Χαριστέας: «Κάθε παιχνίδι και τελικός»

Χαριστέας: «Κάθε παιχνίδι και τελικός»

Την ικανοποίησή του για τη νίκη του Παναιτωλικού, αλλά για την καλή του απόδοση, εξέφρασε ο Άγγελος Χαριστέας, μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη.


Ο διεθνής άσος, υποστήριξε πως η διακοπή ωφέλησε την ομάδα του Αγρινίου, τονίζοντας πως από δω και πέρα κάθε παιχνίδι θα είναι ένας τελικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Χαριστέα:

«Είναι πολύ θετικό το ότι γυρίσαμε στις νίκες, στην έδρα μας, μετά από αρκετό χρονικό διάστημα και αρκετά ατυχή αποτελέσματα. Πιστεύω ότι αρχίζουμε και πατάμε καλύτερα σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο τις τελευταίες εβδομάδες. Μας βοήθησε πολύ το ότι δεν παίξαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή η διακοπή μας έκανε καλό. Δουλέψαμε με τον καινούργιο προπονητή σε πάρα πολλά πράγματα. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τους τρεις βαθμούς και ανασάναμε λιγάκι.Για εμάς μέχρι το τέλος θα πρέπει κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε σαν τελικό, όπως σήμερα και όποτε παίζουμε στην έδρα μας όπως θα γίνει και την επόμενη εβδομάδα, χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Ερωτηθείς να σχολιάσει την απόδοσή του, είπε:

«Το χρωστούσα αυτό στον εαυτό μου και στον κόσμο, να γυρίσω και στα γκολ. Είχα αρκετό διάστημα να σκοράρω. Φυσικά για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι επανήλθα στα γκολ και στις καλές εμφανίσεις. Αυτό που θέλω είναι και στα επόμενα παιχνίδια που απομένουν να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, για να βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι πολύ σημαντικό. Εύχομαι να συνεχίσω έτσι».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε:

«Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Από δω και πέρα, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, ούτως ή άλλως. Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική. Πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα με την ψυχολογία που έχουμε τώρα, να το παλέψουμε το παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη. Από δω και πέρα πρέπει να παίρνουμε πόντο, ή πόντους σε κάθε παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε όπως παίξαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες σαν ομάδα, όλοι μαζί και πιστεύω ότι έχουμε τις πιθανότητες να κάνουμε κάτι καλό».  



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved