Κωνσταντίνου: «Δίπλα στον ΠΑΟ στα δύσκολα»

Κωνσταντίνου: «Δίπλα στον ΠΑΟ στα δύσκολα»

Νέα έκκληση του Βασίλη Κωνσταντίνου προς τους μετόχους του Παναθηναϊκού να πάρουν πρωτοβουλίες, με τον παλαίμαχο άσο να ξεκαθαρίζει ότι το «τριφύλλι» δεν θα διαλυθεί και να ζητάει αυτοκριτική από όλους!

Για όλους και για όλα τοποθετήθηκε μέσω συνέντευξής του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Βασίλης Κωνσταντίνου σήμερα (20/03) το πρωί. Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ έριξε το μπαλάκι στους μετόχους, δήλωσε πως δεν βλέπει παραίτηση Γόντικα αυτή την στιγμή και έστειλε το μήνυμά του στους φιλάθλους των «πρασίνων»…

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το αν φοβάται για διάλυση της ομάδας: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ομαδούλα, είναι μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, με μεγάλους παράγοντες. Τώρα έχει μεγάλους ιδιοκτήτες. Δεν νομίζω ότι μπορεί να διαλύσει. Αυτή την στιγμή, δυο ημέρες μετά από αυτό που έγινε στο ντέρμπι, σαφώς δεν μπορεί να προγραμματίσει κανείς το μέλλον. Ο ΠΑΟ έχει πάρει το πιστοποιητικό του να παίξει Ευρώπη. Άρα θα έχει μια εβδομάδα ή δυο για να το δει. Αυτό που προέχει είναι η ανύψωση του ηθικού των παικτών του για να συνεχίσουν, να παίξουν και να τελειώσουν το πρωτάθλημα, για να δούμε αν θα μπούμε στα πλέι οφ και μετά να διεκδικήσουμε στα προκριματικά την είσοδο μας στο Champions League ή θα παίξουμε στο Europa League. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να ανέβουν ψυχολογικά οι ποδοσφαιριστές».

Για το ποια είναι η εκτίμηση του για το μέλλον του Δημήτρη Γόντικα: «Δεν υπάρχει περίπτωση, χωρίς να έχω πληροφόρηση, να παραιτηθεί τώρα. Μπορεί στο τέλος του πρωταθλήματος ή των πλέι οφ, αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι. Δεν νομίζω ότι πρέπει τώρα να φύγει γιατί στα δύσκολα πρέπει να σταθούμε δίπλα στον Παναθηναϊκό. Ο Γόντικας το έχει δείξει, με τις υπερβάσεις που έχει κάνει. Μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής ο ΠΑΟ έχει λειτουργήσει θετικά, τώρα τι θα γίνει το μέλλον κανείς δεν ξέρει».

Για το ποιος ευθύνεται για όσα έγιναν την Κυριακή: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να ρίξω ευθύνες όλοι έκαναν προσπάθεια. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησε η αστυνομία, η διοίκηση. Δεν ξέρω αν η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα πήραν μέτρα και αν ήταν αρκετά. Δεν μπορώ να πω. Το μόνο σίγουρο που είδα είναι ότι αυτοί που δημιούργησαν τα επεισόδια δεν ήταν από τους οργανωμένους που ήταν πίσω από την εστία, δεν είδα μπουλούκι όπως άλλες φορές. Είδα μεταξύ των οργανωμένων και της Θύρας 29 από την αρχή του αγώνα καμιά εικοσαριά άτομα να προκαλούν. Τώρα ήταν προσχεδιασμένο; Σίγουρα ότι μπήκαν χωρίς εισιτήριο, με ντου, είναι περίεργο όμως πάντα οι οργανωμένοι παίρνουν εισιτήρια. Τώρα ότι δημιούργησαν επεισόδια 50-60 άτομα είναι άλλο θέμα. Πάντως η αστυνομία θα έπρεπε να είχε προβλέψει κάποια πράγματα. Από την άλλη δεν μπορεί να έχεις 1000 αστυνομικούς γύρω από τον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν θεωρεί ότι όπως είναι η κατάσταση τώρα, μπορούν οι ΠΑΕ να αναλάβουν την περιφρούρηση των γηπέδων: «Δεν έχει γίνει τίποτα από όλες τις πλευρές που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Από ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα, διοικήσεις. Βγαίνουμε εμείς και πυροδοτούμε πολύ πριν τις καταστάσεις. Όταν εγώ βγαίνω εγώ και λέω “να μην έρθει ο Μαρινάκης και ο Θεοδωρίδης” και βγαίνουν οι άλλοι και λένε ότι “ο ΠΑΟ είναι ανύπαρκτος”, όλα αυτά πυροδοτούν τις καταστάσεις και κανείς δεν μπορεί να το μαζέψει μετά».

Για τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν και τι πρόκειται να γίνει: «Στον ΠΑΟ αν καθυστερήσεις να πληρωθείς δυο-τρεις μήνες, θα πληρωθείς σίγουρα τον τέταρτο. Οι καινούργιοι και οι ξένοι -επειδή έχουν συμβόλαια που έχουν στείλει σε UEFA και FIFA- να ξέρετε ότι είναι πιο ενήμεροι από ότι είναι οι Έλληνες. Θα τα πάρουν αμέσως τα λεφτά τους. Η καθυστέρηση των πληρωμών δεν είναι αυτό που έφερε εδώ τον Παναθηναϊκό. Αν δεν βγουν μπροστά οι μεγαλομέτοχοι, ο ΠΑΟ δεν έχει αύριο. Αν θέλουν αυτοί που έχουν βάλει χρήματα να χαθούν... Μιλάω για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, τον Ανδρέα Βγενόπουλο, τον Νίκο Πατέρα, τον Αδαμάντιο Πολέμη και τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο. Ας πάρουν πρωτοβουλίες και να μην προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογία με την ΓΗΠΕΛ. Ας βγει κάποιος μπροστά, θα έχει όλο τον κόσμο μαζί του και θα πιέσουν τον κ. Βαρδινογιάννη να δώσει τις μετοχές του, όπως έχει τοποθετηθεί».

Για το μήνυμα που στέλνει στους υπόλοιπους οπαδούς που γέμισαν το ΟΑΚΑ: «Έκλαιγε και η κόρη μου που ήταν 15 ετών. Αυτό που λέω είναι ότι είναι η τελευταία φορά που 50.000 κόσμος παρακολούθησε ντέρμπι αιωνίων. Με τα επεισόδια σηκώθηκε να φύγει στο ημίχρονο, αηδίασε. Δεν μπορεί πάντα να γίνεται πόλεμος, στο τέλος Παναθηναικός και Ολυμπιακός θα καταντήσουν να μην έχουν φιλάθλους. Θα απαξιωθούν οι υγιείς φίλαθλοι. Για όλα αυτά φταίμε όμως εμείς, που δεν είμαστε πρωταγωνιστές. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, για να δούμε που έχει φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο».



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved