Τα… φώτα στο «Καραϊσκάκη»

Τα… φώτα στο «Καραϊσκάκη»

Πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν, την 23η αγωνιστική της Superleague, τόσο στην «κορυφή» του βαθμολογικού πίνακα, όσο και στην «ουρά». Ωστόσο, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης», ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ματς, Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα και Ξάνθη – Λάρισα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Την ύστατη «μάχη» για την παραμονή του στην κατηγορία δίνει ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην Κέρκυρα. Οι Αρκάδες προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ηρακλή και θα επιδιώξουν, στο συγκεκριμένο ματς, να κάνουν ίσως το σημαντικότερο… βήμα για τη «σωτηρία».

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ύστερα από το 3-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό, θέλει να αποσπάσει ακόμη ένα επιθετικό  αποτέλεσμα και να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΚΑΒΑΛΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, θα επιδιώξει η Καβάλα στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ύστερα από την εκτός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη. Οι «Αργοναύτες» με το «τρίποντο», στο εν λόγω ματς, θα παραμείνουν για τα καλά μέσα στο «κόλπο» της Ευρώπης.

Στον αντίποδα, τα «λιοντάρια» θα επιδιώξουν να κάνουν την έκπληξη και να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Ανθή Καραγιάννη», έτσι ώστε να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για παραμονή στη κατηγορία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα αγωνισθεί στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβλερδε, ύστερα από την εκτός έδρας επικράτηση με τον Αρη, θέλει να τελειώνει την… υπόθεση τίτλος από αυτήν την αγωνιστική.

Με «τρίποντο», οι Πειραιώτες θα αφήσουν 10 βαθμούς πίσω τους «πράσινους» και πλέον όλα θα γίνουν πιο εύκολα, όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην αντίπερα «όχθη», τα πάντα για την κατάκτηση του «τριπόντου», θα τα δώσει το «τριφύλλι», ξέροντας ότι με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, βγαίνει ουσιαστικά εκτός «μάχης» του τίτλου.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα τονίζει συνεχώς στους παίκτες, ότι αυτοί είναι οι πρωταθλητές και θα πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους, προκειμένου να φύγουν νικητές από το «Καραϊσκάκη», ενώ παράλληλα υπάρχει η αισιοδοξία, πως τελικά οι «πράσινοι» θα πετύχουν το στόχο τους.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ
Σε… ευρωπαϊκή τροχιά επιθυμεί να παραμείνει ο Ολυμπιακός Βόλου και στο ματς με τον Ηρακλή θα τα δώσει όλα για τη  νίκη.
Όπως δήλωσε και ο Σάκης Τσιώλης, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μια μεγάλη ευκαιρία, να πετύχουν αυτό τον στόχο και έτσι ο σύλλογος του Βόλου θα παλέψει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους.

Ο «Γηραιός», εξάλλου, θα επιδιώξει να φύγει από το Πανθεσσαλικό με τους τρεις βαθμούς της νίκης στη βαλίτσα του και να «σκαρφαλώσει» ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ
Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, από τις δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, θα προσπαθήσει ο Ατρόμητος, στον αγώνα με τον Αρη.

Οι Περιστεριώτες, βρίσκονται μόλις δύο θέσεις από την ζώνη του υποβιβασμού και με ενδεχόμενο «στραβοπάτημα», οι «κυανόλευκοι» θα βρεθούν σε δύσκολη -βαθμολογικά- θέση.

Οι Θεσσαλονικείς, από την πλευρά τους, θα κυνηγήσουν τη νίκη, καθώς μόνο έτσι θα παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Πάντως, η κούραση είναι δεδομένη, καθώς οι παίκτες του Γιάννη Μιχαλήτσιου αντιμετώπισαν μεσοβδόμαδα την Μάντσεστερ Σίτι, για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

ΑΕΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Πολλές… μουρμούρες έφερε στην ΑΕΚ, η ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η «Ενωση», θέλει εκτός από τη νίκη, απέναντι στον Πανιώνιο, να προσφέρει και όμορφο θέαμα, για να επιστρέψει η ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου.

Στον αντίποδα, οι Νεοσμυρνιώτες βρίσκονται σε ανοδική πορεία, κάτι που το έδειξαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Έτσι, είναι έτοιμοι να κάνουν ακόμη μια «ζημιά», που θα τους κάνει να… ανασάνουν ακόμη πιο πολύ βαθμολογικά.

ΞΑΝΘΗ – ΛΑΡΙΣΑ
Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, θέλει να σημειώσει η Ξάνθη κόντρα στη Λάρισα. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου, πάντως, είναι αισιόδοξοι, πως μετά από τον Ατρόμητο, θα καταφέρουν να κατακτήσουν το «τρίποντο» και απέναντι στους «βυσσινί».

Στον αντίποδα, μόνο τη νίκη σκέφτονται στην ΑΕΛ. Με οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα, η Λάρισα, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στη Superleague και έτσι, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό,  το συγκρότημα του Νίκου Κωστένογλου, παίζει, όπως όλα δείχνουν, το τελευταία του χαρτί για την «σωτηρία».


Συνοπτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/2
Γηπ. Τρίπολης: Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα (17:15) 
«Ανθή Καραγιάννη»: Καβάλα – Πανσερραϊκός (19:30)
«Γ. Καραϊσκάκης»: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (19:30)


ΚΥΡΙΑΚΗ 20/2
Πανθεσσαλικό Στάδιο: Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής (15:00)  
Δημ. Γήπεδο Περ.: Ατρόμητος – Αρης (17:15)
ΟΑΚΑ: ΑΕΚ – Πανιώνιος (19:30)
«Πηγάδια»: SKODA Ξάνθη – Λάρισα (19:30)



Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved