Η προσοχή στο Φάληρο

Η προσοχή στο Φάληρο

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα πραγματοποιηθεί η σημαντικότερη - πλην του μεγάλου αθηναϊκού ντέρμπι - αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Άρη.

Το πρόγραμμα της δεύτερης… μέρας της αγωνιστικής, η οποία ολοκληρώνεται με το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο, περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες, με έντονο ενδιαφέρον, τόσο στην κορυφή του πρωταθλήματος, όσο και στην… ουρά.

ΚΕΡΚΥΡΑ – SKODA ΞΑΝΘΗ 15:00 (LIVE)

Το πιο σημαντικό παιχνίδι, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο, για την παραμονή της στην Super League δίνει την Κυριακή (11/03) η Κέρκυρα, η οποία θα υποδεχθεί την SKODA Ξάνθη. Οι «Φαίακες» λίγες μέρες μετά τη σημαντική νίκη επί του Λεβαδειακού, θα αντιμετωπίσουν τους «Ακρίτες» με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» που θα δώσει περισσότερες ελπίδες στους νησιώτες.

Ο Χάβι Γκράθια βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην «πονοκεφαλιάζει» με απουσίες, εκτός του τιμωρημένου Γραμμόζη, κάτι που του δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσει το καλύτερο σχήμα σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Με εντελώς διαφορετικούς στόχους μεταβαίνει στην Κέρκυρα η SKODA Ξάνθη. Το «συγκρότημα» της Θράκης «κοιτάει» με αξιώσεις την είσοδό της στην πρώτη πεντάδα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μαρσελίνιο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, όπως και σε αυτές των Μπέρτου και Σουάνη, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

3an

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 15:00 (LIVE)

Με στόχο να διπλασιάσει τις εντός έδρας νίκες του και να πάρει βαθιά βαθμολογική… ανάσα θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Γιαννιώτες κατάφεραν να επικρατήσουν της Δόξας Δράμας, σε εξ αναβολής αναμέτρηση και ευελπιστούν σε ένα ακόμα «τρίποντο» που θα τους δώσει την ευκαιρία να «ξεκολλήσουν» από τις τελευταίες θέσεις.

Με τους Βάντερσον, Ανδράλα και Βάντερσον στην αποστολή θα αντιμετωπίσουν οι «κυανόλευκοι» τους Βοιωτούς, καθώς είναι στα πλάνα του Άγγελου Αναστασιάδη. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Τζάνης, αλλά και οι Σκούφαλης, Ταμπάσης, Οικονόμου, Ιωάννου, Κεϊτά και Ζαραδούκας.

Ως τελικός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» και για τον Λεβαδειακό. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα από την Κέρκυρα, την Τετάρτη (7/3) πάνε στα Γιάννινα με μοναδικό στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, ει δυνατόν τη νίκη, ούτως ώστε να μείνουν μακριά από… περιπέτειες για την παραμονή τους.

Τα προβλήματα δεν απουσιάζουν για τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ναπολεόνι, ο οποίος είναι τραυματίας, αλλά και τους Λισγάρα και Φαβάλι.

pas

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 17:15 (LIVE)

Κρίσιμο παιχνίδι στην υπόθεση παραμονή θα γίνει στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Εργοτέλη και ο χαμένος… χάνεται, μια και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια. Έτσι, ως «τελικό» τον αντιμετωπίζουν τα «καναρίνια» και έχουν μοναδικό στόχο το «τρίποντο».

Στη διάθεση του Τάκη Λεμονή έχει τεθεί ο Άντι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ενώ αντίθετα, εκτός έμειναν για ένα ακόμα παιχνίδι, οι Εντζεγκουέλε, Μπλάζιτς και Κουτρομάνος.

«Μονόδρομος» είναι η νίκη για τους Κρητικούς. Το «συγκρότημα» του Ηρακλείου έχει μπει σε περιπέτειες και οι απώλειες είναι απαγορευτικές, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στην ομάδα της Δυτικής Ελλάδας.

Ο Νίκος Καραγεωργίου έχει μερικούς λόγους για να «πονοκεφαλιάζει», μια και δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Λεάλ και Φραγκουλάκη, όπως επίσης και στους τραυματίες Ρομάνο και Χρυσοφάκη.

agri

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ 17:15 (LIVE)

Τη νίκη που θα του δώσει την ευκαιρία να απομακρυνθεί τέσσερις βαθμούς από τον Παναθηναϊκό και να περιμένει το ντέρμπι των «πράσινων» κόντρα στην ΑΕΚ, θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη. Οι Πειραιώτες προέρχονται από ένα σημαντικό «διπλό» στο Europa League απέναντι στη Μέταλιστ και ευελπιστούν να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το νικηφόρο σερί τους, το οποίο φτάνει τις 9 συνεχόμενες επιτυχίες.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν κόντρα στους Θεσσαλονικείς με σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός «μάχης» έχουν τεθεί οι τραυματίες Αβραάμ Παπαδόπουλος και Νταβίντ Φουστέρ, εν αντιθέσει με τον Ντιόγκο που ξεπέρασε την ίωση και είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Με το… βλέμμα στην πρώτη πεντάδα «κατεβαίνει» στον Πειραιά ο Άρης, ο οποίος αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα, στην «μάχη» που δίνει για την είσοδο στα play offs του πρωταθλήματος.

Ο Μανουέλ Μασάδο είδε με ικανοποίηση τον Νέρι Καστίγιο να μετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και τέθηκε στην διάθεσή του, αντίθετα με τους Μίσελ και Καζναφέρη, οι οποίοι υποφέρουν από προβλήματα τραυματισμών, όπως και οι Τριανταφυλλάκος και Παπαστεριανός.

kerk



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved