Κατίδης: «Θ’ ανεβούμε ψηλότερα»

Κατίδης: «Θ’ ανεβούμε ψηλότερα»

Την αισιοδοξία ότι ο Άρης θα καταφέρει να μπει στα πλέι οφ και θα διεκδικήσει τη συμμετοχή του στην Ευρώπη εξέφρασε με δηλώσεις του σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό ο Γιώργος Κατίδης. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Κατίδης, στο «NovaΣΠΟΡ FM»:

-Για το αν προλαβαίνει ο Άρης να μπει στην πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα και να συμμετάσχει στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας:

«Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Εμείς δουλεύουμε και ελπίζουμε… Θα δώσουμε τα πάντα στους επόμενους πέντε αγώνες που απομένουν και θα προσπαθήσουμε να συμμετάσχουμε στη διαδικασία των πλέι οφ, όπου θα διεκδικήσουμε την συμμετοχή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Περιμένουμε κάποια ομάδα να κάνει το στραβοπάτημα και ανέβουμε εμείς ψηλότερα στη βαθμολογία».

-Για το ρόστερ των «κίτρινων»:

«Υπάρχουν πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ομάδα και έχουν ενεργό ρόλο τη φετινή σεζόν. Φέτος πάει με τη δουλειά του καθενός και δεν μπορεί να πει κάτι για την παρουσία τους. Μπορεί τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, όμως όποιος δουλεύει παίζει στην ομάδα. Επειδή γνωρίζω τους Έλληνες, είναι σίγουρος πως δουλεύουν πολύ καλά και αξίζουν να βρίσκονται στην ενδεκάδα».

-Για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στην Elite Round ενόψει του Euro 2012 κ-19 ετών:

«Σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία, τη Δανία και την Κύπρο. Ελπίζω να καταφέρουμε να φτάσουμε στην τελική φάση της διοργάνωσης και να πάρω το Κύπελλο στο… σπίτι μου! Όλα τα παιδιά είμαστε μαζί πολλά χρόνια και είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες και να φτάσουμε στα τελικά του Euro 2012».

-Για την εμπειρία του από την Αγγλία, όπου πριν από έναν μήνα δοκιμάστηκε στην Έβερτον:

«Με το που κατέβηκα από το αεροπλάνο αντίκρισα διαφορετικές συνθήκες. Ήταν φανταστικά τα πράγματα! Δεν έχω δει ξανά τέτοιες εγκαταστάσεις. Τα γήπεδα και οι υποδομές είναι απίστευτες. Είδα τον Αποστόλη (Βέλλιο), αν και ήταν για πολύ λίγο. Από ό,τι ξέρω θα με παρακολουθούν και το καλοκαίρι θα έχουμε νεότερα».

-Για το σε ποια ομάδα ονειρεύεται να αγωνιστεί:

«Αν μπορούσα να κλείσω τα μάτια μου, θα ήθελα να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης που είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά και ας ελπίσουμε πως κάποια στιγμή θα καταφέρω να αγωνιστώ στο εξωτερικό».



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved