«Χωρίς προγνωστικά»

«Χωρίς προγνωστικά»

Δεν χωράνε προγνωστικά στα ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο.

Ο παλαίμαχος επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν προπονητής του ΟΦΗ, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ Fm» και αναφέρθηκε στον αγώνα του Σαββάτου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την πορεία των Κρητικών στη Football League ως τώρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι: «Ένα τέτοιο ματς είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα, ασχέτως με τη βαθμολογία που έχουν οι δύο ομάδες. Σε καλύτερη μοίρα είναι, αν και όλα θα κριθούν στη μέρα που θα βρεθούν οι δύο ομάδες, στη δύναμη που θα βάλουν στο παιχνίδι, το πάθος και το πόσο καλά θα πάνε τα ατού του καθενός. Και οι δύο ομάδες ξέρουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του άλλου».

Για τον αγώνα του πρώτου γύρου: «Και τελευταίος να είσαι, όταν παίζει Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός δεν μετράει τίποτα. Είτε έχεις κερδίσει, είτε έχεις χάσει, είτε έχεις κάνει θρίαμβο, το ματς το βλέπεις σαν κάτι το εξαιρετικό, θέλεις να το κερδίσεις. Όταν έπαιζα εγώ λέγαμε να κερδίσουμε ότι και να γίνει, λέγαμε χάσαμε στο πρώτο ματς και πρέπει να κερδίσουμε. Όλοι το θέλαμε αυτό αλλά δεν γίνεται να κερδίσουν και οι δύο».

Για τον Τζιμπρίλ Σισέ: «Είναι ένας παίκτης κίνδυνος - θάνατος μέσα στη μεγάλη περιοχή. Η καλή του πλευρά είναι μεταξύ αριστερού στόπερ και αριστερού μπακ και αν βρει κενό εκεί θα σου κάνει τη ζημιά. Θέλει βέβαια την μπάλα στην πλάτη της άμυνας, κι αν δεν βρει χώρους εξαφανίζεται, αλλά έναν τέτοιο σκόρερ πρέπει να τον προσέχεις όσο διαρκεί το ματς, γιατί μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή.

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ: «Στο ματς με την ΑΕΚ είχε να αντιμετωπίσει αργά χαφ, όπως ο Μάκος, ο Ντιόπ κλπ. Ο Ολυμπιακός έχει τον Μοντεστό, μια δύναμη στο αμυντικό κομμάτι. Ο Ιμπαγάσα επίσης, ο οποίος έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στον Άρη, αντεπεξέρχεται σε αυτόν τον ρόλο και δείχνει ότι μπορεί να μαρκάρει».

Για τον Κέβιν Μιραλάς: «Η θέση του είναι στην κορυφή, μέσα στην περιοχή, είναι γρήγορος, διεμβολιστής, ντριμπλέρ, σουτέρ, έχει και τα δύο πόδια και δεν καταλαβαίνω γιατί τον βγάζει στα πλάγια. Ο Τζεμπούρ είναι περισσότερο περιφερειακός και μπορεί να κινηθεί από τις άκρες, αλλά και να πάει πίσω από τον Μιραλάς».

Για τα προβλήματα του ΟΦΗ: «Οικονομικό πρόβλημα υπάρχει γενικά στην Ελλάδα, όχι μόνο στον ΟΦΗ. Μόλις επιστρέψουμε στην Α’ Εθνική, όπου είναι η φυσική μας θέση, θα λυθούν όλα. Αν δεν ανέβουμε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Εμείς όμως δεν το σκεφτόμαστε αυτό, θα τα δώσουμε όλα».

Για τον αγώνα του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό: «Αν κερδίσουμε τα Τρίκαλα δε μας νοιάζει το αποτέλεσμα. Κοιτάμε τη δουλειά μας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε και το Μάιο θα δούμε που θα είμαστε. Κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει μέχρι τότε. Τα αβαντάζ στη Β΄ Εθνική αλλάζουν με 3 συνεχόμενες ήττες ή νίκες».

«Χωρίς προγνωστικά»



Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved