Ο παλμός των φιλάθλων!..

Ο παλμός των φιλάθλων!..

Το Onsports βρέθηκε στα στέκια «ερυθρόλευκων» και «πράσινων» οπαδών για να σας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (19/02).


Αν και κανείς από όσους μίλησαν στο Onsports για μεγάλο ντέρμπι δε θέλησε ούτε να αναφέρει τις λέξεις «ισοπαλία» ή «ήττα», συμψηφίζοντας τις απαντήσεις των φιλάθλων μάλλον πρέπει να οδηγηθούμε σε ένα αποτέλεσμα ισόπαλο με σκόρερ τους Τζιμπούρ και Σισέ, αφού αυτοί είναι οι… αγαπημένοι των οπαδών των «αιωνίων» και από αυτούς περιμένουν το γκολ που θα βάλει «φωτιά» το βράδυ του Σαββάτου στο Φάληρο. «Ερυθρόλευκοι» και «πράσινοι» ζητούν μόνο νίκη και αγωνιούν για το βράδυ του Σαββάτου.

«Ο Τζιμπούρ θα βάλει το γκολ»

Αναζητώντας ένα στέκι οπαδών του Ολυμπιακού, το πρώτο μέρος που σου έρχεται στο μυαλό είναι το «Red Café». Στεγασμένο κάτω από τις εξέδρες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», φιλοξενεί ποδοσφαιρικές συζητήσεις των θαμώνων με αντικείμενο φυσικά την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Το κλίμα φυσικά αισιόδοξο, με τον Ράφικ Τζιμπούρ να είναι το φαβορί για να σκοράρει σύμφωνα με τους φίλους των Πειραιωτών.

«Σκορ δεν είναι εύκολο να πούμε, αλλά πιστεύω ότι θα βάλει γκολ ο Τζιμπούρ που έχει παράδοση στα ντέρμπι. Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός γιατί αυτά τα παιχνίδια τα παίρνει στην έδρα του», λέει ο Σπύρος ενώ ο Γιάννης προσθέτει: «Πιστεύω ότι θα κερδίσει, ντέρμπι είναι αλλά με την έδρα του ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα και ο Παναθηναϊκός δεν έχει δείξει τίποτα. Ειδικά μέσα στο Καραϊσκάκη. Σίγουρα θα βάλει γκολ ο Τζιμπούρ και το σκορ θα είναι 2-1».

«Όλα ανοιχτά είναι σε ένα ντέρμπι, αλλά πιστεύω στη νίκη του Ολυμπιακού. Όλα θα τα δούμε το Σάββατο», λέει ο Βαγγέλης που φάνηκε επιφυλακτικός στο να πει ποιος θα πετύχει τα γκολ της νίκης. Με τον Κώστα όμως δεν ισχύει το ίδιο αφού έδωσε προβάδισμα στον Μιραλάς για να ανοίξει το σκορ δίνοντας πιθανότητα και στον Τζιμπούρ.

«Ο αγώνας θα είναι αμφίρροπος αλλά ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, έχει καλό ρόστερ και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θα παίξει κάποιο ρόλο και η διαιτησία αλλά νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα μέσα στην έδρα του. Θεωρώ ότι ο σκόρερ θα είναι ο Μιραλάς, αλλά μπορεί να κάνει γκολ και ο Τζιμπούρ», ήταν η άποψή του.

«Θέλουμε απαντήσεις»

Το αντίπαλο… στρατόπεδο, περιμένει απαντήσεις σύμφωνα με όσα μας είπαν οι θαμώνες της καφετέριας «Bianco Nero», σε μια άκρως «Παναθηναϊκή» γειτονιά, το Γκύζη. Όπως είναι φυσικό, οι «πράσινοι» οπαδοί περιμένουν τη νίκη αλλά και τα γκολ του Τζιμπρίλ Σισέ για να έρθει το «διπλό» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Όπως λένε, θα ήθελαν να είναι δίπλα στην ομάδα τους σε ένα τέτοιο ματς, ενώ με αγωνία περιμένουν και τις απαντήσεις του… Σεμπάστιαν Λέτο στην κόντρα με τον Ολυμπιακό.

«Πιστεύω ότι θα βάλει ένα γκολ ο Σισέ. Είμαι αισιόδοξος αλλά είναι δύσκολο ματς. Πιστεύω ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει το διπλό στο Καραϊσκάκη. Θα ήταν καλύτερα να έχει τον κόσμο της η ομάδα στο γήπεδο, αλλά δείχνει να έχει ανέβει τώρα και δε νομίζω να επηρεαστεί. Μπορεί να τα καταφέρει», λέει ο Θανάσης, ενώ δίπλα του ο Χρήστος υποστηρίζει ότι: «Θα νικήσει ο Παναθηναϊκός με γκολ φυσικά του Σισέ. Περιμένω από πέρσι τις απαντήσεις του Λέτο στο Καραϊσκάκη, δεν έγινε πέρσι αλλά πιστεύω ότι θα γίνει φέτος».

«Αισιόδοξος είμαι για το Σάββατο. Πιστεύω να κερδίσουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση και καλή ψυχολογία. Με τους παίκτες που έχουμε θα τα καταφέρουμε. Περιμένω γκολ από τον Σισέ, ειδικά μετά την εμφάνιση που έκανε με την φούστα, πρέπει να δώσει απαντήσεις όπως κι ο Λέτο», λέει ο Σωτήρης ενώ υπήρχαν και πιο… κάθετες απόψεις. Όπως αυτή του Γιώργου που τόνισε ότι δε θέλει άλλα λόγια από την ομάδα του, αλλά μόνο πράξεις.

«Εγώ δε θέλω λόγια από την ομάδα μου. Μόνο πράξεις περιμένω. Να βάλει δυο γκολ η ομάδα και δε χρειάζεται να ρωτήσετε ποιος. Ο Σισέ είναι το number one, αυτός θα «καθαρίσει». Είναι άδικο που δε θα είμαστε κοντά στην ομάδα, σε αυτά τα παιχνίδια έπρεπε να υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων», είπε χαρακτηριστικά.

Ελένη Ανδρέου – Χρήστος Γιαννούλης

Ο παλμός των φιλάθλων!..



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved