Αναστασιάδης: «Αν μιλήσω για τα προβλήματα, θα πέσει ο ΠΑΣ»

Αναστασιάδης: «Αν μιλήσω για τα προβλήματα, θα πέσει ο ΠΑΣ»

Ευχαριστημένος από τη νίκη του ΠΑΣ επί του Λεβαδειακού ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης, αλλά τόνισε πως υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στον σύλλογο.

«Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι από τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τα παιδιά. Παίξαμε, όμως, μόνο το πρώτο ημίχρονο, έχουμε την Τετάρτη το δεύτερο ημίχρονο, που είναι εξίσου σημαντικό. Ο Λεβαδειακός είναι ομάδα με καλούς παίκτες. Πολύ γρήγορα με την πίεση που ασκήσαμε αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει φάουλ, να μείνει με δέκα παίκτες και έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα για μας, όχι όμως εύκολα γιατί και με πλεονέκτημα χρειάζεται προσπάθεια. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Χρειάζεται υπομονή και πολλή δουλειά. Όσο μπορούμε πρέπει να ξεχνάμε τα προβλήματα που είναι πολύ σημαντικά. Ξέρετε ότι μόνο αυτοί που τα αντιμετωπίζουν αντιλαμβάνονται το μέγεθος των προβλημάτων. Η ομάδα χρειάζεται να ρίξει το βάρος εκεί, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Πρώτη φορά απ’ όταν ήρθα που ο κόσμος ήταν άψογος. Βοήθησε βέβαια και η ομάδα αλλά και το σκορ. Κατάλαβαν όμως κι αυτοί ότι η ομάδα χρειάζεται μόνο βοήθεια. Να τον ευχαριστήσουμε. Τον χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Μπορεί να παρεξηγούμαι, αλλά το πάθος και η αγάπη του ξεφεύγουν κάποιες φορές, αλλά είναι υποχρεωμένοι κι αυτοί να ξεχνάν το πάθος και την αγωνία», τόνισε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΣ.

Για το αν θα είναι έτοιμοι κάποιοι τραυματίες ως την Τετάρτη, επισήμανε: «Ο Ζαμπρέλα δεν είναι ακόμα έτοιμος. Τον βάλαμε 15-20 λεπτά για να μπει γρήγορα ξανά στο κλίμα της ομάδας. Είναι καλός παίκτης. Μπορεί να βοηθήσει. Θέλει περισσότερη βοήθεια απ’ όλους. Είμαι κατά των μεταγραφών του Δεκέμβρη, γιατί είναι λίγος ο χρόνος να μπει ο νέος παίκτης στη φιλοσοφία. Πρωτόγνωρα προβλήματα γι’ αυτόν και την οικογένειά του. Αν πάθεις έναν τραυματισμό τελειώνει και η σεζόν. Δεν θα πω ότι έκανα λάθος που πήραν αυτόν, αλλά θα πω ότι έκανα λάθος που έκανα μεταγραφές».

Για το αν είναι εμπόδιο τα προβλήματα που επικαλείται για να βγει η χρονιά σημείωσε: «Αν τα προβλήματα τα βγάλουμε στον κόσμο, η ομάδα θα πέσει αμέσως μόλις το πω. Προσπαθούμε να τα κρατάμε έξω από τα αποδυτήρια και να το θυμάστε αυτό. Δεύτερο σημαντικό. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν σε ποια χώρα βρίσκονται και τι συμβαίνει. Τι υπάρχει γύρω τους. Και να πειστούν ότι πρέπει να κάνουν αυτό που κάνουν ως τώρα. Κι αυτό θέλει δουλειά. Εμείς είμαστε δύο ώρες μόνο μαζί και μετά ακούν φίλους, μάνα, γυναίκες, διπλανούς τους, που τους λένε τα αντίθετα από εμάς και προσπαθούν να τους πείσουν κιόλας ότι είναι σωστά αυτά που τους λένε. Το αγωνιστικό λύνεται, αλλά δεν είναι αγωνιστικό το πρόβλημα. Πρέπει να πείσεις τον άλλον να είναι 100% σ’ ένα στόχο. Μόνο η Παναγιά μπορεί να τα βοηθήσει τα παιδιά, κάτι που ακούτε μόνο από εμένα. Όποιος την αγαπάει την ομάδα να κάνει και κανένα τάμα. Να της ανάψει μεγάλη λαμπάδα της Παναγιάς. Για να μην πάθουμε κανένα εγκεφαλικό. Να είμαστε καλά και θα πούμε κάποια πράγματα, αλλιώς δεν θα πούμε τίποτα, θα βγουν από μόνα τους».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved