Βούρος: «Η ΑΕΚ ψυχορραγεί»

Βούρος: «Η ΑΕΚ ψυχορραγεί»

Απογοητευμένος από την εξαφάνιση των μετόχων της ΑΕΚ είναι ο Γιάννης Βούρος ο οποίος παραμένει αισιόδοξος για την περίπτωση του «Θεμέλιο 21».

Στο NOVA ΣΠΟΡ FM μίλησε ο Γιάννης Βούρος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ, αλλά και για την εξέλιξη του «Θεμέλιο 21».

Για το αν ελπίζει σε ανεύρεση λύσης: «Πάντα υπάρχει ελπίδα και στην ΑΕΚ -παρόλα αυτά που έχουμε περάσει τόσα χρόνια- είμαστε φύσει αισιόδοξοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος -όχι τόσο από τις απαντήσεις ή την “εξαφάνιση” των μετόχων. Αλλά από το ότι ανακαλύπτουμε τώρα πια πόσο μεγάλη τρύπα υπήρχε και όλη αυτή την αδιαφανή διαδικασία των οικονομικών που έχει πληγώσει την ΑΕΚ. Αυτό είναι το πιο επώδυνο: Η διαπίστωση ότι το συμμάζεμα των δυο χρόνων -που όντως έχει γίνει- δεν φτάνει για να κλείσει η πληγή και πλέον τρέχουμε να την καλύψουμε με τσιρότα».

Για το πώς ερμηνεύει τη στάση των μετόχων: «Δεν μπορώ να ερμηνεύσω ψυχοσυνθέσεις. Πριν λίγες μέρες έγινε η πρόταση να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Μελισσανίδη με το γνωστό αποτέλεσμα. Δεν θέλω, όμως, να μπω στη διαδικασία μετάφρασης προθέσεων. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η ΑΕΚ ψυχορραγεί, έχει σκάρτες δυο βδομάδες ζωή και πρέπει μέχρι τέλος Μαρτίου να καλύψει αυτά που δεσμεύτηκε στην UEFA».

Για το αν εμφανίζεται… υποχρεωτικά αισιόδοξος: «Η τακτική της παράδοσης δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία της ΑΕΚ. Είμαι άνθρωπος που σηκώνει τα μανίκια και όχι τα χέρια. Σ’ ένα απαξιωμένο ποδόσφαιρο, όμως -σαν αυτό που είδαμε στο ντέρμπι- ποιος θα επενδύσει; Ποιος θα το κάνει -είτε επειδή έχει τρέλα, είτε επειδή θα το δει σαν επιχείρηση; Γι’ αυτό επιμένω. Ο μόνος χορηγός και ο μόνος πνεύμονας ζωής που μπορούν να έχουν οι ομάδες είναι ο κόσμος τους. Με το μίνιμουμ που θα καταθέτει και με μια ομάδα ελέγχου που θα τσεκάρει με απόλυτη διαφάνεια πού θα πηγαίνει κάθε ευρώ. Αυτό πρέπει να κάνει και η ΑΕΚ. Να βγει από τη διαδικασία του να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα της και μετά να χτίσει σε αυτό».

Για το ενδεχόμενο Πρωτοδικείου: «Ο ΠΑΟΚ είναι τόσα χρόνια με διοίκηση Πρωτοδικείου. Μια τέτοια εξέλιξη -που σημαίνει ότι βάζεις τα πράγματα στη σειρά και επιδιώκει να κάνεις εξυγίανση- θα μπορούσε να είναι μια λύση. Με το ηλεκτροσόκ, φυσικά, που θα έχει προηγηθεί νωρίτερα. Με τη διαδικασία του Πρωτοδικείου ίσως μπαίνεις σε μια πιο διαφανή διαδικασία».

Για το «Θεμέλιο 21»: «Το "Θεμέλιο" δεν έχει συζητήσει ή προτείνει κάτι μέχρι σήμερα, επειδή συνεχώς προκύπτει κάτι. Το "Θεμέλιο" δεν θέλει να ακολουθεί εξελίξεις, θέλει να τις καθορίζει. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει μια επίσημη παρουσίαση, που θα εξηγήσει αναλυτικά τους σκοπούς του, σε ποιους απευθύνεται και πώς μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ».



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved