Δώνης: «Προτεραιότητά μας το Κύπελλο»

Δώνης: «Προτεραιότητά μας το Κύπελλο»

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης, τόνισε πως η… συνταγή της ομάδας του Περιστερίου για την επιτυχία, είναι η πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με την διοίκηση, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως το Κύπελλο Ελλάδας είναι ο πρώτος στόχος.

«Το σημαντικό είναι ότι βρισκόμαστε σε μια ομάδα όπου χαιρόμαστε εδώ που είμαστε με τις συνθήκες να είναι εξαιρετικές, ωστόσο η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ελληνική κοινωνία δεν είναι τόσο καλές και θα πρέπει να παρθούν μέτρα», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ατρόμητου στο Sentra 103,3.

Για την εξαιρετική πορεία του Ατρόμητου: «Η αλήθεια είναι πως έχουμε προγραμματισμό, σχέδιο και γίνεται δουλειά στις ακαδημίες. Ωστόσο για να προχωρήσει όλο αυτό θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία. Σιγά-σιγά θα πρέπει να μην υπάρχουν πολλές απαιτήσεις, καθώς θα πρέπει να γνωρίζεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις. Στις μεγάλες ομάδες δεν υπάρχει αυτό με αποτέλεσμα να λες ψέματα στον κόσμο, ο οποίος έχει μεγάλες απαιτήσεις».

Ο Γιώργος Δώνης, πρόσθεσε: «Υπάρχει μεγάλη ευκολία για το πώς αφορίζουμε στην χώρα μας. Υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας. Είναι πολύ διαφορετικό να καταδικάζουμε κάποιον που είναι τεμπέλης. Πολύ εύκολα μπορούμε να πούμε κάποιον ποδοσφαιριστή άχρηστο, ή προπονητή. Κάποια στιγμή θα πρέπει να συνειδητοποιούμε την πραγματικότητα».

Για την έξοδο του Ατρόμητου στην Ευρώπη: «Είναι λογικό πως πρέπει να βάζεις κάποιες προτεραιότητες. Είναι πολύ διαφορετικό να πετύχεις τον στόχο και να πεις ότι βγήκες στην Ευρώπη. Θα πρέπει ο Ατρόμητος να είναι ανταγωνιστικός αν καταφέρει να βγει στην Ευρώπη. Είναι προτεραιότητα το Κύπελλο αυτή την στιγμή. Ένας τίτλος για κάθε ομάδα είναι ένας τίτλος. Θα ήθελα λίγο οι αρμόδιες αρχές να συμπεριφερθούν μαζί μας πιο δίκαια, γιατί ο αντίπαλος μας έχει πάντα μια μέρα περισσότερης ξεκούρασης από τους ποδοσφαιριστές μας. Είναι πολύ διαφορετικό να εξαρτιέσαι από τα αποτελέσματα των άλλων Είναι στο χέρι μας να μαζέψουμε τους βαθμούς που θέλουμε για να είμαστε στην πεντάδα».

Σχετικά με το αν τον απασχολεί το γεγονός πως ο Ατρόμητος θα πρέπει να κάνει σχέδια από νωρίς σε περίπτωση που προκριθεί στο Europa League: «Όταν ένα τεχνικό επιτελείο έχει συνεργασία με τον προπονητή, τότε ο σχεδιασμός γίνεται πολύ νωρίτερα κάτι το οποίο συμβαίνει στον Ατρόμητο συγκεκριμένα. Το ίδιο γίνεται από τον Ιανουάριο για την νέα σεζόν.

Για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του: «Νομίζω πως αυτά θα γίνουν το επόμενο διάστημα και υπάρχουν και άλλα πράγματα. Και οι δυο πλευρές είναι ικανοποιημένες, αλλά έχω άλλα πράγματα στο μυαλό που θα τα δούμε όταν έρθει η ώρα».

Τέλος, για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ: «Ο Ολυμπιακός δείχνει πολύ καλή οργάνωση στην άμυνα και αυτό τον έχει βοηθήσει. Το σημερινό παιχνίδι θέλει ιδιαίτερο χειρισμό, η οποία είναι αρκετά επικίνδυνη. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα τα καταφέρει και θα περάσει στην επόμενη φάση».



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved