Συννεφιασμένη… Δευτέρα στο «τριφύλλι»!

Συννεφιασμένη… Δευτέρα στο «τριφύλλι»!

Ενός κακού μύρια έπονται, λέει η παροιμία που ταιριάζει… γάντι στον Παναθηναϊκό. Μεγάλες οικονομικές αλλά και βαθμολογικές συνέπειες θα έχουν τα χθεσινά επεισόδια, πιθανή η παραίτηση Γόντικα και η αποχώρηση Φερέιρα ενώ δεν λείπουν και τα αγωνιστικά προβλήματα…

Αλυσιδωτές αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσουν τα χθεσινά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Ολυμπιακό στάδιο, στο περιθώριο του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Αντιδράσεις που, όπως όλα δείχνουν, θα παρασύρουν το «τριφύλλι» σε έναν κατήφορο δίχως προηγούμενο…

Η ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο με 1-0 στο «Σπύρος Λούης» περνάει πραγματικά σε δεύτερη και… τρίτη και… τέταρτη μοίρα, μπροστά στους κινδύνους που καλείται να αντιμετωπίσει και να λύσει ο Παναθηναϊκός και οι οποίοι υποθηκεύουν το μέλλον του!

Αγωνιστική… ταφόπλακα
Από πού να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς; Καταρχήν, βάσει ΚΑΠ προβλέπονται ιδιαίτερα αυστηρές ποινές τόσο για την φετινή όσο και την επόμενη σεζόν για τους «πράσινους» σε ό,τι αφορά στα επεισόδια. Οι κυρώσεις θα αφορούν τόσο αφαίρεση βαθμών όσο και τιμωρία της έδρας, ενώ είναι πιθανό να μην ξαναπαίξουν μπροστά στον κόσμο τους φέτος!

Φυσικά, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, η προσπάθεια για κατάκτηση της δεύτερης θέσης και έξοδο της ομάδας στα προκριματικά του Champions League αρχίζει να γίνεται δύσκολη, αν σκεφτούμε και ότι σε περίπτωση που ξεκινούσαν σήμερα τα πλέι οφ, ο ΠΑΟ θα ήταν μόνο στο +2 από τις υπόλοιπες ομάδες που θα συμμετείχαν.

«Ματώνει» οικονομικά!
Ήταν στραβό το κλίμα το ‘φαγε και ο γάιδαρος, λέει ο λαός και αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού αφού εκτός όλων των άλλων η ομάδα θα «φάει» και βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο. Την ώρα δηλαδή που τα οικονομικά της ΠΑΕ κάθε άλλο παρά… ανθηρά είναι, θα έρθει και το… μπουγιουρντί, για να τα κάνει ακόμα χειρότερα…

Για να μην αναφερθούμε στα σενάρια που κυκλοφόρησαν από χθες το βράδυ και μετά τη λήξη του ντέρμπι που ήθελαν αρκετούς εκ των μετόχων να είναι απογοητευμένοι από όλα όσα έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ και να σκέφτονται σοβαρά το αν θα συμμετάσχουν στην… επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Διπλή αποχώρηση;
Ο προβληματισμός και η απογοήτευση ωστόσο δεν έχουν να κάνουν μόνο με τους μετόχους των «τριφυλλοφόρων», πάντως. Και αυτό γιατί δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο θέλουν τον Δημήτρη Γόντικα να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησής του από τον προεδρικό θώκο αλλά και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να αποτελεί παρελθόν στο τέλος της σεζόν!

Υπάρχει κι ο ΟΦΗ…
Και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι για τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα να καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της και να συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, απέναντι στον ΟΦΗ το επόμενο Σάββατο…

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, το κλίμα κάθε άλλο παρά καλό είναι, μετά την τρίτη διαδοχική ήττα. Σκυμμένα κεφάλια και απογοήτευση συνέθεταν το σκηνικό της αποχώρησης των παικτών του «τριφυλλιού» χθες από τα αποδυτήρια και τώρα άπαντες καλούνται να βρουν κουράγιο και να επιστρέψουν στις νίκες.

Πάντως, στο ματς με τους Κρητικούς, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα έχει στην διάθεσή του τόσο τον Κώστα Κατσουράνη που έχει δηλωθεί να εκτίσει την μια από τις δυο αγωνιστικές της τιμωρίας του, όσο και τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ.



Τον Τρέβορ Τόμπσον αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με το BasketNews
Τον Τρέβορ Τόμπσον αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με το BasketNews
Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved