Ιμπαγάσα: «Πάμε για τη νίκη στο ΟΑΚΑ»

Ιμπαγάσα: «Πάμε για τη νίκη στο ΟΑΚΑ»

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από το σοκ του αποκλεισμού από την Μέταλιστ για το Europa League και ο Αριέλ Ιμπαγάσα έδωσε το σύνθημα για νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα, αλλά τι να κάνουμε. Έτσι είναι η μπάλα. Πάντα πρέπει να κερδίζουμε, αλλά σήμερα δεν τα καταφέραμε. Είναι κρίμα γιατί κάναμε φανταστικό πρώτο ημίχρονο. Σημειώσαμε ένα γκολ και χάσαμε πολλές ευκαιρίες απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν το ίδιο καλοί, αλλά ελέγχαμε το παιχνίδι. Χάσανε και το πέναλτι και πήραμε ακόμα περισσότερες δυνάμεις. Αλλά κάποια λάθη μας στοίχισαν την πρόκριση, όπως το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε από τη φάση του κόρνερ. Αξίζαμε να περάσουμε αλλά δεν έγινε αυτό. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το ντέρμπι και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο», δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια, ο Ιμπαγάσα πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι ήταν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης ή θέμα κούρασης αυτό που έγινε στα τελευταία λεπτά. Ήταν στιγμές ατυχίας. Στα αποδυτήρια ήμασταν όλοι νευριασμένοι για την ήττα. Ο κόσμος το ίδιο. Είναι κρίμα που αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη. Το να προχωράς στις διεθνείς διοργανώσεις είναι σημαντικό και θέλαμε να φτάσουμε πολύ ψηλά το όνομα του Ολυμπιακού. Δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να δούμε τα λάθη μας και να μάθουμε από αυτά για να μην τα επαναλάβουμε».

Ο «Κάνιο», θέλησε να ευχαριστήσει και τους φίλους του Ολυμπιακού, τονίζοντας: «Να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον κόσμο μας για τη στήριξη. Είμαστε πολύ νευριασμένοι που δεν καταφέραμε να προκριθούμε. Πιστεύω ότι παίξαμε καλά φέτος στην Ευρώπη και τιμήσαμε το όνομα του Ολυμπιακού τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League. Η ομάδα έκανε καλά παιχνίδια».

Ο Ιμπαγάσα, έδωσε στη συνέχεια, το σύνθημα για νίκη στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ: «Έρχεται το ντέρμπι που έχει πάντα τις δικές του δυσκολίες. Δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε δύσκολο να ξεχάσουμε τι συνέβη με τη Μέταλιστ. Πρέπει να βρούμε δύναμη να αλλάξουμε το τσιπ στον εγκέφαλό μας και να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας στην Ελλάδα, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Το να μείνουμε στο παιχνίδι με τους Ουκρανούς δεν ωφελεί σε τίποτα απολύτως. Σίγουρα αύριο που θα ξημερώσει θα πρέπει να τα έχουμε ξεχάσει όλα. Να πάμε στην προπόνηση για να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι ώστε να είμαστε πανέτοιμοι και να σταθούμε στο ύψος μας για να το κερδίσουμε».

Τέλος, ο Αριέλ Ιμπαγάσα, σχολίασε για την φετινή παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, αλλά και για τους εγχώριους στόχους: «Υπάρχουν λίγα παιχνίδια ακόμα στο πρωτάθλημα, έχουμε και τα ματς του Κυπέλλου και πρέπει να πετύχουμε του στόχους μας. Ελπίζω η φετινή μας πορεία στην Ευρώπη να μας βοηθήσει την επόμενη σεζόν με τις εμπειρίες που αποκτήσαμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο παντού. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι κατά τη διάρκεια του οποίου αντιμετωπίσαμε πολύ μεγάλες ομάδες και σταθήκαμε επάξια απέναντί τους».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved