Λίνο: «Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα»

Λίνο: «Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα»

Αισιόδοξος για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Λίνο, τονίζοντας πως η ομάδα του συνεχίζει να έχει κίνητρο και ότι μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση των play offs.

«Ήταν απλά ένα παιχνίδι, δεν πήραμε το αποτέλεσμα το οποίο θέλαμε. Κοιτάμε το επόμενο. Η αλήθεια ήταν πως είχαμε ένα πολύ άσχημο ημίχρονο. Δεχτήκαμε ένα γκολ και έπρεπε να τρέξουμε πιο γρήγορα για να ψάξουμε την ισοφάριση, αλλά δεν το κάναμε αυτό. Θέλαμε πολύ τη νίκη, το δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, το κυνηγήσαμε, αλλά η ολιγωρία μας στο πρώτο ημίχρονο μας στοίχισε», είπε για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Λίνο, μιλώντας στο «Sport103.fm».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε πολλές και κλασικές ευκαιρίες, είπε: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Αγωνιζόμασταν με μία ομάδα που είχε πολύ πάθος γιατί κινδύνευε και ήθελε τους βαθμούς. Αργήσαμε να το συνειδητοποιήσουμε ότι θα ήταν δύσκολο το έργο μας και μετά ήταν αργά. Κρατάμε την ισοπαλία και πάμε παρακάτω».

Ενώ για το ότι βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ, τόνισε: «Υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Δε θέλω να πω ότι οι ομάδες αυτές είναι πολύ καλές, γιατί δεν τις είχαμε συνηθίσει έτσι. Μπήκαν δυναμικά, αλλά εμείς πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση. Εμείς πρέπει να το διορθώσουμε γιατί κάναμε δύο μεγάλες νίκες στην Αθήνα και δεν πρέπει να τις γκρεμίζουμε με αρνητικά αποτελέσματα με μικρότερες ομάδες. Ήταν πολύ σημαντικό που νικήσαμε την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης με τον Παναιτωλικό έχουν την αξία τους και δεν έπρεπε να μπούμε σε αυτήν τη διαδικασία».

Αναφορικά με το αν έχει χαθεί των κίνητρο των παικτών, υποστήριξε: «Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν έχει σημασία που τελείωσαν οι μεγάλες διοργανώσεις. Ζήσαμε την εμπειρία πέρσι και φέτος, αλλά επειδή τελείωσε δε σημαίνει ότι τελείωσε και το πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ δρόμο για να τελειώσει το πρωτάθλημα και μην ξεχνάμε τα play offs. Έχουν προδιαγραφεί κάποια πράγματα και δεν πρέπει να ξεφύγουμε από το στόχο μας. Αν υπάρχει αυτή η σκέψη στον κόσμο, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι εμείς προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο του ΠΑΟΚ».

Σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τη 2η θέση, είπε: «Τους πέντε βαθμούς έπρεπε να τους είχαμε πάρει για εμάς, άσχετα με το τι έκανε ο Παναθηναϊκός, γιατί κοιτάμε τον εαυτό μας. Είναι ξεχωριστή ιστορία το τι κάνει ο Παναθηναϊκός και το τι θα γινόταν αν δεν έχανε συνεχόμενα παιχνίδια».

Όσον αφορά στη συνέχεια, ο Λίνο είπε: «Μας δυσαρεστεί η κατάσταση αλλά δεν πρέπει να αναλύουμε τόσο πολύ τις άσχημες εμφανίσεις. Έτσι όπως δεν μείναμε στις νίκες στην Αθήνα, έτσι δε θα πρέπει να μείνουμε τόσο πολύ στις ήττες. Έχουμε τη δέσμευση που έχουμε δώσει στον κόσμο εδώ και χρόνια και μένουμε σε αυτήν, ότι θα κάνουμε πάντα το καλύτερο για την ομάδα».

Ενώ για τα play offs και αν στόχος είναι η πρώτη θέση, τόνισε: «Αυτό θέλουμε και αυτό θα κυνηγήσουμε. Εκεί θα στοχεύσουμε για την καλύτερη δυνατή θέση που είναι η πρώτη. Το πώς θα εξελιχθούν τα play offs είναι ένα άλλο ζήτημα, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για την πρωτιά, γιατί έτσι έχουμε μάθει».

Για το χαμένο πέναλτι που είχε με τον Αστέρα Τρίπολης, υποστήριξε: «Σε πάρα πολλά πέναλτι που ήταν εύστοχα χτυπάω από την ίδια γωνία και επειδή θεώρησα ότι ήταν πολύ κρίσιμο, για να ισοφαρίσουμε και όλοι ήταν πάνω από το… κεφάλι μου, επειδή βαρούσα από την ίδια γωνία, πίστεψα ότι ο τερματοφύλακας θα το είχε προβλέψει. Έτσι θεώρησα και υπήρχε το ίδιο αποτέλεσμα με το παιχνίδι με την Τότεναμ που είχα αλλάξει γωνία. Και τελικά αστόχησα…»

Τέλος, προανήγγειλε την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είναι κάτι το οποίο θεωρώ ότι είναι ζήτημα χρόνου, για να μπούμε στην τελική ευθεία. Περιμένω τη διοίκηση για να γίνει η καλύτερη δυνατή συμφωνία και το να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ για μένα θα είναι ένα πολύ ευτυχές γεγονός».



Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved