Δημούτσος: «Μπορούμε και πεντάδα και Κύπελλο»

Δημούτσος: «Μπορούμε και πεντάδα και Κύπελλο»

Σίγουρος πως ο Ατρόμητος μπορεί να κοντράρει κάθε αντίπαλο και να πετύχει τους στόχους του ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος επισήμανε πως θα «χωρούσε» φέτος στον Παναθηναϊκό.

Ο 24χρονος μέσος μίλησε στη «Sportday» για τον Φερέιρα που τον έθεσε εκτός Παιανίας, αλλά και την τρελή φετινή πορεία του Ατρόμητου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μέχρι πού θα φτάσει αυτή η τρελή πορεία που κάνετε;

«Ο πρώτος μας στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Μόνο αυτό βλέπουμε. Δεν σκεφτόμαστε το μετά. Πρώτος στόχος είναι τα πλέι οφ και το Κύπελλο φυσικά. Κοιτάμε οπωσδήποτε να πάρουμε το ματς με τη Δράμα που είναι πολύ σημαντικό και μπορούμε να πάμε στην τρίτη θέση. Θα είναι πολύ σημαντικό για τον Ατρόμητο την 24η αγωνιστική να είναι στην τρίτη θέση. Δεν έχουμε συζητήσει τι θα γίνει στα πλέι οφ, γιατί πρώτα πρέπει να βρεθούμε εκεί. Οταν κάτι δεν έχει τελειώσει μαθηματικά, δεν μπορείς να συζητήσεις για τα περαιτέρω».

Δηλαδή δεν σκέφτεστε το ενδεχόμενο να βγείτε πρώτοι στα πλέι οφ; Δεν το συζητάτε;

«Οχι, κοιτάμε πρώτα να μπούμε στη διαδικασία των πλέι οφ. Θέλει ακόμα προσπάθεια. Και φυσικά το Κύπελλο. Τον τελικό».

Θα το πάρετε φέτος;

«Αυτό θέλουμε. Και ο στόχος είναι εφικτός. Εχουμε περάσει δύο μεγάλες ομάδες, όπως είναι ο ΠΑΟΚ και ο Αρης. Αν είμαστε σοβαροί, μπορούμε να αποκλείσουμε και τον Αστέρα και να είμαστε στον τελικό. Από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι και είναι "50-50"».

Το μυστικό της φετινής επιτυχίας είναι η έδρα σας;

«Είμαστε πολύ δυνατοί στο Περιστέρι, αλλά μην ξεχνάμε και τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει εκτός έδρας. Το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχουν πολλοί Ελληνες στην ομάδα, ενώ ακόμα και οι ξένοι μιλάνε ελληνικά. Μόνο 1-2 δεν μιλάνε. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και μας κάνει μία οικογένεια. Δεν το λέω για να το πω, αλλά γιατί είναι πραγματικότητα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Εκτός αυτού, υπάρχει και μεγάλη ποιότητα στην ομάδα. Εχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, που έχουν δείξει ότι μπορούν να βοηθήσουν. Εχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, που βοηθάει όλους τους παίκτες και έχει καταφέρει να κάνει ένα τέλειο σύνολο και φυσικά η ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα από πλευράς διοίκησης. Ο πρόεδρος είναι κύριος και συνεπέστατος. Δικαιώνεται φέτος με όλα όσα έχει κάνει. Ολα αυτά είναι πολύ σημαντικά, ώστε να πάει μια ομάδα ψηλά. Εχουμε τις καλύτερες συνθήκες για δουλειά».

Τι δεν πήγε καλά με τον Παναθηναϊκό;

«Ειλικρινά, δεν έχω καταλάβει ούτε εγώ. Μια μέρα ήρθαν και μου είπαν ότι πρέπει να φύγω. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλους παίκτες και είναι λογικό κάποια παιδιά να μένουν έξω, όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε έτσι ξαφνικά. Ο Φερέιρα με έβαζε στα φιλικά, μετά όμως δεν ξέρω τι έχει γίνει. Ειλικρινά, δεν μου έχει μιλήσει κανείς. Του ζητούσα πολύ καιρό να φύγω, γιατί ήθελα να έρθω στον Ατρόμητο από την αρχή του καλοκαιριού και να κάνω την προετοιμασία και μου έλεγαν "όχι, ο προπονητής θέλει να μείνεις". Και στις αρχές Αυγούστου μου είπαν ότι πρέπει να φύγω».

Θα μπορούσες να έπαιζες στον φετινό Παναθηναϊκό;

«Ναι, σίγουρα θα μπορούσα να έχω θέση στον Παναθηναϊκό, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που κρίνει. Αφού έκρινε έτσι, κάτι θα ξέρει».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved