Σηφάκης: «Πιθανό να συνεχίσω εκτός Ελλάδας...»

Σηφάκης: «Πιθανό να συνεχίσω εκτός Ελλάδας...»

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού ο Μιχάλης Σηφάκης, μετά το καλοκαίρι όταν λήγει το συμβόλαιό του με τον Άρη, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος ο διεθνής τερματοφύλακας.

Ο Μιχάλης Σηφάκης παραβρέθηκε – μαζί με τον Σάκη Πρίττα - σε εκδήλωση ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας στην Θεσσαλονίκη, όπου απαντώντας σε ερώτηση σπουδαστή για το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας τόνισε ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να… βγει εκτός συνόρων.

«Το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό μου με τον Άρη και είναι πολύ πιθανό να μην συνεχίσω στην ομάδα. Είναι πιθανό να πάω σε ομάδα του εξωτερικού…» ήταν το σχόλιο του διεθνούς τερματοφύλακα του Άρη, ο οποίος επέστρεψε στο πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό έπειτα από πολύμηνη αποχή λόγω τραυματισμού.

Όσον αφορά την Εθνική και τη συμμετοχή της στο επόμενο EURO, ο Μιχάλης Σηφάκης υπογράμμισε: «Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιήσουμε την ίδια πορεία με το 2004. Παίζουμε σε έναν όμιλο που δεν υπάρχει φαβορί. Και οι τέσσερις ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στόχος είναι να είμαστε στις δύο πρώτες θέσεις και νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο Σάκης Πρίττας μίλησε για έξι νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος στην προσπάθεια των «κίτρινων» να εξασφαλίσουν μια θέση στα play off.

«Είναι τώρα δύσκολος ο στόχος να βγούμε στην Ευρώπη, ειδικά από τη στιγμή που πρέπει να περιμένουμε τι θα κάνουν οι αντίπαλοί μας. Σεβόμενοι τον κόσμο του Άρη και την ιστορία της ομάδας, θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια για να πετύχουμε έξι νίκες. Με βάση την οικονομική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται και η 6η θέση να οδηγεί στην Ευρώπη γι αυτό και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος», τόνισε αρχικά, συμπληρώνοντας ερωτηθείς για τα μελλοντικά του σχέδια, όταν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Δεν έχω σκεφτεί τον εαυτό μου ως προπονητής, στον πάγκο κάποιας ομάδας. Βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ, αλλά θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα ακολουθήσω τον δρόμο της προπονητικής».

Για τον παραγκωνισμό του επί Πρόμπιερζ, είπε: «Ήταν μια απόφαση του Πολωνού προπονητή, η οποία στοίχισε και σε μένα και στην ομάδα, γιατί δεν ήμουν μόνο εγώ σε αυτήν τη θέση, αλλά και οι άλλοι παίκτες. Όμως στην πορεία με την έλευση του κυρίου Μιχαλήτσου, τον οποίο ευχαριστώ, επέστρεψα και στη συνέχεια με τον κύριο Μασάδο είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα μου».

Οι δυο ποδοσφαιριστές μίλησαν τέλος και για το θέμα της αποχής τονίζοντας ότι: «Υπάρχουν παίκτες που αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα. Όλες οι αποφάσεις, πάρθηκαν από κοινού και ότι αποφασίσουμε και στο μέλλον θα είναι από κοινού, από όλους τους παίκτες».




Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved