Πανόπουλος: «Θέλουμε καθαρή Ξάνθη κι ας είναι σε άλλη κατηγορία»

Πανόπουλος: «Θέλουμε καθαρή Ξάνθη κι ας είναι σε άλλη κατηγορία»

Προβληματισμένος από όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος προανήγγειλε σημαντικές περικοπές στην Ξάνθη ενόψει της νέας χρονιάς, χωρίς να υπολογίζεται το αγωνιστικό κόστος.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», ο Χρήστος Πανόπουλος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αν σκέφτεται να αποχωρήσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ειδικά με όσα έγιναν στην Λάρισα, πρέπει να βρεις την επόμενη μέρα για να αποχωρήσεις. Ο Βαρδινογιάννης βρήκε μια άκρη. Νομίζω ότι ήταν λάθος για μια οικογένεια που έχει προσφέρει πολλά. Νομίζω είχε να προσφέρει περισσότερα αν υπήρχε λογική από τον κόσμο. Είναι δύσκολο να βρεις οικογένειες όπως του Βαρδινογιάννη».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στους στόχους της Ξάνθης, τονίζοντας: «Δεν μπορεί να μην με προβληματίζει. Είναι δύσκολο. Έχουμε παίξει 7 παιχνίδια και έχουμε χάσει. Με προβληματίζει. Παίζαμε καλά, επιθετικά, παίξαμε καλά και σε κάποια παιχνίδια, αλλά χάσαμε. Πιστεύω ότι θα το γυρίσουν οι παίκτες και ο προπονητής και πιστεύω ότι θα το γυρίσουν σύντομα. Βγήκαμε από τους στόχους, τι να κάνουμε; Δεν ξέρω πόσο θα μπορούσαμε να παίζαμε και στο UEFA. Δεν είμαστε έτοιμοι να βγούμε σε μια τέτοια διοργάνωση».

Αναφορικά με την κρίση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόνισε: «Πρέπει να μιλήσουμε για τη χώρα πρώτα. Το 2013 θα είναι δυσκολότερο. Το ποδόσφαιρο δεν θα είναι εξαίρεση. Για την Ξάνθη θα πάμε σε πολύ σημαντικές μειώσεις σε όλα τα επίπεδα, για να πληρώνουμε. Αυτό θέλουμε. Θα κάνουμε περικοπές για να αντέξουμε. Δεν θα μας ενδιαφέρει αν αυτή η κατάσταση οδηγήσει σε άλλη κατηγορία. Θέλουμε καθαρή εταιρία. Αν μπορεί να είναι καθαρή και να μετέχει Super League, καλώς».

Όσον αφορά στο θέμα του ΟΠΑΠ είπε: «Δεν νομίζω ότι ο ΟΠΑΠ ξαφνικά αγαπάει τις ομάδες και τις επιχορηγεί. Μετέχουν σε ΠΡΟΠΟ και στοίχημα, τις χρησιμοποιεί και θα πρέπει να υπάρχει και ένα αντιστάθμισμα. Το πόσο θα είναι, είναι θέμα συζήτησης. Όταν η Πολιτεία δεν είναι συνεπής, τότε δημιουργείται θέμα στην εταιρία και μεταφέρεται στους εργαζομένους. Η Πολιτεία έχει δίκιο για τη γενικότερη κατάσταση στο ποδόσφαιρο, όπως τη βία, που θέλει να βάλει ασφαλιστικές δικλείδες και να υπάρχει ισονομία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στην Λάρισα: «Μου κάνει άσχημη εντύπωση όσα έγιναν στην Λάρισα. Θα σταθώ σε αυτά που έκανε ο διαιτητής. Ο καθένας μπορεί να βγει μέσα στον ψυχισμό του και να δείρει ένα διαιτητή. Δεν κυλάει αίμα; Ο άνθρωπος σφυρίζει απίθανα πράγματα. Θα τιμωρήσουν τη Λάρισα, αυτή είναι η πραγματικότητα; Η Λάρισα δεν πάει καλά, αυτό που συμβαίνει είναι ότι κάποιοι στην Ελλάδα επικεντρώνονται σε κάποιον που έχει πρόβλημα, για να τον εξαφανίσουν. Ένας επιχειρηματίας έδωσε και την ψυχή του, δεν πήγε καλά, τώρα θα πρέπει να διαλύσουμε την Λάρισα; Αξίζει ένας ολόκληρος κάμπος να έχει από διαιτητές τέτοια συμπεριφορά;»

Τέλος, για το αν έχει κοστολογήσει παίκτες όπως οι Βλαχοδήμος και Βασιλακάκη, είπε: «Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο. Είναι νωρίς για τον Βλαχοδήμο. Πρέπει να προσφέρει πρώτα και μετά να φύγει. Αν δείτε, όσοι έφυγαν, είχαν προσφέρει πρώτα. Υπάρχει ενδιαφέρον για παίκτες, δεν έχουμε μπει σε διαδικασία συζητήσεων. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα είναι τα πράγματα το καλοκαίρι. Αναλόγως θα πράξουμε».



Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved