Αναβολή της ΓΣ της ΑΕΚ για τις 28 Μαρτίου

Αναβολή της ΓΣ της ΑΕΚ για τις 28 Μαρτίου

Μετά από σχετικό αίτημα του Νίκου Νοτιά και πολύ ένταση στα Σπάτα, η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου, όπως άλλωστε αναμενόταν. Έκκληση για βοήθεια έκανε ο Χάρης Οικονομόπουλος, ενώ την αισιοδοξία τους εξέφρασαν οι Ανδρέας Δημητρέλος και Λάκης Νικολάου.

Η Γενική Συνέλευση είχε προγραμματιστεί για τις 10:00, ωστόσο αντ' αυτού ξεκίνησε συζήτηση περίπου τρία τέταρτα μετά, που αποφασίστηκε αναβολή για τις 28 Μαρτίου, όπως ήταν και το σχετικό αίτημα του Νίκου Νοτιά. Σε αυτήν θα γίνει μεταξύ άλλων εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, ενώ θα αποφασιστεί και η μείωση της μετοχής από 1,20 ευρώ σε 0,33 ευρώ.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ηλίας Μπόβαλης, ενώ στις 10:40 έφτασε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος. Με την άφιξή του ξεκίνησε συζήτηση, η οποία είχε πολλές εντάσεις ανάμεσα στους μικρομετόχους και μέλη του ΔΣ της ομάδας.

Χαρακτηριστική ήταν η φραστική επίθεση του μικρομετόχου της ΑΕΚ, κ. Βουδούρη, ο οποίος δεν ενέκρινε την παρουσία του Νοτιά στο ΔΣ και απευθυνόμενος στον Κασνακίδη, είπε: «Ρε πουθενά, πάρε τον Νοτιά να δεις που είναι. Τι να το κάνουμε αν εμφανιστεί στην κηδεία της ΑΕΚ;»

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος είπε: «Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα από την έγκριση του Νοτιά. Όσο θα είμαι εδώ, θα ψάχνω για χρήματα για να πάρουμε την αδειοδότηση. Ας κάτσουμε όλοι μαζί να βρούμε μια λύση».

Ο Νίκος Νοτιάς, δια του εκπροσώπου του, ζήτησε να μεταφερθεί η ΓΣ για τις 28 Μαρτίου, κάτι που έγινε τελικά, παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν στα Σπάτα από τους μικρομετόχους, οι οποίοι θεώρησαν εκπρόθεσμο το συγκεκριμένο αίτημα.

«Δέκα μέρες έχουμε περιθώριο να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε τα λεφτά. Δεν είναι λύση να παραιτηθώ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Θα πάω σπίτι τους πόρτα πόρτα», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε πως πρότεινε έντοκο δανεισμό στους μετόχους της ομάδας, αλλά αυτοί δεν το δέχτηκαν, όπως και κάποια άλλα πράγματα που τους ζητήθηκαν.

Στις 11:00 έφτασε στα Σπάτα και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χάρης Οικονομόπουλος, τη στιγμή που συνεχιζόταν η ένταση και οι μικρομέτοχοι ζητούσαν να δοθεί άμεσα λύση και να μην υπάρξει νέα αναβολή.

Ο Οικονομόπουλος τόνισε την αναγκαιότητα που υπάρχει στην ΑΕΚ για να βρεθούν άμεσα 2,5 εκατ. ευρώ και να πάρει παράταση ζωής η ομάδα.

Ο Κασνακίδης υποστήριξε ότι οι Supporters θα βάλουν ακόμη 300.000 ευρώ στην Ένωση, ωστόσο δέχθηκε και πάλι τα πυρά των μικρομετόχων, οι οποίοι του φωνάζουν πως αυτός ευθύνεται για όσα γίνονται στην ΑΕΚ. Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου, τόνισε ότι θα πρέπει η τιμή της μετοχής να πέσει στα 0,33 ευρώ.

Έγινε συζήτηση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 2,5 εκατ. ευρώ, που χρειάζεται η ΑΕΚ μέχρι τα τέλη Μαρτίου και ο Χάρης Οικονομόπουλος εξήγησε κάποια τεχνάσματα για να γίνει αυτό.

Τελικά, αποφασίστηκε η Γενική Συνέλευση να αναβληθεί για τις 28 Μαρτίου, παρά τις αντιδράσεις των μικρομετόχων.

Διαβάστε ακόμα: 

Νέα έκκληση για βοήθεια στην ΑΕΚ από τον Οικονομόπουλο

Νικολάου: «Η ΑΕΚ δεν γίνεται να χαθεί»

Δημητρέλος: «Σε οριακό σημείο η ΑΕΚ, ίσως και να τα καταφέρουμε»



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved