Μάντζιος: «Είναι… στο χέρι μας και θα σωθούμε»

Μάντζιος: «Είναι… στο χέρι μας και θα σωθούμε»

Τη βεβαιότητα ότι ο Πανιώνιος θα «σωθεί» επανέλαβε, γι’ άλλη μια φορά, ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος. 

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», κατά τη διάρκεια της οποίας στάθηκε στη μάχη για την παραμονή του Πανιωνίου στην κατηγορία, το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά και το οικονομικό… συμμάζεμα του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άκης Μάντζιος:

«Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος θα σωθεί. Είχαμε ένα βουνό προβλήματα και εξακολουθούμε να έχουμε κάποια απ’ αυτά, αλλά έχουμε μάθει να ζούμε μαζί τους. Στόχος μας είναι να σωθεί η ομάδα και τίποτα άλλο. Πολλές φορές τα πράγματα έρχονται διαφορετικά από ότι τα σχεδιάζεις», είπε αρχικά ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης και συνέχισε: «Η έλλειψη γκολ μας είχε προβληματίσει, αλλά η νίκη με τον ΟΦΗ μας βοηθάει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος»

Για τα παιχνίδια με Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό, στη Νέα Σμύρνη:

«Είναι δύσκολα και τα δύο ματς. Η Δόξα αξίζει συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνει παρά τα προβλήματα της. Είναι όμως άλλο παιχνίδι να παίζεις με τη Δόξα και άλλο με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ, όπως και να έχει ότι η υπόθεση παραμονή βρίσκεται πλέον στα πόδια μας. Εξαρτάται αποκλειστικά από μας».

Για τις διαφορές στην εικόνα του Πανιωνίου στα εντός και εκτός έδρας:

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, ο Πανιώνιος δείχνει να είναι ομάδα έδρας. Πριν αναλάβω είχε να κερδίσει 8 μήνες στη Νέα Σμύρνη. Δεν γίνεται να προχωρήσει μια ομάδα αν έχει τέτοιο πρόβλημα στην έδρα της. Πλέον αυτό έχει αλλάξει».

Για το προχθεσινό (10/3) παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία. Είναι μια ποιοτική ομάδα, με έμπειρους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να προσαρμόζονται με βάση τον αντίπαλο και να διαχειρίζονται σωστά το ματς. Ήταν διαβασμένος, αλλά ήμασταν και εμείς διαβασμένοι. Δεν συναντήσαμε, γενικά, ιδιαίτερες δυσκολίες. Πίεσε κάποια στιγμή ο ΟΦΗ και λογικό είναι αφού έπαιζε στην έδρα του, αλλά εμείς είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Βγήκαμε κάποιες φορές στην κόντρα επίθεση».

Για τα βήματα εξυγίανσης που έχουν γίνει στον οικονομικό τομέα του συλλόγου:

«Έχει γίνει τεράστια προσπάθεια από τους ανθρώπους της διοίκησης. Έχει αποδυναμωθεί βέβαια το ρόστερ και έχουν έρθει νέα παιδιά που δεν στοίχισαν όσο οι προηγούμενοι. Θέλουν όμως χρόνο προσαρμογής. Είναι κοντά στο στόχο που έχουν θέσει. Έχει γίνει μεγάλο συμμάζεμα. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Δεν μπορεί να υπάρξει εφησυχασμός. Ο Πανιώνιος πρέπει να φτάσει στο διπλό στόχο. Στον αγωνιστικό και στον οικονομικό».

Για το ενδεχόμενο παραμονής του στο πάγκο των «κυανέρυθρων» και τη νέα σεζόν:

«Στόχος είναι να σωθεί η ομάδα και μετά βλέπουμε. Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό, πάντως, θα παίξουν κι άλλα παιδιά στην ομάδα. Στην Κρήτη πήγαμε, για παράδειγμα, με τέσσερις σημαντικές απουσίες. Μακάρι να καθαρίσουμε νωρίς την υπόθεση παραμονή και να παίξουν στα τελευταία παιχνίδια κι άλλα νέα παιδιά».



Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved