Οικονομόπουλος: «Οφείλουμε να πετύχουμε»

Οικονομόπουλος: «Οφείλουμε να πετύχουμε»

Ο αντιπρόεδρος και νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος, τόνισε πως η «Ένωση» περνάει δύσκολες ώρες, ωστόσο κανείς δεν είναι διαθέσιμος να καταθέσει τα «όπλα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χάρης Οικονομόπουλους στο Sentra 103.3:

Για το αν σώζεται ή καταστρέφεται η ΑΕΚ: «Την ώρα της μάχης πολεμάμε, δεν σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα. Ο κ. Νοτιάς είπε πως μπορεί να βάλει περίπου 300.000. Στο παρελθόν έχει βάλει πάνω από 20.000.000. Όταν λέει ότι αυτά μπορεί να βάλει δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω. Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν είναι μια απλή εταιρία».

Για τον Νίκο Νοτιά: «Ο κ. Νοτιάς το είπε πως δεν είναι η ναυτιλία τόσο δυνατή πια και τα λεφτά δεν τρέχουν από τις τσέπες. Πληρώνει ακόμα το προπονητικό κέντρο. Κανένας επιχειρηματίας δεν πτωχεύει την εταιρία του βάζοντας λεφτά, έστω και 300.000. Δεν έχει αυτό το σκοπό. Εγώ δεν μπορώ να μαντέψω ή να γίνω περίεργος για την οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεων του. Εγώ δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στην τσέπη κανενός. Προσπαθούμε να δούμε τι θα κάνουμε εμείς. Η χθεσινή ανακοίνωση ήταν μια κίνηση απελπισίας. Το σημαντικό είναι να ξέρει η διοίκηση αν μπορεί να προσδοκεί τα χρήματα που χρειάζεται σε πρώτη φάση για να σωθεί. Οποιοσδήποτε φίλος της ΑΕΚ θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, αγοράζοντας μετοχές, εισιτήρια διαρκείας ή ακόμη και να δανείσει τα χρήματα τα οποία θα πάρει πίσω από τα χρήματα που έχουν εκχωρηθεί από τον κύριο Ψωμιάδη».

Για την προσπάθεια που γίνεται να μπουν χρήματα στην ΠΑΕ:

Μιλάμε για παράκληση, έκκληση, πρόσκληση για βοήθεια. Αν είναι δύσκολα τα πράγματα πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε; Η ΑΕΚ έχει νέους παίκτες από τα φυτώριά της. Για τόσους πολλούς αν δώσει έστω και λίγα, είναι ανεκτά. Η ΑΕΚ έχει πολύ σημαντικά περιουσιακά στοιχεία. Μπορεί μέσω σωστής διαχείρισης να προσφέρει χρήματα στους επενδυτές της. Πολλοί δεν εισπράττουν τον μισθό τους στο τέλος του μήνα. Για αυτούς τους ανθρώπους που αναφέρονται και το 1,5 εκατομμύρια φίλων της ομάδας, τα χρήματα που απαιτούνται δεν είναι πολλά. Δεν παραγνωρίζω ότι κανείς δεν ξέρει τι τους ξημερώνει, άρα και τα 10 ευρώ που βάλαμε γενική είσοδο είναι πολλά για κάποιους. Απευθυνόμαστε σε όσους μπορούν να διαθέσουν 50 ευρώ. Στις 28 Μαρτίου θα μπορώ να απαντήσω αν τα καταφέραμε . Είναι χρέος μας να σώσουμε την ΑΕΚ. Όποιος στρατιώτης πάει στον πόλεμο για να πεθάνει χάνει.

Για την περίπτωση να γίνει η ΑΕΚ εταιρία Λαϊκής βάσης: «Ο κάθε επιχειρηματίας, μετά από αυτή την εξέλιξη δεν θα έχει καμία διοικητική αξία στην ΑΕΚ. Το άνοιγμα της μετοχής είχε υποβληθεί από εμένα, δυο χρόνια πριν. Αυτό το αίτημα υποβλήθηκε εκ νέου σήμερα. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και ο κύριος Μαρινάκης συνεχίζει να επενδύει; Πόσοι μπορούν να υπάρχουν έτσι; Αυτή την στιγμή η ΑΕΚ δεν μπορεί να ελπίζει σε ένα χρηματοδότη. Δεν λέω πως υπάρχει σκοπιμότητα ότι κάθε ανεξάρτητη φωνή φιμώνεται πια».

Για την υπόθεση Ψωμιάδη και την περίπτωση να μπουν λεφτά στην ΑΕΚ τα οποίο θα επιστραφούν αργότερα από την υπόθεση αυτή: «60.000 που κατατέθηκαν στα ταμεία της ΑΕΚ, τα δανείστηκα με επιτόκιο για να τα βάλω στην ΑΕΚ άτοκα. Το συμφέρον της ΑΕΚ είναι πολύ πιο σημαντικό από το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Εγώ πιθανολογώ και με βάση τα επιχειρήματα που υπάρχουν, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρει η ΑΕΚ τα χρήματα. Το θέμα είναι πρώτα να βρεθούν. Το μόνο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να πετύχουμε, να προσπαθήσουμε να πετύχουμε. Είναι κρίμα και άδικο».



Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved