Σήμερα θα πέσουν... κορμιά

Σήμερα θα πέσουν... κορμιά

Και στις τέσσερις κυριακάτικες αναμετρήσεις που διεξάγονται στη σκιά του ντέρμπι στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, τουλάχιστον η μία από τις δύο μαχόμενες ομάδες παλεύει για την παραμονή της. Με απλά λόγια, θα πέσουν κορμιά...

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (15.00, Novasports 2)

Με τον μόλις έναν βαθμό που μάζεψε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, ο Λεβαδειακός μπήκε ξανά στο πρόβλημα και μόνο σίγουρος δεν μπορεί να νιώθει για την παραμονή του. Το θετικό, ωστόσο, είναι ότι κρατά την τύχη στα χέρια του και ενδεχόμενη νίκη επί του Ατρομήτου θα τον ισχυροποιήσει εκ νέου στη μάχη της σωτηρίας.

Οι Βοιωτοί, οι οποίοι περιμένουν τη συμπαράσταση του κόσμου (έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ), θα στερηθούν των υπηρεσιών τοων τραυματιών Λισγάρα και Βασιλείου, καθώς επίσης και του τιμωρημένου Κυριακίδη.

 

Η αποστολή του Λεβαδειακού|

Στρατηλάτης, Πασχαλάκης, Μουλόπουλος, Τομάς, Μανό, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς

Εχοντας ήδη κάνει ρεκόρ συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα (5) και ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (43), ο Ατρόμητος ταξίδεψε με εξαιρετική ψυχολογία στη Λιβαδειά. Οι Περιστεριώτες φιγουράρουν στην 3η θέση του πίνακα και σίγουρα θέλουν να διατηρηθούν εκεί, εντούτοις το μυαλό τους βρίσκεται και στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης που διεξάγεται την ερχόμενη Τετάρτη. Κάτι που σημαίνει ότι είναι από πιθανό έως βέβαιο ότι ο Γιώργος Δώνης θα ξεκουράσει-προφυλάξει παίκτες. Δεδομένες απουσίες, πάντως, είναι μόνο αυτές των Τόμας και Καραμάνου.  

Η αποστολή του Ατρομήτου

 

Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Νάστος, Οικονόμου, Καραμάνος, Μπάλλας, Σκόνδρας, Ζουέλα, Σφακιανάκης, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Τάτος, Επστάιν, Μπρίτο, Αναστασάκος, Καραγκούνης, Δημούτσος, Μήτρογλου, Φυτανίδης

ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (15.00, ΝΕΤ)

 

Η ευχάριστη έκπληξη του πρώτου γύρου τα έχει κάνει... μαντάρα στον δεύτερο. Εξι αγωνιστικές χωρίς να σκοράρει μετρά η Ξάνθη και σε αυτό το διάστημα έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Αν και παραμένει στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να τελειώνει με το θέμα της παραμονής και να μην αγωνίζεται με πίεση. Ενα ακόμα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές της αποτελεί η... άρση της παραμονής στις εγκασταστάσεις.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο χωρίς κάποιο απρόοπτο και ο μοναδικός που δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Skoda είναι ο τιμωρημένος Ντάνι.

Η αποστολή της Ξάνθης

 

* Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να μην ανακοινώσει στους παίκτες την αποστολή, κάτι που θα κάνει λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς.

Τρεις αγωνιστικές αήττητος είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και με τους 7 βαθμούς που μάζεψε σε αυτό το διάστημα, ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η μάχη της παραμονής, ωστόσο, συνεχίζεται και η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη χρειάζεται αποτέλεσμα και στα Πηγάδια για να τονώσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της. Το έργο της βέβαια δεν θα είναι εύκολο, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν θα βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Ντε Βινσέντι και Λίλα και οι τραυματίες Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Ιωάννου και Ταμπάσης.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα

 

Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Κώτσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Ανδράλας, Τζημόπουλος, Βίλα,  Μπεσέρα, Κυριάκος, Σκούφαλης, Τζάνης, Γεωργίου, Γιάκος, Ζαμπρέλα, Μπακαγιόκο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (15.00, Novasports 3)

 

Επειτα από τέσσερις αγωνιστικές ξηρασίας, ο Πανιώνιος επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα στις νίκες παίρνοντας παλικαρίσιο «διπλό» στο «Γεντί Κουλέ» από τον ΟΦΗ. Οι Κυανέρυθροι απέκτησαν αβαντάζ στη μάχη της παραμονής και αν επικρατήσουν σήμερα και της Δόξας, θα μπορούν να νιώθουν ακόμα πιο αισιόδοξοι.

Ο Ακης Μάντζιος, ο οποίος χαρακτήρισε επικίνδυνο το σημερινό παιχνίδι, δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς οι μοναδικοί που απουσιάζουν είναι οι Σκέμπρι και Πετκάκης.

Η αποστολή του Πανιωνίου

 

Μιχαηλίδης, Πόγκασιτς, Σιόβας, Πιέρ, Ρόκας, Αντούνιες, Ρόβας, Κουλουχέρης, Κούρντι, Ντιμπαλά, Κούτσι, Ομο, Οκόγιε, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Αμποντουλάγιεφ, Μιλοβάνοβιτς

Ακόμα και ο πλέον αισιόδοξος υποστηρικτής της Δόξας, δίνει πλέον ελάχιστες ελπίδες στην ομάδα του για να παραμείνει στην κατηγορία. Μετά και την ήττα από τον Ατρόμητο, οι Μαυραετοί άρχισαν να συμβιβάζονται με την ιδέα του υποβιβασμού, υποσχέθηκαν όμως ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια μέχρι τέλους.

Το ταξίδι στην Αθήνα δεν κατάφεραν να κάνουν οι τραυματίες Γελαδάρης, Γκαρακλίδης, Σοϊλέδης, Παπαδόπουλος και οι τιμωρημένοι Λίμα, Βάντερσον και Σέρεμετ.

Η αποστολή της Δόξας

 

Ρόκα, Δαύκος, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Μπριλάκης, Στεργιανός, Ψυχογιός, Αμπουμπακάρι, Λεάντρο, Κάπελ, Κατσικογιάννης, Αγτζίδης, Ουέλινγκτον, Αραβίδης, Κοβάσεβιτς, Σικαλιάς, Κυβελίδης, Κουμπρόγλου, Τσιμπλίδη

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (17.15, Novasports 2)

Δύο διαδοχικές νίκες πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, ωστόσο δεν στάθηκαν ικανές να τον βγάλουν από την επικίνδυνη ζώνη. Οι Αγρινιώτες βέβαια έχουν πλέον πολύ καλύτερη ψυχολογία, αυτή όμως αντισταθμίζεται από το δύσκολο πρόγραμμα. Το σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ θεωρείται ως κλειδί για τη συνέχεια και το ευχάριστο για τον Τάκη Λεμονή είναι ότι οι Ρότσα και Ακαλέ τέθηκαν στη διάθεσή του σε αντίθεση με τους Εντζεγκέλε, Μπλάζιτς και Κουτρομάνο που έμειναν εκτός αποστολής.

Η αποστολή του Παναιτωλικού

 

Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Καμαρά, Ονουάτσι

Τα χαμόγελα που έφερε η επικράτηση επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, κόπηκαν απότομα στον ΠΑΟΚ και αιτία στάθηκε η εντός έδρας ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχασε την 3η θέση και πέρασε τέταρτος πίσω από τον Ατρόμητο, ωστόσο μάλλον δεν πρέπει να ανησυχεί για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Επειδή βέβαια στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ο Λάσλο Μπόλονι θέλει να δει την ομάδα του να φεύγει με βαθμούς από το Αγρίνιο ώστε να ησυχάσει μια ώρα νωρίτερα.

Ο Ρουμάνος συμπεριέλαβε τελικά στην αποστολή και τον Μαλεζά που ξεπέρασε το πρόβλημά του και δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει και από το ξεκίνημα του αγώνα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

 

Χαλκιάς, Γλύκος, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Νιμανί, Σνάουτσνερ



Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved