Καραγκούνης στο Onsports: «Δεν έχει ταβάνι ο Ατρόμητος»

Καραγκούνης στο Onsports: «Δεν έχει ταβάνι ο Ατρόμητος»

Δεν έχει όρια ο φετινός Ατρόμητος, όπως δηλώνει στο Onsports ο Θανάσης Καραγκούνης, ο οποίος τονίζει πως το Κύπελλο αποτελεί απωθημένο για την ομάδα του Περιστερίου.

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και αυτό φάνηκε από όλες τις ομάδες που πήγαν να παίξουν εκτός έδρας με την Δόξα. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά ευτυχώς προηγηθήκαμε, έστω κι αν αυτό δεν έγινε νωρίτερα. Το καλό ήταν ότι τα καταφέραμε και αυτό έχει σημασία», είπε στο Onsports ο Θανάσης Καραγκούνης για το παιχνίδι του Ατρόμητου με την Δόξα Δράμας.

Πάντως, παρά τη νέα νίκη και το γεγονός ότι ο Ατρόμητος βρίσκεται πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας, στο Περιστέρι δεν βάζουν όριο στους στόχους τους: «Δεν έχουμε βάλει ταβάνι στους στόχους μας. Παρουσιάστηκε μια καλή ευκαιρία για να βρεθούμε στην 3η θέση και δεν την αφήσαμε να πάει χαμένη. Όμως, σκοπός μας τώρα είναι να διατηρηθούμε σε αυτήν».

Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, σε αυτό βοήθησε και η δήλωση του Γιώργου Δώνη ότι ο Ατρόμητος θα πρέπει να κοιτάει την 3η θέση: «Μας έδωσε αυτοπεποίθηση αυτή η δήλωση. Τα καταφέραμε να είμαστε στην 3η θέση, αλλά όπως είπα και πριν, το σημαντικότερο είναι να διατηρηθούμε εκεί».

Μέσα στους στόχους του Ατρόμητου, εκτός από τα play offs της Super League, είναι και το Κύπελλο Ελλάδας. Πέρυσι η ομάδα του Περιστερίου έφτασε μέχρι τον τελικό και στον Ατρόμητο αποτελεί πλέον απωθημένο αυτός ο τίτλος: «Ναι, μπορούμε να πούμε ότι είναι απωθημένο. Αλλά αυτή τη στιγμή θα πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα τα δύο παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης, που είναι καλή ομάδα και μετά, αν έρθει ο τελικός, θα δούμε και αυτό το παιχνίδι».

Στη συνέχεια, ο Λαμιώτης μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο δυνατό σημείο του Ατρόμητου, κατά τη γνώμη του, το οποίο είναι ότι: «Είμαστε 21 ποδοσφαιριστές στην ομάδα, που ανά πάσα ώρα είμαστε έτοιμοι και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης ομάδας», αλλά και στο αδύναμο σημείο που θα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του: «Δεν πρέπει να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας και την αποφασιστικότητά μας, για να μην μας στοιχίσει σε κάποιο καθοριστικό σημείο της χρονιάς».

Ο ίδιος δεν σκέφτεται το μέλλον του, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, αλλά το πως θα πετύχει τους στόχους της ομάδας του: «Το δικό μου μέλλον είναι να βοηθήσω την ομάδα για να φτάσει στους στόχους της. Να πετύχουμε αυτά που έχουμε θέσει και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε και το μέλλον μου».

Τέλος, για τη «μάχη» που γίνεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου ήταν κατηγορηματικός. «Μετά και από τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα τελείωσε για μένα», δήλωσε χαρακτηριστικά και έχρισε απόλυτο φαβορί τον Ολυμπιακό.



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved