Οι έξι «σωματοφύλακες» του ΠΑΣ και του Αναστασιάδη!

Οι έξι «σωματοφύλακες» του ΠΑΣ και του Αναστασιάδη!

Τρία… γεροντοπαλίκαρα, δύο παίκτες μεσαίας ηλιακής κλάσης και ένας νεαρός «ρούκι» στην Super League, συνθέτουν το παζλ των έξι «σωματοφυλάκων» του ΠΑΣ Γιάννινα! επί εποχής Αγγελου Αναστασιάδη. Ο Μακεδόνας κόουτς συμπλήρωσε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος στον πάγκο του «Αγιαξ» και το Onsports έβγαλε τα κομπιουτεράκια και «ανακάλυψε» τους αγαπημένους παίκτες του απαιτητικού Ελληνα τεχνικού.

Παρεμπιπτόντως, τα κομπιουτεράκια και οι αριθμοί έχουν την τιμητική τους τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Ηπείρου. Από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιώργο Χριστοβασίλη, μέχρι τον φροντιστή και τον τελευταίο φίλαθλο, άπαντες κάνουν υπολογισμούς για το σύνολο των βαθμών οι οποίοι δύναται να εξαργυρωθούν στο φινάλε της σεζόν με την παραμονή στην κατηγορία.

Εμείς δεν θα εστιάσουμε στο… survivor της Super League, αλλά στους παίκτες οι οποίοι παρά τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες που θερίζουν - από το ξεκίνημα της σεζόν- την ομάδα των Ιωαννίνων, έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή και αποτελούν τις «κολώνες» του ΠΑΣ.

Λένε ότι η πειθαρχία είναι σημαντική, αλλά κυριότερη είναι η αφοσίωση. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια, ο Μακεδόνας κόουτς έχει «τρέλα» και με τα δύο και όποιος δεν τα συνδυάζει, τον κλαίνε μέχρι και οι… ρέγκες της λίμνης!

Καταρχάς, να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιριστής ο οποίος να΄χει καταγράψει το 14/14 να΄χει δηλαδή αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΣ με τον 59χρονο προπονητή στον πάγκο. Κάτι βέβαια, για το οποίο ασφαλώς και έβαλαν το... χεράκι τους οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες. Πάμε παρακάτω.

Ο «βράχος» του ΠΑΣ, εάν μπορεί να αποκαλεστεί έτσι ο πρώτος ποδοσφαιριστής σε λεπτά συμμετοχής - πάντα επί εποχής Αναστασιάδη – είναι ο Ηλίας Κώτσιος. Ο 34χρονος αμυντικός, έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια και γράφει στο… κοντέρ 1170 λεπτά συμμετοχής.

Με 33 λεπτά πιο χαμηλά στην δεύτερη θέση, συναντάμε τον Φώτρη Γεωργίου. Στην παρθενική του σεζόν στην Super League ο 26χρονος μεσοεπιθετικός κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αγγελου, έχοντας να επιδείξει 13 συμμετοχές και 1137 λεπτά… μάχης.

Στην τρίτη θέση, ο «φύλακας άγγελος» της εστίας του ΠΑΣ Φώτης Κηπουρός. Ο 36χρονος πορτιέρο από την στιγμή που έλαβε θέση κάτω από τα δοκάρια στο παιχνίδι με τον Αρη, πήρε σπίτι του τα γάντι του βασικού με έντεκα σερί συμμετοχές.

Ακολουθεί ο Λεάντρο Μπεσέρα. Ο Αργεντινός μέσος(13 συμμ. 950 λεπτά) όχι μόνο δημιουργεί και αλλά εκτελεί κιόλας κάτι που πιστοποιούν και τα 5 συνολικά φετινά γκολ, εκ των οποίων τα τέσσερα έχουν σημειωθεί επί εποχής Αναστασιάδη.

Ο Εμιλιάνο Βίλα αποτελεί μία από τις μεγάλες αδυναμίες του Αναστασιάδη και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Ο Αλβανός παίκτης έστειλε με… μετάθεση στον πάγκο στα τελευταία παιχνίδια τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο και χωρίς να είναι καθαρόαιμος φορ, παίζει τον ρόλο του φουνταριστού.

Ο έκτος και τελευταίος της παρέας των «σωματοφυλάκων», ακούει στο όνομα Τάσος Πάντος. Ο 35χρονος αμυντικός (10 συμμ. – 890 λεπτά) έμαθε τώρα στα γεράματα να παίζει ακόμη και δεξί χαφ (ενίοτε και κόφτης). Με την εμπειρία, την ψυχή και το πάθος που ξεδιπλώνει σε κάθε ματς, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα «όπλα» του ΠΑΣ στην φαρέτρα του προπονητή.

ΟΙ ΕΞΙ «ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ» ΤΟΥ ΠΑΣ

ΠΑΙΚΤΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΛΕΠΤΑ

Ηλίας Κώτσιος

13

1170

Φώτης Γεωργίου

13

1137

Φώτης Κηπουρός

11

990

Λεάντρο Μπεσέρα

13

950

Εμιλιάνο Βίλα

12

926

Τάσος Πάντος

10

890

 

 

 



Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved