Καραπαπάς: «Τα θέλουμε όλα φέτος»

Καραπαπάς: «Τα θέλουμε όλα φέτος»

Απέβαλλε τον τίτλο του πρωταθλητή που μερίδα του Τύπου χάρισε χθες (11/3) και σήμερα (12/3) στον Ολυμπιακό, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ, ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε στο ντέρμπι, στο ΟΑΚΑ, για το τρίποντο...

Αναλυτικά τα όσα είπε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM»:

«Δεν είναι πρωταθλητής ο Ολυμπιακός. Έχει τελικούς ακόμα μπροστά του. Ζητάμε να μείνει συγκεντρωμένη η ομάδα και να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι το τέλος. Αυτός είναι ο στόχος. Δεν έχουμε λόγο να πανηγυρίζουμε, αλλά για να δουλεύουμε. Έχουμε μπροστά μας την Μέταλιστ και μας ενδιαφέρει μόνο αυτό το παιχνίδι. Από την επόμενη μέρα θα στρέψουμε την προσοχή μας στο ντέρμπι», είπε αρχικά ο Κώστας Καραπαπάς και συνέχισε: «Έχουμε, αναμφίβολα, ομάδα με ποιότητα και έχουμε πίστη για την κατάκτηση του τίτλου, του Κυπέλλου, ενώ θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο εμείς.

Για το αν ο Ολυμπιακός ρίχνει πλέον το βάρος στην Ευρώπη από το πρωτάθλημα:
«Ο αρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Το έχουμε πει αυτό. Τώρα, αν πάνε όλα καλά και την Κυριακή είμαστε αρκετά μπροστά από τον Παναθηναϊκό, τότε θα μπορούμε να στρέψουμε περισσότερο την προσοχή μας στην Ευρώπη.
Τα θέλουμε όλα. Είμαστε ολυμπιακός. Πρώτα απ’ όλα όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο παιχνίδι με την Μέταλιστ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν μπαίνεις εύκολα στους «8». Πρέπει να συγκεντρωθεί πρώτα εκεί.

Για τη σταθερότητα που έχει ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια:
«Προφανώς η σταθερότητα έχει φέρει τον Ολυμπιακό σε αυτό το επίπεδο. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από πέντε σερί ευρωπαϊκές νίκες. Τον ανεβάζει πολύ αυτό στη ευρωπαϊκή βαθμολογία. Είναι σημαντικό και βοηθάει πολύ στην Ευρώπη το κλαμπ. Δεν έχει γίνει τυχαία η πορεία του Ολυμπιακού. Το τεχνικό τιμ έχει προγραμματίσει να είναι σε φόρμα αυτό το διάστημα».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει «βγάλει» εισιτήρια για το Βουκουρέστι:
«Δεν έχουμε βγάλει εισιτήρια για το Βουκουρέστι. Κάνουμε όνειρα, θέλουμε να πάμε καλά, όμως πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Μέταλιστ. Ας είναι καλά τα πράγματα τότε και βλέπουμε.
Αν μεγαλώσει η διαφορά, τότε μπορούμε να κάνουμε κι άλλα σχέδια. Δεν θέλω να βγάζουμε συμπεράσματα. Καταλαβαίνω την λογική του Τύπου, αλλά εμείς βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά.
Τα μόνα εισιτήρια που έχουμε βγάλει είναι αυτά με την Μέταλιστ, τα οποία πρέπει να εξαφανιστούν και ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα για την πρόκριση. Το δύσκολο είναι το εισιτήριο για τους «8» που πρέπει να πάρουμε».

Για τη χθεσινή (11/3) δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Μόλις τελειώσει η σεζόν φαντάζομαι θα γίνει μια αναλυτική συνέντευξη από τον κ. Μαρινάκη και θα παρουσιάσει τις σκέψεις τους για όσα έγιναν».

Για το αν υπάρχει διάθεση απάντησης του Ολυμπιακού στα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του Παναθηναϊκού περί διαιτησίας:
«Δεν υπάρχει πρόθεση να αναμειχθούμε σε κάποιο σχόλιο. Δεν μας αφορά ο ορισμός που δίνει στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ο κ. Χριστοδουλόπουλος ή οποιοσδήποτε άλλος».

Για το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:
«Εμείς θέλουμε νίκες μέχρι τέλος. Αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν είναι ακατόρθωτο. Ο δείκτης της βαθμολογίας είναι σίγουρα καλύτερος. Για νίκη, όμως, θα πηγαίναμε πριν και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το νικηφόρο σερί».

Για τις επιλογές που έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο ρόστερ:
«Η ευτυχία για τον Ολυμπιακό και τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ότι υπάρχουν πολλές λύσεις στο ρόστερ. Υπάρχουν παίκτες πολλών εκατομμυρίων ευρώ και δεν έχουν θέση στην 11άδα. Δίνει τη δυνατότητα αυτό στον προπονητή να έχει επιλογές.

Για το ενδεχόμενο καλλιέργειας φανατισμού από την πλευρά των οπαδών του Παναθηναϊκού:
«Δεν υπάρχει κάτι για να μας ανησυχεί. Όπως πάμε σε κάθε ντέρμπι, έτσι θα πάμε και σε αυτό. Είδαμε στο Καραϊσκάκη ένα ωραίο παιχνίδι, στον πρώτο γύρο. Ακούσαμε μετά τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να δίνουν συγχαρητήρια για τη φιλοξενία του Ολυμπιακού. Ελπίζουμε και εμείς να κάνουμε το ίδιο μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Ελπίζω να μην γίνουν παρατράγουδα, κάτι το οποίο θα είναι, άλλωστε, εις βάρος του Παναθηναϊκού»



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved