Μάντζιος: «Δυνατά από το πρώτο λεπτό με Δόξα»

Μάντζιος: «Δυνατά από το πρώτο λεπτό με Δόξα»

Ως το πιο δύσκολο παιχνίδι του Πανιώνιου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος χαρακτήρισε αυτό με τη Δόξα ο Άκης Μάντζιος.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι του Πανιώνιου με τη Δόξα Δράμας: «Σίγουρα είναι μια καλύτερη εβδομάδα, καθώς προερχόμαστε από μια μεγάλη επιτυχία κόντρα στον ΟΦΗ. Αυτό βέβαια ανήκει στο παρελθόν και πλέον κοιτάζουμε τη Δόξα. Ένα παιχνίδι το οποίο θεωρώ ίσως το πιο δύσκολο.

Έχει να κάνει ο βαθμός δυσκολίας επειδή απέναντί μας έχουμε μια ομάδα η οποία δεν έχει να χάσει τίποτα. Έχει δείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια. Είναι μια ομάδα η οποία αξίζει συγχαρητήρια, με παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή, επιβαρυμένο πρόγραμμα, νέα παιδιά που στόχο έχουν μόνο να κερδίσουν και τίποτα άλλο».

Όσον αφορά στην κούραση της Δόξας, είπε: «Σίγουρα τα παιδιά της Δόξας μπορεί να είναι κουρασμένοι από τα διαδοχικά παιχνίδια και ταξίδια. Εμείς όμως δεν πρέπει να εστιάσουμε εκεί. Πρέπει να το βγάλουμε από το μυαλό μας. Να είμαστε έτοιμοι, να μπούμε δυνατά στον αγώνα από το πρώτο λεπτό και να καταφέρουμε να πάρουμε το «χρυσό» τρίποντο».

Σχετικά με την άμυνα της Δόξας, που δύσκολα δέχεται γκολ, είπε: «Είναι ένα δύσκολο κομμάτι. Έχει έναν έμπειρο προπονητή, τον κύριο Κατσαβάκη. Από τακτικής πλευράς η ομάδα είναι καλά δουλεμένη. Σίγουρα έχουν στόχο να αμύνονται, διάδρομοι πολλοί δεν θα υπάρχουν, κενά δεν υπάρχουν, οπότε χρειάζεται μεγάλη υπομονή και προσπάθεια».

Ενώ για το πιο επικίνδυνο σημείο της ομάδας της Δράμας, τόνισε: «Όταν μια ομάδα αμύνεται, νομίζω ότι χρειάζεται προσοχή στην κόντρα επίθεση. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε και θα πρέπει και σε αυτό το κομμάτι να είμαστε προετοιμασμένοι».

Σχετικά με τη «μάχη» της παραμονής, υποστήριξε: «Είναι νωρίς ακόμα. Σίγουρα κάθε ομάδα έχει το στόχο της και θέλει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Δείχνει ότι ίσως να αργήσουμε λίγο ακόμα μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να ξέρουμε που πρέπει να φτάσουμε. Νομίζω, ότι πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε τον αγώνα της Κυριακής, να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και από εκεί και πέρα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει η... σωτηρία».

Αναφορικά με τις επιστροφές βασικών παικτών, είπε: «Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για μένα. Δοκιμάζουμε διάφορα συστήματα, κάνουμε σχέδια, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάρα πολύ στο τακτικό κομμάτι και στον επιθετικό τομέα. Θα πάρουμε την Κυριακή τις οριστικές μας αποφάσεις».

Τέλος, για τη βελτίωση του Πανιωνίου από παιχνίδι σε παιχνίδι, τόνισε: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Κοιτάμε μόνο την ουσία. Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από τους παίκτες γιατί έχουμε ξαναπεί ότι είναι μια ομάδα άπειρη, μια ομάδα που άλλαξε ρόστερ τον Ιανουάριο, χτίστηκε σε ένα μήνα. Είναι υπερβολή να ζητάμε κάτι παραπάνω. Στο μυαλό μου και αυτό που θέλω εγώ να έχω για μια δική μου ομάδα, υπάρχουν κι άλλα πράγματα που αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να τα κάνουμε και εύχομαι στο μέλλον αν όλα πάνε καλά να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ακόμα μια πιο ανταγωνιστική ομάδα».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved