Η Ευρώπη περνά από το Καυτανζόγλειο!

Η Ευρώπη περνά από το Καυτανζόγλειο!

Τη δυνατότητα να περάσει μόνος του στην 3η θέση της βαθμολογίας έχει ο Ατρόμητος ο οποίος δοκιμάζεται από τη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο, λίγη ώρα μετά τη μάχη παραμονής ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι δύο σημερινές εξ αναβολής αναμετρήσεις διεξάγονται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League και ουσιαστικά αποτελούν τα... δεύτερα ημίχρονα των αγώνων του περασμένου Σαββατοκύριακου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (17.00 Novasports 2)

Ο Λεβαδειακός μπήκε ξαφνικά στο πρόβλημα έπειτα από τις διαδοχικές ήττες από Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα και χρειάζεται επειγόντως ένα τρίποντο ώστε να νιώσει πιο ασφαλής στη μάχη της παραμονής. Σήμερα υποδέχεται την ομάδα των Ιωαννίνων στη ρεβάνς της περασμένης Κυριακής και φιλοδοξεί να κάνει άλμα σωτηρίας κατακτώντας το όγδοο τρίποντο και πέμπτο στην έδρα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Παράσχος έχει σημαντικές επιστροφές, καθώς στη διάθεσή του έχουν τεθεί πλέον οι Ναπολεόνι, Φαβάλι και Πόποβιτς. Θα στερηθεί, βέβαια, των υπηρεσιών των τιμωρημένων Αλεξίου και Μουλόπουλου, καθώς επίσης και του Λισγάρα.

levadeiakos-pas

Η αποστολή του Λεβαδειακού

Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Τομάς, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Κουτσόπουλος, Μεντί, Νικολακάκης, Κόρμπος, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Ναπολεόνι, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς.

Για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν, ο ΠΑΣ πήρε δύο κολλητές νίκες επικρατώντας της Δόξας Δράμας και του σημερινού του αντιπάλου και μαζί και σημαντική ανάσα. Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη έφτασε τους 24 βαθμούς και αν καταφέρει να φύγει νικήτρια και από τη Λιβαδειά, θα φιγουράρει στην 10η θέση βάζοντας από κάτω και τους Βοιωτούς.

Το κλίμα στον ΠΑΣ είναι πολύ καλό και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα. Στα Γιάννινα έμειναν οι Μιχαήλ, Σκούφαλης, Ταμπάσης, Οικονόμου και Ιωάννου, καθώς επίσης ο εδώ και καιρό τραυματίας Ζαραδούκας και ο Τζάνης που έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα

Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον,  Ανδράλας, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Λίλα, Βίλα, Μπεσέρα, Κυριάκος, Γεωργίου Ντε Βινσέντι, Γιάκος,  Ζαμπρέλα, Μπακαγιόκο.

Το Onsports θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (19.00 Novasports 1)

Εχει αρχίσει και συμβιβάζεται με την ιδέα του υποβιβασμού η Δόξα Δράμας καθώς δεν κατάφερε να πάρει ούτε πόντο στις δύο τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις με ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο. Οι Μαυραετοί έμειναν πολύ πίσω και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβουν το τρένο της σωτηρίας, όπως όμως όλοι στα αποδυτήρια δηλώνουν, θα το παλέψουν μέχρι τέλους.

Εκτός από όλα τα υπόλοιπα προβλήματα, βέβαια, οι Μαυραετοί έχουν και αυτό των απουσιών. Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους τραυματίες Γελαδάρη, Σοϊλέδη, Γκαρακλίδη, Λίμα και Μπριλάκη, καθώς επίσης και στον τιμωρημένο Αραβίδη. Ο Βέρτζος, τέλος, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη καθώς μέχρι χθες ένιωθε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Υπάρχουν, πάντως, κι επιστροφές. Για πρώτη φορά στη διάθεση του Κατσαβάκη βρίσκεται ο Τσιμπλίδης, ενώ ετοιμοπόλεμοι είναι και οι Τριποτσέρης, Κατσικογιάννης, Λεάντρο και Αγγελούδης.

doxa-atromitos

Η αποστολή της Δόξας

Ρόκα, Δαύκος, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Ψυχογιός, Σικαλιάς, Στεργιανός, Λεάντρο, Ρούτσης, Αμπουμπακάρι, Κατσικογιάννης, Αγτζίδης, Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον, Κάπελ, Αγγελούδης, Κουμπρόγλου, Κυβελίδης, Κοβάσεβιτς, Τσιμπλίδης.  

Με τη γνώση ότι αν φύγει από το Καυτανζόγλειο με την πέμπτη του σερί νίκη στο πρωτάθλημα θα έχει κάνει το μεγαλύτερο βήμα για την είσοδο στην πεντάδα και τη συμμετοχή στα πλέι οφ, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες θα περάσουν 3οι με νίκη επί της Δόξας και θα πρέπει να αυτοκτονήσουν στη συνέχεια για να μην υλοποιήσουν τον στόχο τους. Οπως βέβαια δήλωσε και ο Γιώργος Δώνης, το παιχνίδι με τη Δόξα δεν θα είναι εύκολο, καθώς η αντίπαλος θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν και παράλληλα θα παίξει και για την ιστορία της.

Σε σύγκριση με το ματς των δύο ομάδων το περασμένο Σάββατο στο Περιστέρι, ο 42χρονος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στους Φυτανίδη και Σφακιανάκη που εξέτισαν τις ποινές τους, όχι όμως και στον τιμωρημένο Γιαννούλη. Εκτός μάχης παραμένουν επίσης οι Ιτάνζ και Καραμάνος.

Η αποστολή του Ατρομήτου

Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Νάστος, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τόμας, Ζουέλα, Επστάιν, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτος, Οικονόμου

Το Onsports θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης.



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved