Μιραλάς: «Τιμή μου να παίζω στον Ολυμπιακό»

Μιραλάς: «Τιμή μου να παίζω στον Ολυμπιακό»

Ο Κέβιν Μιραλάς τόνισε πως είναι τιμή του να φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, η οποία κάνει εκτενές αφιέρωμα στον Βέλγο επιθετικό των «ερυθρόλευκων».

Το άρθρο έχει τίτλο: «Ένα ενιάρι που δεν είναι… ενιάρι», και αναφέρεται στο γεγονός πως ο Βέλγος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, με αυτή του «φουνταριστού» να είναι η φυσική του, ενώ σχολιάζει πως το νούμερο «14», αυτό που φοράει ο άσος του Ολυμπιακού, στο ράγκμπι είναι εκτός… γηπέδου!

«Η οικογένεια μου και εγώ νιώσαμε πολύ καλά εδώ από την αρχή. Το ελληνικό πρωτάθλημα μου αρέσει πολύ, και οι ομάδες εδώ είναι πολύ τεχνικές. Παίζω στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και είναι μεγάλη μου τιμή. Εγώ και η ομάδα μου παίζουμε πολύ επιθετικά. Ο προπονητής μας, μας ζητάει να βρισκόμαστε διαρκώς στην επίθεση, κάτι που σημαίνει πως πετυχαίνουμε πολλά γκολ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιραλάς.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στους… αριθμούς του Μιραλάς στον Ολυμπιακό, καθώς τονίζεται πως ο Βέλγος όχι μόνο βοήθησε τους Πειραιώτες να κατακτήσουν το 38ο πρωτάθλημα τους, αλλά είχαν και 2,2 γκολ ανά παιχνίδι την περσινή σεζόν!

«Τα όνειρα μου έχουν τίτλο, το καλύτερο για την ομάδα μου! Τα βραβείο για τον σκόρερ θα έρθει. Είμαι μόνο ένα γκολ πίσω από τον πρώτο. Έχω αυτοπεποίθηση και μαζί με τη βοήθεια των συμπαικτών μου θα είμαι πρώτος», σχολίασε ο Μιραλάς.

Σχετικά με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Μιραλάς σχολίασε: «Είναι ένα ντέρμπι, και είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς για εμάς, για τους φιλάθλους και για όλη την Ελλάδα! Υπάρχει μεγάλο πάθος σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι ένα πραγματικό clasico. Προσωπικά, δεν βγαίνω μια εβδομάδα πριν από αυτό το παιχνίδι, ώστε να μείνω συγκεντρωμένος, να κοιμηθώ και να έχω ηρεμία».

Το ρεπορτάζ συνεχίζει με τις… περιπέτειες του Μιραλάς σε Βέλγιο και Γαλλία: «Κοιτάζω το παρελθόν με ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά τώρα το σκέφτομαι μόνο για το καλύτερο. Η Σεντ Ετιέν ήταν για μένα… πανεπιστήμιο, όπως και η Λιλ. Αυτές οι δυο ομάδες έχουν μεγάλη ιστορία και είμαι περήφανος που αγωνίστηκα σε αυτές».

Στη συνέχεια, φιλοξενούνται δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού του Βελγίου, Ζορζ Λέεκενς, ο οποίος τονίζει πως ο Μιραλάς έχει ωριμάσει και έχει βελτιωθεί: «Ο Μιραλάς έχει γίνει πολύ καλύτερος. Κάνει μια πολύ καλή σεζόν. Παίζει και στις δυο πλευρές αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Έχει φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Τον έχω ξανά στην λίστα μου, από την στιγμή που βρήκε την παλιά του φόρμα».

Το ρεπορτάζ καταλήγει, με δηλώσει του Κέβιν Μιραλάς για την Εθνική ομάδα του Βελγίου: «Το Βέλγιο έχει μια γενιά ποδοσφαιριστών με πολύ ταλέντο σε εξαιρετική ηλικία. Αυτό που λείπει είναι η εμπειρία. Με τον καιρό, θα μάθουμε από τις αποτυχίες μας και ο στόχος μας είναι να είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved