Σε ρυθμούς ημιτελικού ο Ατρόμητος

Σε ρυθμούς ημιτελικού ο Ατρόμητος

Κακά τα ψέματα, οι παίκτες του Ατρομήτου σκέφτονταν τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα από την περασμένη εβδομάδα. Από σήμερα, όμως, το μυαλό τους έχει... «κολλήσει» στην αναμέτρηση της Τετάρτης.

Μπορεί ο πρώτος ημιτελικός με τους Αρκάδες να μην έχει συζητηθεί τόσο όσο ο περσινός με τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο γι αυτό υπάρχουν αρκετές εξηγήσεις. Κατ' αρχάς, ο κόσμος έχει πολλά πλέον στο κεφάλι του να σκεφτεί και ενίοτε το ποδόσφαιρο δεν τον απασχολεί, όσο θα τον απασχολούσε υπό άλλες συνθήκες. Επιπλέον, ο Ατρόμητος φέτος έχει υψηλές βλέψεις και στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που πέρσι οι αγώνες με τον Βόλο ήταν το άλφα και το ωμέγα για την ομάδα του Περιστερίου.

Αν και οι οπαδοί είναι πιο ψύχραιμοι σε σχέση με πέρσι, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ δεν έχουν σταματήσει τις τελευταίες ημέρες να σκέφτονται την αναμέτρηση της Τετάρτης. Ο Γιώργος Δώνης γνωρίζει πολύ καλά ότι το πρώτο ματς είναι το πλέον σημαντικό στην προσπάθεια πρόκρισης και αυτό που έχει κατ' επανάληψη τονίσει στους παίκτες του είναι ότι πρέπει να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι οι Περιστεριώτες θα αλλάξουν το πλάνο τους και θα παίξουν αμυντικά. Το ευχάριστο για τον 42χρονο τεχνικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και μπορεί να επιλέξει την - κατά τη γνώμη του - καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η ομάδα έκανε σήμερα, Δευτέρα, αποθεραπεία, ενώ μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης, θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο. Μάλιστα, ο Δώνης ανακοίνωσε ότι αυτό ισχύει για όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

Κινητικότητα στα εισιτήρια

Αρκετή κινητικότητα παρατηρείται στη διάθεση των εισιτηρίων του ημιτελικού και παρά το εργάσιμο της ημέρας και την όχι και ιδιαίτερα βολική ώρα έναρξης της αναμέτρησης (16.30), στον Ατρόμητο περιμένουν περίπου 4.000 οπαδούς της ομάδας στο γήπεδο. Εισιτήρια έχουν δοθεί και σε Ολα τα σχολεία του Δήμου Περιστερίου, κάτι που σημαίνει ότι η μαθητική κερκίδα θα είναι κατά πάσα πιθανότητα γεμάτη.



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved