είμαστε με το 1,5 πόδι στη μεγάλη κατηγορία. Όμως ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται καθώς υπάρχουν και εξωτερικοί παράγοντες. Πολλές φορές έχουμε δει πολλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το αν θα επεκταθεί η γενική είσοδος των 10 ευρώ και στα δυο τελευταία εντός έδρας με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, απάντησε:  «Θα δούμε τι θα γίνει γιατί τα παιχνίδια αυτά είναι πολύ κοντά χρονικά μεταξύ τους, Κυριακή των Βαΐων με την ΑΕΚ και Μεγάλη Τετάρτη με τον Ολυμπιακό. Θα έχουμε 3 παιχνίδια το ένα κοντά στο άλλο και είναι κρίσιμα όπως και θέμα γοήτρου και ελπίζω μέχρι εκείνη τη στιγμή να μην έχουμε το άγχος των βαθμών και οι παίχτες να παίξουν ελεύθερα προσφέροντας θέαμα».

Σχετικά με το αν αισθάνεται δικαιωμένος από την επιλογή Αναστασιάδη, ξεκαθάρισε: «Πιστεύω ότι ο στόχος φτάνει κοντά στην επίτευξη. Όταν καταφέρνεις κάτι τέτοιο δεν μένει τίποτα άλλο από το να θεωρείς ότι η πρόσληψη είναι επιτυχής».

Για τη μικρή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, είπε: «Συμμερίζομαι  τις άσχημες συνθήκες που περνά ο κόσμος αλλά πιστεύω ότι η ομάδα θα χρειαζόταν τη συμπαράστασή τους. Τα προηγούμενα χρόνια, ακόμα και στη Β' Εθνική, είχαμε μεγαλύτερη παρουσία κόσμου και γι' αυτό στη Super League έπρεπε να είναι κοντά στην ομάδα».

Για το αν αισθάνεται απογοητευμένος φέτος από τον ΠΑΣ, τόνισε: «Αυτό που με απογοητεύει είναι ότι προσπαθούμε κάθε χρόνο να φέρουμε καλούς ποδοσφαιριστές και δυστυχώς πάρα πολλοί από αυτούς δεν καταφέρνουν να δέσουν με την ομάδα. Δεν ξέρω που οφείλεται και ενδεχομένως να φταίμε εμείς η διοίκηση, ίσως ο εκάστοτε προπονητής, ενδεχομένως να φταίει γενικά η πόλη. Πάντως βλέπουμε ότι όταν φεύγουν από τον ΠΑΣ, στις νέες τους ομάδες έχουν καλή παρουσία κι αυτό μας στεναχωρεί. Κάθε χρόνο προσπαθούμε για το καλύτερο και ενώ πρέπει να κοιτάζουμε ψηλότερα στη βαθμολογία στο τέλος ερχόμαστε σε σημείο να προσπαθούμε να την σώσουμε από τον υποβιβασμό».

Αναφορικά με το θέμα του γηπέδου, απάντησε: «Είναι ένα θέμα πολλών ετών. Έχουμε δυσκολίες λόγω καιρικών συνθηκών, κυρίως το χειμώνα και δυστυχώς τα γήπεδα που υπάρχουν στην πόλη δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Είναι ένα κομμάτι που θέλει προσοχή. Αν με το καλό σωθεί η ομάδα, θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση, γιατί αυτό βοηθά και την ομάδα να αποδίδει καλύτερα».

Για τον αν υπάρχει σχεδιασμός για τη νέα χρονιά: «Για να πούμε την αλήθεια, όχι ακόμη. Θα περιμένουμε τουλάχιστον το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη για να είμαστε πιο σίγουροι που βρισκόμαστε».

Για τον αν ο Αναστασιάδης είναι μέσα στα σχέδια της επόμενης σεζόν: «Αυτό είναι κάτι το οποίο θα δούμε καθώς η συμφωνία που είχαμε κάνει είναι μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα δούμε τι θα κάνουμε».



Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved