Σαχσανίδης: «Δάσκαλός μου ο Βεζυρίδης»

Σαχσανίδης: «Δάσκαλός μου ο Βεζυρίδης»

Για το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία με τη φανέλα του ΟΦΗ κόντρα στον Πανιώνιο μίλησε ο Φίλιππος Σαχσανίδης, χαρακτηρίζοντας τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη δάσκαλο και τυχερό τον εαυτό του που δουλεύει μαζί του.

«Μόλις έβαλα τα γάντια μου, άφησα πίσω το άγχος μου και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του νεαρού πορτιέρο των Κρητικών στον αέρα του «Athleticradio 104,2», όπου δήλωσε έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του δόθηκε από τα μαλλιά και να δικαιώσει όσους τον εμπιστεύτηκαν, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη φετινή πορεία των Ομιλίτων, αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φίλιππος Σαχσανίδης:

Για το ποια ήταν τα συναισθήματά του, όταν έλαβε την εντολή στο ημίχρονο να μπει και να παίξει: «Σίγουρα είχα άγχος, αλλά όχι φόβο. Είμαι μέσα στην ομάδα και περίμενα κάποια στιγμή ότι θα έρθει η ώρα να αγωνιστώ. Ίσως δεν περίμενα ότι θα γίνει στο παιχνίδι αυτό. Μόλις έβαλα τα γάντια μου, άφησα πίσω το άγχος μου και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

Για το αν στεναχωρήθηκε που το ντεμπούτο του δε συνοδεύτηκε με καλό αποτέλεσμα: «Στεναχωρήθηκα πολύ. Ήθελα να κερδίσουμε το παιχνίδι, αν όχι, να παίρναμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Τι να κάνουμε όμως, έγινε η φάση αυτή στο τέλος και δεχθήκαμε το γκολ».

Για το αν θεωρεί ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο στη φάση του γκολ: «Σίγουρα θα ήθελα να κάνω κάτι περισσότερο. Να διώξω την μπάλα στην κεφαλιά του αντιπάλου και να μην δεχθούμε γκολ σε εκείνο το σημείο του αγώνα. Το συζήτησα με τους ανθρώπους της ομάδας και μου είπαν και αυτοί πως έκανα ό,τι μπορούσα στη φάση. Ίσως αν ο παίκτης του Πανιωνίου ήταν πιο κοντά σ' εμένα να μπορούσα να αντιδράσω διαφορετικά».

Για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο λόγω του τραυματισμού του Βεζυρίδη να είναι κάτω από τα γκολπόστ και στο παιχνίδι με τον Άρη: «Δεν είναι σίγουρο ακόμη. Ο «Πόλυ» το παλεύει ακόμη. Θα δούμε.

Αν με επιλέξει ο προπονητής θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ. Η ομάδα με χρειάζεται και αν κληθώ να αγωνιστώ θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά μετά τις ήττες με Ολυμπιακό και Πανιώνιο χρειαζόμαστε βαθμούς και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι».

Για το τι του είπε ο Βεζυρίδης όταν τον πλησίασε λίγο πριν μπει για να παίξει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Ο «Πόλυ» είναι μεγάλη καρδιά και τον εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο και τερματοφύλακα. Είναι δάσκαλος για μένα με τις εμπειρίες που κουβαλάει. Μου είπε «μην φοβάσαι τίποτα».

Και πράγματι με την κίνησή του αυτή μου έδωσε φτερά. Δουλεύουμε πολύ οι τερματοφύλακες στην προπόνηση και θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας τον Κώστα Χανιωτάκη γιατί μ' έχει βοηθήσει πολύ. Είμαι πολύ τυχερός που δουλεύω μαζί με τον Χανιωτάκη και τον Βεζυρίδη».

Για τον ίδιο και τις φιλοδοξίες του: «Μετά από τέσσερα χρόνια στον Ασπρόπυργο, ήρθε για μένα η ευκαιρία του ΟΦΗ. Το καλοκαίρι η ομάδα έψαχνε τερματοφύλακα, ήρθα και δοκιμάστηκα και συμφωνήσαμε. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα ο ΟΦΗ.

Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα. Θέλω να δουλεύω και να βελτιώνομαι και να δείχνω με την παρουσία μου ότι δίκαια βρίσκομαι εδώ και δεν μου κάνει κανείς χάρη. Ο ΟΦΗ μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ στη μεγάλη κατηγορία και θέλω αυτήν την ευκαιρία να την αρπάξω.

Όπως είπα και πριν θα συνεχίσω να δουλεύω με το επιτελείο της ομάδας και τους συμπαίκτες μου που πρέπει να πω ότι με έχουν στηρίξει από την πρώτη στιγμή. Η ομάδα έχει εκπληκτικό κλίμα και αυτό δεν μπορούν να το χαλάσουν ένα-δυο άσχημα αποτελέσματα. Έχει κάνει πολύ καλή πορεία μέχρι σήμερα και θα προσπαθήσουμε ανάλογα να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος».



NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved