Κωστένογλου: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου»

Κωστένογλου: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου»

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι κατά τον Νίκο Κωστένογλου οι παίκτες της ΑΕΚ όχι μόνο για τη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι, αλλά για την αγωνιστική συμπεριφορά τους και τον χαρακτήρα που δείχνουν σε μια από τις πιο δύσκολες σεζόν στην ιστορία της ομάδας.

Μπορεί να μην μπήκε χαμογελαστός στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του ΟΑΚΑ ο προπονητής της Ενωσης, τα λόγια του από μόνα τους, όμως, φανέρωναν την ικανοποίησή του για τη νίκη και την καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2-0).

«Θεωρώ ότι στα τελευταία τρία παιχνίδια, έχουμε πολύ καλή εικόνα. Μπορεί κάποιοι να μην μας αντιμετωπίζουν όπως αρμόζει στο μέγεθος της ΑΕΚ, πιστεύω όμως ότι τόσο απόψε όσο και στους αγώνες με ΟΦΗ και Αρη, τα πήγαμε καλά. Ημασταν πολύ καλοί και σωστά δομημένοι απόψε, με σοβαρότητα, συγκέντρωση και σωστή αγωνιστική συμπεριφορά σε όλο το 90λεπτο. Η νίκη μας ήταν δίκαιη άσχετα αν μετά το 70’ ο Παναθηναϊκός είχε μια δυο ευκαιρίες να σκοράρει όπως επίσης και την κατοχή της μπάλας» δήλωσε αρχικά ο Κωστένογλου και συνέχισε λέγοντας:

«Αποδείχθηκε εύστοχη και η αλλαγή του Κλωναρίδη. Είναι ένα νέο παιδί που παίρνει περισσότερες ευκαιρίες από τα υπόλοιπα, γιατί έχε προσαρμοστεί και περισσότερο. Πρόκειται για γρήγορο ποδοσφαιριστή που παίζει σωστά την αντεπίθεση, κάτι που αποδείχθηκε και στο δεύτερο γκολ που σημειώσαμε. Όπως προανέφερα, ο Παναθηναϊκός μπορούσε να σκοράρει μετά το 70’ κι εμείς από την πλευρά μας όμως είχαμε τη δυνατότητα και για τρίτο τέρμα».

Κληθείς να σχολιάσει την πολύ καλή εμφάνιση του Κοντοέ στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ο τεχνικός της ΑΕΚ ισχυρίστηκε ότι «αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα σε αυτή τη θέση. Χρειαζόμασταν εξ αρχής παίκτη και πολύ περισσότερο μετά την αποχώρηση του Κάλα, ωστόσο ήταν δική μου εισήγηση να μην κάνουμε μεταγραφή. Τον Γενάρη, άλλωστε, δεν το επέτρεπαν και οι συνθήκες. Προέκυψε έξτρα πρόβλημα και με τον τραυματισμό του Δέλλα που προς τιμήν του παίζει αν και έχει έντονους πόνους στο γαστροκνήμιο. Σήμερα αποφάσισα να μην τον χρησιμοποιήσω γιατί υπήρχε κίνδυνος να τον χάσουμε για τη συνέχεια. Τον Κοντοέ τον έχω δοκιμάσει εδώ και καιρό στο κέντρο της άμυνας και έχει δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει με επιτυχία. Οντως ήταν πολύ καλός και σήμερα. Εχουμε πάντως θέμα στα στόπερ. Ο Μανωλάς για παράδειγμα συμπλήρωσε κάρτες. Ας ελπίσουμε ότι ο Δέλλας θα επιστρέψει σύντομα»

Κλείνοντας, ο «Κωστέ» συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για ακόμα μεγαλύτερη στήριξη στη συνέχεια.

«Τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων. Παρά τις αντιξοότητες, παρέμειναν συγκεντρωμένα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό ακόμα και από ηθικής πλευράς. Θα γίνει μεγάλη μάχη για την πεντάδα και τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Χρειάζεται σοβαρότητα από πλευράς μας και συνεχής προσπάθεια. Ο κόσμος μας είναι απαραίτητος. Η παρουσία του απόψε ήταν μεγάλο κίνητρο για μας. Ξέρω ότι είναι πληγωμένος, αλλά τον έχουμε ανάγκη. Με τη βοήθειά του, αποκτούμε ψυχικές δυνάμεις για να συνεχίσουμε να παλεύουμε»



Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved