Ο κύκλος της σωτηρίας στην ΑΕΚ

Ο κύκλος της σωτηρίας στην ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διεργασίες στην ΑΕΚ, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ που απαιτούνται άμεσα για την επιβίωση της ΠΑΕ.

Το ποσό αυτό, που πρέπει να συγκεντρωθεί ως το τέλος του μήνα οπότε και η ΑΕΚ θα βρεθεί ξανά ενώπιον της UEFA, μπορεί να φτάσει τα 3,6 εκατ. ευρώ, εάν δεν γίνουν κάποιοι διακανονισμοί, ενώ το ποσό που έχει συγκεντρωθεί ως τώρα στα ταμεία των «κιτρινόμαυρων» είναι μόλις, 1,1 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση απηύθυνε κάλεσμα σε παλιούς κα νέους μετόχους, προκειμένου να καταβάλουν το ποσό των 300.000 ευρώ, ωστόσο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η στάση τους. Ο Πέτρος Παππάς στο παρελθόν έχει βοηθήσει σημαντικά και όλοι περιμένουν να το κάνει και τώρα, ενώ οριστική φαίνεται να είναι η απόφαση των Πόλυ Χατζηϊωάννου και Γκίκα Γκούμα να μην συνδράμουν άλλο οικονομικά. Ο Τάκης Κανελλόπουλος έχει δεσμευτεί πως θα δώσει ένα ποσό κοντά στα 150-200.000 ευρώ, ενώ οι Supporters προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα. Ο Νάσος Θανόπουλος δεν δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει περισσότερο, ύστερα από την συμμετοχή του στην εξόφληση του ομολογιακού δανείου. Οσον αφορά τον Παντελή Αθηνή, περιμένει να δει τη στάση των άλλων μετόχων, πριν αποφασίσει αν θα βοηθήσει κι αυτός με το ποσό των 300.000 ευρώ την κατάσταση στην ΑΕΚ.

Ο Μιχάλης Τροχανάς δεν έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει οικονομικά την ΠΑΕ, προσπαθώντας να βοηθήσει μέσω του «Θεμελίου 21», ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει βοηθήσει για το δάνειο από τον Σαουδάραβα φίλο του. Τέλος, μένει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος μετά το «ναυάγιο» της συνάντησης με τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ, δείχνει απογοητευμένος, ενώ δύσκολα θα κάνει κίνηση εάν δεν έχει δίπλα του κάποιους αξιόλογους συμπαίκτες.

Ωστόσο απομένουν λιγότερες από 15 ημέρες για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό και η νυν διοίκηση της Ένωσης αναζητά με κάθε τρόπο λύσεις για να μπουν άμεσα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.  Ο Ανδρέας Δημητρέλος θα δώσει το μεσημέρι της Παρασκευής (16/3) συνέντευξη Τύπου, όπου θα αναφέρει την όποια πρόοδο έχει γίνει και τι μέλλει γενέσθαι στην ΑΕΚ.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved