Καραδήμος: «Μπορεί πρώτος στα play offs ο ΠΑΟΚ»

Καραδήμος: «Μπορεί πρώτος στα play offs ο ΠΑΟΚ»

Αισιόδοξος για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Λουκάς Καραδήμος, ο οποίος εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι η ομάδα πηγαίνει καλύτερα εκτός έδρας από ότι στην Τούμπα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ», ο Λουκάς Καραδήμος αναφέρθηκε αρχικά στον φετινό ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι ότι έχω δει σχεδόν όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν. Ειδικά όταν παίζει στην Αθήνα, πάω και τον βλέπω από κοντά. Σε κάποια ματς μου άρεσε πολύ, σε άλλα πάλι δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Κατανοώ βέβαια και είναι φανερό, ότι η διοίκηση ακολουθεί μία πολιτική, έτσι ώστε να βγούνε νέα παιδιά από τα σπλάχνα της. Από την μία βέβαια αυτό είναι καλό, από την άλλη όμως είναι και σύνθετο σε μία ομάδα που είναι καταδικασμένη να κάνει πρωταθλητισμό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα: «Φυσικά, είναι ένας πολύ βασικός λόγος. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθούν όλοι. Πάντως, επειδή μιλάω και με αρκετά παιδιά στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται ότι είναι πολύ καλή η δουλειά που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου. Σε βάθος χρόνου πάντως, η φετινή σεζόν μπορεί ν’ αποδειχθεί πολύ χρήσιμη για κάποια παιδιά, που πήραν το βάπτισμα του πυρός. Η απώλεια των Βιεϊρίνια και Κοντρέρας ήταν μεγάλη, όχι μόνο για την προσφορά τους σε αγωνιστικό επίπεδο ή σε θέματα τακτικής, αλλά γιατί ήταν δύο παιδιά με πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Αλλά δεν μπορεί να συμβεί και διαφορετικά, αν υπάρχει οικονομική αναγκαιότητα».

Ενώ για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ φέτος πηγαίνει καλύτερα εκτός έδρας από ότι εντός, τόνισε: «Πραγματικά, μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό το γεγονός. Παλαιότερα, όταν έπαιζα κι εγώ στην ομάδα, αυτό που ίσχυε τις περισσότερες φορές, ήταν η ακριβώς ανάποδη αντίθεση. Κερδίζαμε στην Τούμπα και δεν τα καταφέρναμε μακριά από αυτήν. Δεν έχει σταθερότητα φέτος στ’ αποτέλεσμα και αυτό δημιουργήθηκε κυρίως από τις εντός έδρας απώλειες».

Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ: «Να σας πω την αλήθεια, εγώ τον ΠΑΟΚ τον βλέπω ευχάριστα σαν ομάδα. Και δεν το λέω αυτό γιατί έπαιξα αρκετά χρόνια στον σύλλογο. Το καταθέτω καθαρά ποδοσφαιρικά. Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, γιατί κατά ένα μεγάλο ποσοστό με αυτές τις ομάδες θα κοντραριστεί ο ΠΑΟΚ στα play offs. Η ΑΕΚ βλέπετε ότι έχει πάρα πολλά προβλήματα και ο Παναθηναϊκός δεν πάει πίσω.

Κι επειδή στα δύσκολα ο ΠΑΟΚ είναι καλός, το απέδειξε και πέρυσι που έχασε την πρωτιά για ένα γκολ ουσιαστικά στο ΟΑΚΑ, εγώ πιστεύω ότι φέτος θα βγει πρώτος. Έχει όλες τις δυνατότητες να το καταφέρει, αρκεί να σταθεροποιήσει λίγο τα αποτελέσματα του, εντός και εκτός έδρας. Θεωρώ ότι στα play offs που θα κρίνονται τα πάντα, η ομάδα δεν θα δείξει τις ίδια αδυναμίες μέσα στην Τούμπα».

Όσον αφορά στον Στέφανο Αθανασιάδη, τόνισε: «Μιλάμε για φοβερό παίκτη. Το παιδί είναι πραγματικός φονιάς στην περιοχή. Έχει τεράστιες δυνατότητες. Ξέρεις, έχει εκείνο το βλέμμα της αγελάδας ώρες – ώρες, δεν το λέω υποτιμητικά, απλά μπορεί να μην σου γεμίζει το μάτι μέσα στο γήπεδο, αλλά βάζει κάτι γκολάρες, άλλο πράγμα. Και τα περισσότερα μ’ ένα άγγιγμα. Είναι μεγάλη υπόθεση για έναν σκόρερ».

Σχετικά με τον Ζήση Βρύζα, είπε: «Μια χαρά τα πηγαίνει. Είναι δύσκολο «μαγαζί» ο ΠΑΟΚ και πρέπει να έχεις άντερα για να τα βγάλεις πέρα. Ό,τι κάνει, πιστεύω ότι το κάνει για το καλό της ομάδας. Ο Ζήσης, δεν είναι εγωιστής ή δογματικός. Κι επειδή άκουσα να γίνεται πολύς λόγος για το αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων με τον Αστέρα, είναι λίγο υπερβολικό. Εντάξει, σ’ ένα ματς δεν πήγε πολύς κόσμος, αλλά στα περισσότερα ήταν πάνω από 20.000 – 25.000».

Τέλος, μίλησε και για τον Λάζλο Μπόλονι για τον οποίο είπε: «Φαίνεται ότι είναι ένας ιδιαίτερα έξυπνος προπονητής και έξυπνος άνθρωπος. Ξέρει πώς να χειριστεί τις καταστάσεις, το λέω γιατί τον παρατήρησα από κοντά, στα παιχνίδια που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα. γνωρίζει καλά πώς να μιλήσει μετά τα παιχνίδια και σε πολλά επίπεδα, αποδεικνύεται στην πράξη η εμπειρία που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια, σε πολλές ομάδες και σε σημαντικά πρωταθλήματα».



Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved