Μπαλλής: «Σκάνδαλο που δεν παίζει Εθνική ο Βελλίδης»

Μπαλλής: «Σκάνδαλο που δεν παίζει Εθνική ο Βελλίδης»

Άδικο και σκάνδαλο χαρακτήρισε το γεγονός πως ο Μάρκος Βελλίδης δεν υπερασπίζεται την εστία της Εθνικής ομάδας ο Ντίνος Μπαλλής, εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευσή του για την «κοιλιά» που κάνει τελευταία ο Άρης.

«Πιστεύω ότι ο Σάντος έχει κάνει το δικό του "κλαμπ" και θέλει να πάρει τους Σηφάκη, Χαλκιά στο Euro γι αυτό δεν τον καλεί», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του παλαίμαχου άσου των «κίτρινων» μιλώντας στον αέρα του «Libero 107,4», όπου αναφέρθηκε στη φετινή εικόνα του συλλόγου, αφήνοντας αιχμές για τον Μανουέλ Μασάδο αναφορικά με τα τελευταία παιχνίδια, ενώ δεν παρέλειψε να δείξει το δρόμο για το μέλλον των Θεσσαλονικιών, αλλά και να θυμηθεί το περίφημο μπαράζ του Βόλου!

«Ο Άρης έκανε τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν, έχανε και από την κουτσή Μαρία μέχρι να έρθει ένας προπονητής που έδωσε μια ηρεμία και σοβαρότητα στην ομάδα. Τότε ο Άρης έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έκανε νίκες και καλές εμφανίσεις αλλά από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη κι έπειτα η ομάδα κάνει κοιλιά, ενώ με έχει εκπλήξει αρνητικά και ο προπονητής αυτή την εποχή. Ειδικά με την ΑΕΚ η ενδεκάδα που κατέβασε δεν εξηγείται και η ομάδα ήταν τραγική, πολλά χρόνια είχε να πάθει τέτοια πλάκα ο Άρης στην έδρα του όπως στο πρώτο ημίχρονο, άσχετα αν κέρδισε τελικά με ένα στημένο. Γίνονται απίστευτα πράγματα, ο προπονητής μπέρδεψε την ομάδα και παραλίγο να φάει ο Άρης 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο», τόνισε αρχικά ο Μπαλλής, για να συμπληρώσει σχετικά με την αναμέτρηση του «Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Το ίδιο και με τον Ολυμπιακό, πρώτη φορά είδαμε αυτή την ενδεκάδα, ούτε στην προπόνηση δεν πρέπει να έχουν παίξει μαζί όλοι αυτοί. Θα μπορούσε να κάνει άλλα πράγματα και να μην μπερδέψει τόσο την ομάδα, δεν ήταν καθόλου παράξενο ότι έκανε τόσες τελικές ο Ολυμπιακός. Μου έδωσε την εντύπωση ότι είχε χαμένο το παιχνίδι και πήγε στο γήπεδο για να περάσει η ώρα. Παραδόθηκε άνευ όρων και ήμασταν τυχεροί που δεν φάγαμε 6 γκολ, φαίνεται ότι δεν περίμενε πως θα κέρδιζε η ΑΕΚ και ο Αστέρας Τρίπολης που είναι οι αντίπαλοι για την πεντάδα και αποφάσισε να το κάνει αυτό».

Για τη φετινή σεζόν του Βελλίδη: «Ο Βελλίδης κακώς δεν παίζει στην Εθνική, είναι αδικία που δεν είναι βασικός και στην Εθνική ομάδα. Πιστεύω ότι ο Σάντος έχει κάνει το δικό του «κλαμπ» και θέλει να πάρει τους Σηφάκη, Χαλκιά στο Euro γι αυτό δεν τον καλεί. Ο Βελλίδης όμως έχει όλο το μέλλον μπροστά του αλλά είναι σκάνδαλο που δεν παίζει ούτε ως τρίτος τερματοφύλακας στην Εθνική. Μου αρέσει ο Σηφάκης αλλά δεν θα πρέπει να αδικούμε τον Βελλίδη, ο Σηφάκης είναι παίδαρος και λεβέντης και του εύχομαι τα καλύτερα στην καριέρα του, μπορεί να παίξει σε πολύ μεγάλη ομάδα αλλά δεν μπορώ να ανεχθώ την αδικία στον Βελλίδη».

Για τη συνέχεια του Άρη στο πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι ο Άρης κυνηγά την ΑΕΚ, όχι αγωνιστικά γιατί είδαμε τι έγινε στο πρόσφατο παιχνίδι αλλά γιατί είναι διαλυμένη οικονομικά. Δεν του βγήκαν τα τελευταία αποτελέσματα όμως και τώρα πρέπει να συνεχίσει με νίκες, χωρίς γκέλες για να μπορέσει ίσως να βγει στη πεντάδα και στην Ευρώπη. Δυστυχώς όμως βλέπω ότι η ομάδα κάνει κοιλιά τελευταία»

Μιλώντας για το μέλλον σχολίασε: «Ο Άρης πρέπει να στρέψει το βλέμμα του στους νεαρούς, αυτό είναι το μέλλον του Άρη και πρέπει να δώσει ευκαιρίες στα παιδιά αυτά. Θα ωφεληθεί σημαντικά ο Άρης από αυτό, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά από κάποια πώληση στην συνέχεια. Ο Άρης από εμένα είχε πάρει 17 εκ τότε και η πιο ακριβή μεταγραφή που έδωσε μετά ήταν του Αβραάμ Παπαδόπουλου, που είναι εκπληκτικός παίκτης και έπαιξε πολύ καλή μπάλα στον Άρη. Τώρα ο Άρης έχει παίκτες όπως ο Γιαννιώτας και ο Κατίδης, που μπορεί να του φέρουν κέρδη στην συνέχεια αν πωληθούν. Είναι έγκλημα να κάνει ο Άρης 10-15 μεταγραφές κάθε καλοκαίρι, δεν κάνεις ομάδα με αυτό τον τρόπο. Πρέπει να αλλάξει πολιτική η ομάδα, για μένα μάλιστα αυτό έπρεπε να γίνει πριν από 5 χρόνια. Ο Άρης στην ιστορία του είχε 2 μεγάλες ομάδες, αυτή του 1970 στην οποία έπαιζαν παίκτες όπως ο Χρηστίδης, ο Αλεξιάδης, ο Πάλλας, ο Ναλμπάντης, ο Συρόπουλος και άλλοι, όλοι αυτοί ήταν από τα τσικό της ομάδας ενώ οι υπόλοιποι ήρθαν 15-16 χρονών στην ομάδα. Το ίδιο και στην άλλη μεγάλη ομάδα, που έπαιζα κι εγώ, ήταν παιδιά από τα τσικό και παίκτες όπως ο Φοιρός και ο Κούης που ήρθαν σε ηλικία 17 ετών στον Άρη. Για αυτό λέω ότι ο κορυφαίος παράγοντας όλων των εποχών είναι ο Γιώργος Παντελάκης, έστελνε ανθρώπους του για προπονητές σε όλη την Βόρειο Ελλάδα και μάζευε μετά όλα τα ταλέντα στον ΠΑΟΚ. Έτσι θα πρέπει να κάνουν οι ομάδες και τώρα καθώς δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τους άλλους κάτω, είμαστε φτωχοί εδώ εμείς και δεν υπάρχει άλλος δρόμος».

Για το περίφημο τέλος μπαράζ του Βόλου, ο Μπαλλής κατέληξε: «Μας έχει σημαδέψει αυτό το μπαράζ, λένε διάφορα, τι έγινε στο ημίχρονο και τέτοια, που όμως δεν ισχύουν. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, είχαμε 3 δοκάρια και ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο δεν έγινε τίποτε από όσα λένε, απλά εμείς από το πολύ τρέξιμο και το πρέσινγκ που κάναμε συνέχεια στον Ολυμπιακό ήταν κουρασμένοι ενώ στο δεύτερο ημίχρονο φάγαμε το γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα, ήμασταν ήδη κουρασμένοι τότε, έκανε και 40 βαθμούς θερμοκρασία, φάγαμε σε 5 λεπτά και το 2ο γκολ και τελείωσαν όλα. Αυτό ήταν όλο και αν θες να πούμε ποιος φταίει, για μένα η διοίκηση και θα σου πω το γιατί. Εμείς ήμασταν μια πολύ καλά προπονημένη ομάδα, την προηγούμενη χρονιά είχαμε προπονητή τον Τσατσέφσκι που έκανε φοβερή στην φυσική κατάσταση και πετούσαμε όλοι στην ομάδα, μετά ήρθε ο Σασία που μας είδε έτσι και μας πήγε χαλαρά στην προπόνηση. Μαζί του κάναμε και τις επιτυχίες τότε, αν θυμάσαι, ο Σασία είχε την ομάδα χαλαρή και όλα πήγαιναν καλά, αλλά τον Ιανουάριο μας έφερε η διοίκηση τον Μπλάγκστοουν και αυτός ο χαζοεγγλέζος μας είχε το πρωί πριν το παιχνίδι να τρέχουμε 2,5 ώρες, προσωπικά τότε ένοιωθα να μην έχω κουράγιο, δεν είχα οξυγόνο, γι αυτό ήμασταν έτσι στο δεύτερο ημίχρονο στο μπαράζ. Η εμπειρία αυτή μου φάνηκε χρήσιμη μετά όταν πήγα στην ΑΕΚ και παίζαμε στον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, στην ΑΕΚ τότε μόνο εγώ και ο Αρδίζογλου ήμασταν έμπειροι και τους είχα μαζέψει πριν το παιχνίδι και τους είπα όλους να πάμε χαλαρά στην αρχή το παιχνίδι, να μην λιώσουμε στο πρέσινγκ, να αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να τρέξει και κάποια στιγμή ο Μαύρος θα έβρισκε την ευκαιρία να βάλει γκολ, όπως και έγινε τελικά και κερδίσαμε».



Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved