Καπετάνος: «Να κάνουμε το 6 στα 6»

Καπετάνος: «Να κάνουμε το 6 στα 6»

Η έξοδος στην Ευρώπη δεν εξαρτάται απόλυτα από τον Άρη, όμως ο Κώστας Καπετάνος επισήμανε πως οφείλει η ομάδα να κάνει το έξι στα έξι.

Ο μέσος των «κίτρινων» μίλησε στο Novasports για το παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ, το αήττητο σερί που σταμάτησε με τον Ολυμπιακό, αλλά και τον στόχο για σερί νίκες ως το τέλος της χρονιάς.

Για το αήττητο σερί που σταμάτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης», τόνισε: «Πράγματι, τρέχαμε ένα σερί δύο μηνών με θετικά αποτελέσματα, έχοντας διάρκεια σε αυτά τα παιχνίδια και μαζέψαμε αρκετούς βαθμούς για να πλησιάσουμε την πεντάδα. Με τον Ολυμπιακό δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια και τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Είναι στην έδρα μας και πρέπει μέχρι το τέλος της χρονιάς να κάνουμε ένα σερί, τουλάχιστον μέσα στο γήπεδό μας και έξω να πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για το ματς με τον ΟΦΗ, επισήμανε: «Ο ΟΦΗ φέτος κάνει πολύ καλή πορεία, αλλά πιστεύω δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα μέσα στο μυαλό των συμπαικτών μου εκτός από τη νίκη! Παίζουμε στην έδρα μας, πιστεύω ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει για να πάρουμε μια εύκολη νίκη».

Για το πακέτο των δύο εντός έδρας που ακολουθούν με ΟΦΗ και Πανιώνιο, υπογράμμισε: «Δεν μπορούμε να βλέπουμε αυτά τα δύο παιχνίδια σαν πακέτο γιατί το ένα παιχνίδι με το άλλο έχει ιδιαιτερότητες. Πρέπει να μπούμε αποφασιστικά να κερδίσουμε τον ΟΦΗ και την άλλη εβδομάδα να δούμε τον Πανιώνιο».

Για το 0-1 του πρώτου αγώνα στην Κρήτη, σημείωσε: «Εντάξει, αυτό ήταν ένα παιχνίδι πριν από πολύ καιρό. Εχουν αλλάξει πάρα πολλά από τότε. Για μένα δεν είναι ‘οδηγός’ εκείνο το ματς. Βλέπουμε το παιχνίδι στην έδρα μας, ούτως ώστε να κάνουμε ότι καλύτερο δυνατό για τους τρεις βαθμούς».

Για το εάν προλαβαίνει ο Άρης τα play off, εκτίμησε: «Δεν εξαρτάται από εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε από αυτούς τους 18 που έχουνε μείνει και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Τέλος, για το περυσινό 5/5 και το φετινό 6/6, ανέφερε: « Ναι, ο Άρης στα τελευταία παιχνίδια πέρυσι πήρε όλους τους βαθμούς. Πιστεύω να είμαστε τυχεροί φέτος να γίνει και πάλι αυτό και στο τέλος να κερδίσουμε ότι δεν κέρδισε πέρυσι ο Άρης, βγαίνοντας στην Ευρώπη!».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved