Έμεινε ικανοποιημένος ο Μασάδο

Έμεινε ικανοποιημένος ο Μασάδο

Ευχαριστημένος από τους τρεις βαθμούς που πήρε η ομάδα του κόντρα στον ΟΦΗ, εμφανίστηκε ο προπονητής του Άρη, Μανουέλ Μασάδο, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Μασάδο:

«Αρχικά θα χωρίσω το παιχνίδι σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Ο ΟΦΗ στάθηκε καλά στον αγωνιστικό. Ήταν διαβασμένος, αμύνθηκε καλά και περίμενε να χτυπήσει στη κόντρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο μισάωρο να μην έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους ανεβάσαμε στροφές και δημιουργήσαμε τρεις ευκαιρίες. Όσο αφορά το δεύτερο μέρος, έπρεπε να ρισκάρουμε, καθώς έπρεπε να κερδίσουμε. Η είσοδος του Καπετάνου, του Γιαννιώτα και του Κανούλα βοήθησαν την ομάδα και αυτό φάνηκε, αφού σκοράραμε. Μάλιστα θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ αν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ορθή και κερδίσαμε δίκαια. Έγινε μια ομαδική δουλειά και παίξαμε έξυπνα», είπε αρχικά ο Μασάδο.

Σχετικά με τον Σολτάνι και γιατί τον χρησιμοποίησε, ο τεχνικός του ΑΡΗ, είπε: «Αρχικά έχω συνεργαστεί με πολλούς Αφρικανούς ποδοσφαιριστές και από την καταγωγή τους είναι δυναμικοί παίκτες με πάθος. Γενικά μπορούν και αναδεικνύουν πολλά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα είναι γνωστό ότι πονάμε στην επιθετική γραμμή. Ο Τριανταφυλλάκος είναι τραυματίας, ενώ και ο Καστίγιο είχε πρόβλημα καθ΄ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Για παράδειγμα πήρα στην αποστολή και τον Κανούλα. Ήθελα να αντλήσω το καλύτερο από τον Σολτάνι και όσο κυλούσε το παιχνίδι να χρησιμοποιήσω αναλόγος και τα άλλα παιδιά, όπως τον Γιαννιώτα και τον Κανούλα».

Τέλος, ερωτηθείς για το που οφείλεται το γεγονός, ότι ο Άρης παρουσιάζει μεταπτώσεις στο παιχνίδι του, ο πορτογάλος τεχνικός απάντησε: «Δεν έχει να κάνει με κάποιο συγκεκριμένο φταίξιμο. Είναι δική μου φιλοσοφία. Γενικά δεν θέλω να ανοίγω τα χαρτιά μου εξ΄ αρχής. Θέλω να κρατάω άσους στα μανίκια μου. Πόσο μάλιστα τώρα που είχαμε πρόβλημα στην επίθεση και έπρεπε να είμασταν πιο προσεκτικοί. Κοιτάμε τον αντίπαλο και πριοσπαθούμε να χτυπήσουμε την κατάλληλη στιγμή. Να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας αδυναμίες. Καμιά φορά παίζουμε πιο αμυντικά και όσο κυλάει το παιχνίδι αλλάζουμε ανάλογα και τα πλάνα μας. Αν δούμε ως τώρα την πορεία του ΑΡΗ θα πω ότι όσα έχουμε κάνει εχουν βγεί. Η ομάδα παρουσιάζει άλλο πρόσωπο από την στιγμή που ανέλαβα και νομίζω ότι έχει καιμεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Αυτό που θέλουμε είναι να χτυπάμε κάθε παιχνίδι και να συνεχίζουμε να παίζουμε το ίδιο καλά ως το τέλος για να φτάσουμε την ομάδα ψηλά».



Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved