Σπανός: «Ευεργετικός ο υποβιβασμός»

Σπανός: «Ευεργετικός ο υποβιβασμός»

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία της ομάδας του Περιστερίου την φετινή σεζόν, ενώ τόνισε πως ο προ τριετίας υποβιβασμός, λειτούργησε... ευεργετικά, θέτοντας παράλληλα ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη μέσω των play offs.

«Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε σε μια υψηλή θέση στο πρωτάθλημα και είμαστε μέσα στους στόχους μας. Το πλάνο που έχουμε χαράξει αποδίδει, είμαστε στην τελική ευθεία και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε ο πρόεδρος του Ατρόμητου στον Sentra 103,3.

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Σπανός, σχολίασε: «Μετά από τον υποβιβασμό, μάθαμε. Κάνεις την αυτοκριτική σου, μαθαίνεις κάποια πράγματα και έφερε ευεργετικά πράγματα στην ομάδα. Κάναμε ένα πλάνο με τον κύριο Δώνη και από εκεί ξεκινάει η σταθερότητα. Όταν δίνεις σε ένα προπονητή εμπιστοσύνη, τότε η προσπάθεια αποδίδει καρπούς. Την πρώτη σεζόν βγήκαμε 7οι, πέρσι δεν τα πήγαμε καλά αλλά φτάσαμε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου. Η ομάδα προοδεύει και είναι μέσα στα πλέι οφ και πολύ δύσκολα πιστεύω θα τα χάσουμε. Από εκεί και πέρα παίζουμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και θέλουμε να φτάσουμε στο τελικό ξανά».

Για το αν η πορεία του Ατρόμητου είναι «φωτοβολίδα»: «Όλοι οι φίλαθλοι είναι ικανοποιημένοι για την ομάδα και είναι όλοι περήφανοι. Πιστεύω πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από νέες δυνάμεις. Δεν πιστεύω πως θα είναι φωτοβολίδα η πορεία του Ατρόμητου. Όλοι στην ομάδα θέλουμε να καθιερώσουμε τον Ατρόμητο στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Νομίζω πως έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο νέους πρωταγωνιστές. Η πορεία του Ατρόμητου, είναι το αλατοπίπερο. Έχουμε χρόνο. Είμαστε στην τελική ευθεία με συνεχόμενα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Σχετικά με το γεγονός πως ο Ατρόμητος έχει αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Είναι συνειδητή η συγκεκριμένη επιλογή. Ο Ατρόμητος έχει από τις καλύτερες ακαδημίες στη χώρα. Έχουμε την τύχη να έχουμε ένα προπονητή που δουλεύει με νεαρούς παίκτες. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στις ακαδημίες. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο Γιάννης Σκόνδρας. Έχουμε μια πολύ καλή φουρνιά που έρχεται».

Για τις περιπτώσεις των Κώστα Μήτρογλου και Κώστα Γιαννούλη, οι οποίοι αγωνίζονται ως δανεικοί: «Όταν οι παίκτες είναι δανεικοί δεν εξαρτάται από εμάς. Όταν θα έρθει η ώρα θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους κρατήσουμε».

Ο Γιώργος Σπανός, σχολίασε και τον Κώστα Μήτρογλου και το αν ήταν ένα... επικίνδυνο στοίχημα για τον Ατρόμητο: «Δεν θα πω ότι ήταν επικίνδυνο. Ο Μήτρογλου είναι ένας παρεξηγημένος ποδοσφαιριστής. Σε εμάς, είναι άψογος, πολύ σωστός επαγγελματίας και έχουμε μια άψογη συνεργασία. Και οι δυο πλευρές έχουν κερδίσει από αυτή την συνεργασία και θέλουμε να την συνεχίσουμε και τη νέα σεζόν».

Για τον κόσμο στο γήπεδο: «Σίγουρα όλη η χώρα βιώνει μια οικονομική κρίση. Το ποδόσφαιρο δεν είναι προτεραιότητα, αλλά η οικογένεια και η βιωσιμότητα του καθενός. Εμείς θέλουμε μεγαλύτερη προσέλευση στο γήπεδο, γιατί αυτή η ομάδα αξίζει να έχει τον κόσμο στο πλευρό της».

Για τους δυο ημιτελικούς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Το Κύπελλο είναι μια πρόκληση για τον Ατρόμητο και πιστεύω πως πέρα από το γόητρο, είναι και αναγκαιότητα, γιατί όπως δείχνει εμείς δύσκολα θα χάσουμε την θέση στην Ευρώπη μέσω βαθμολογίας, οπότε πιστεύω πως πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας στα δυο παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης».

Τέλος, για το ενδεχόμενο παραμονής του Γιώργου Δώνη στον πάγκο της ομάδας: «Η επθυμία από την δική μας πλευρά είναι δεδομένη. Θέλουμε να ανανεώσουμε με τον προπονητή μας. Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και θεωρώ πως εντός των τειχών είναι λίγες οι ομάδες που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του Δώνη. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να εργαστούν ώστε να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους»



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved