Ιμπαγάσα: «Θέλουμε να κερδίζουμε από το πρώτο λεπτό»

Ιμπαγάσα: «Θέλουμε να κερδίζουμε από το πρώτο λεπτό»

Ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Άρη έδειξε πως θέλει να κερδίζει από το πρώτο λεπτό, σύμφωνα με τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων», μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «κίτρινους» τόνισε πως οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά και πήραν ένα σημαντικό προβάδισμα, ενώ ανέφερε πως θα πρέπει να παρουσιαστούν δυνατοί κόντρα στην Μέταλιστ και να… προστατεύσουν το 1-0 του πρώτου αγώνα.

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε δυνατά, δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που θέλει να κερδίζει από το πρώτο λεπτό. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, δημιουργήσαμε καταστάσεις για γκολ και σημειώσαμε δυο. Στο δεύτερο μέρος δεν μπήκαμε πολύ δυνατά, κάνανε φάσεις για να μειώσουν και να δυσκολέψουν την υπόθεση νίκη αλλά με το γκολ του Κέβιν που ήρθε σε ένα σημείο κλειδί του αγώνα, φτάσαμε στη νίκη και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που τα καταφέραμε», ανέφερε αρχικά ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Αναφορικά με το γεγονός πως στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός φάνηκε να κάνει συντήρηση δυνάμεων, απάντησε: «Ίσως και να είναι έτσι όπως τα λέτε αλλά δεν είναι αυτή η νοοτροπία μας. Εμείς πρέπει να παίζουμε σε όλο το ματς με τον ίδιο τρόπο. Τώρα που τελείωσε αυτός ο αγώνας, έχουμε το χρόνο μας για να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε το επόμενο ματς που είναι την Πέμπτη με τη Μέταλιστ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εκεί ένα καλό παιχνίδι, είναι δύσκολος αγώνας γιατί το 1-0 είναι περίπλοκο σκορ. Περιμένουμε να είμαστε και την Πέμπτη στο ύψος των απαιτήσεων της αναμέτρησης για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τα συνεχόμενα ματς, ο έμπειρος άσος, υποστήριξε: «Είναι πάντα σημαντικό να έχεις ένα μεγάλο και δυνατό ρόστερ. Δίνει στον προπονητή την ευκαιρία να κάνει ροτέισον και οι παίκτες που μπαίνουν τα δίνουν όλα. Σήμερα (σ.σ. Κυριακή 11/3) ήταν έτσι τα πράγματα. Παίξαμε στην Ουκρανία και μέσα σε μικρό διάστημα είχαμε αγώνα πρωταθλήματος. Όλοι προσπαθήσαμε να αντεπεξέλθουμε και νομίζω ότι το κάναμε καλά».

Τέλος, για τον επαναληπτικό με την Μέταλιστ, δήλωσε: «Το αποτέλεσμα το πήραμε στην Ουκρανία και πρέπει να το προστατέψουμε στο… σπίτι μας. Είναι επικίνδυνοι μπροστά, παίζουν γρήγορα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Αν βάλουμε ένα γκολ πρώτοι θα είμαστε πιο κοντά γιατί θα βγουν μπροστά, αλλά σε κάθε περίπτωση θα είναι δύσκολος αγώνας».



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved