Μαυρογενίδης: «Ο έπαινος και τα μπράβο στον Βαλβέρδε»

Μαυρογενίδης: «Ο έπαινος και τα μπράβο στον Βαλβέρδε»

Τα εύσημα στον Ερνέστο Βαλβέρδε για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού απέδωσε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, τονίζοντας παράλληλα πως οι «ερυθρόλευκοι» πήραν εύκολα το ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο περίμενε αλλιώς.

«Νομίζω ότι ο καλός προπονητής διαχειρίστηκε τους καλούς παίκτες», τόνισε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος αμυντικός των πρωταθλητών μιλώντας στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», όπου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα χθεσινά (18/03) έκτροπα που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης:

«Νομίζω πως τα τελευταία χρόνια δίνουν το καλό παράδειγμα. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και αλλιώς. Ήταν άσχημο το κλίμα και αν οι καταστάσεις ήταν τέτοιες δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει. Ίσως να μην έδιναν σημασία για να φύγουν ήρεμα. Όσοι ήταν μέσα βίωσαν αλλιώς. Ήταν ένα ντέρμπι που θα έκρινε τον τίτλο και κράτησαν όλοι χαμηλούς ρυθμούς. Ειδικότερα για τον Παναθηναϊκό θα περιμέναμε αλλιώς», τόνισε αρχικά ο Μαυρογενίδης, συμπληρώνοντας:

Για τον Παναθηναϊκό: «Η εικόνα του δείχνει ότι έχει προβλήματα, είτε με τους τραυματισμούς, είτε ψυχολογικά γιατί δεν είχαν την ψυχική δύναμη, αλλά ο Ολυμπιακός στην όχι τόσο καλή του μέρα ήταν καλύτερος. Αυτό το αντιλαμβάνονται οι παίκτες και ο Ολυμπιακός το κέρδισε μέσα στο γήπεδο, μάλλον εύκολα. Περίμενα τον Παναθηναϊκό, ειδικά μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ, να πιέσει να τρέξει τον αντίπαλο, αλλά η τακτική του Ολυμπιακού ήταν καλή και δεν του άφησε περιθώρια. Αν μπορούμε να πούμε ότι το κέρδισε το έκανε μάλλον εύκολα».

Για τον Ολυμπιακό: «Στην αρχή της χρονιάς που δεν έπαιζε καλά και είχε δυσκολίες, δεν είχε βρει ρυθμό. Όταν γίνεται μια προετοιμασία, γίνεται ένας προγραμματισμός. Το τεχνικό επιτελείο, κάνει προγραμματισμό, κοιτάζει πότε να φορτσάρει, πότε θα χαλαρώσει. Έχει μεγάλο ρόστερ και ειδικά στο τελευταίο δίμηνο είχε καλή παρουσία».

Για τον Βαλβέρδε: «Νομίζω ότι ο καλός προπονητής διαχειρίστηκε τους καλούς παίκτες. Τους είχε ετοιμοπόλεμους ψυχικά. Όσοι έμεναν έξω δεν δημιουργούσαν προβλήματα. Είχε ένα ρόστερ με ικανοποιημένους προπονητές. Ο κάθε παίκτης αισθάνεται δικαιωμένος όταν παίζει. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η πολύ καλή αμυντική λειτουργία, εκτός από αυτό το εικοσάλεπτο με τη Μέταλιστ.

Είναι άξιο στον προπονητή του Ολυμπιακού να πάει ο έπαινος και τα μπράβο. Εμείς κοιτάμε τα αρνητικά, αλλά νομίζω ότι είναι καιρός να πούμε μπράβο σε ανθρώπους που προσφέρουν. Αυτός, ο Φερέιρα, ο Μπόλονι μπορούν να δείξουν πράγματα που μπορούμε να δούμε. Βέβαια είναι δύσκολο να μείνουν εδώ με όσα γίνονται και στο τέλος μάλλον θα μείνουμε μόνοι μας».



Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved