Κερδίζει πόντους ο «Κάρα»

Κερδίζει πόντους ο «Κάρα»

Φανέλα βασικού ετοιμάζεται να δώσει στον Γιώργο Καραγκούνη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, με τις απουσίες των Χριστοδουλόπουλου, Μπουμσόνγκ και Μαρίνου να δυσκολεύουν το έργο του σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας για το ντέρμπι του Σαββάτου (19/02). Με βάση τις μέχρι τώρα δοκιμές, ο Φερέιρα προσανατολίζεται στο να βάλει στην αρχική ενδεκάδα τον Γιώργο Καραγκούνη, είτε σε οργανωτικό ρόλο είτε σε θέση έξω δεξιά.

Η εμπειρία του 34χρονου μέσου σε συνδυασμό με την παρουσία του Κώστα Κατσουράνη - με τον οποίο έχουν καλή «χημεία» - κάνουν τον Πορτογάλο να προσανατολίζεται στο να τον ξεκινήσει βασικό, δίνοντάς του έτσι μια επιβράβευση για την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Όλα δείχνουν ότι στο 4-3-3 του Φερέιρα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόρβας με τους Σπυρόπουλο, Καντέ, Σαριέγκι και Βύντρα από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, με βάση και την απουσία του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Στη μεσαία γραμμή, ωστόσο η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη, με τα πλάνα του Πορτογάλου να καθορίζονται στην προπόνηση της Παρασκευής (18/02) ή ακόμα και λίγες ώρες πριν το ματς.

Το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει ως ανασταλτικούς μέσους τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κώστα Κατσουράνη, με τον Γιώργο Καραγκούνη πιο προωθημένο σε ελεύθερο ρόλο. Στο αριστερό άκρο θα πάρει θέση ο Λέτο, ενώ ο Σίντνεϊ Γκοβού θα είναι δεξιά, αν δεν καταφέρει να είναι απόλυτα έτοιμος ο Σωτήρης Νίνης. Αν ο νεαρός μέσος είναι σε κατάσταση να παίξει βασικός, τότε είναι πιθανό να πάει αυτός στον άξονα και να παίξει ο Καραγκούνης δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης, όπως είναι φυσικό, θα βρίσκεται ο Σισέ.

Τέλος, υπάρχει ένα ακόμα δίλημμα για τον Φερέιρα και αυτό έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση ή όχι του Σιμάο. Ο Μοζαμβικανός πήγε πολύ καλά στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ και αν αναλογιστεί κανείς ότι η δύναμη του Ολυμπιακού βρίσκεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής με το δίδυμο Ιμπαγάσα - Φουστέρ να αποτελεί πηγή κινδύνων, ίσως ο Σιμάο να πάρει θέση στην τριάδα των χαφ και να μετακινηθεί όποιος εκ των Καραγκούνη ή Νίνη χρησιμοποιηθεί, προς τα δεξιά της επίθεσης.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved