Αναστόπουλος: «Πολύ άσχημη ημέρα»

Αναστόπουλος: «Πολύ άσχημη ημέρα»

Ο Νίκος Αναστόπουλος στάθηκε στην πολύ κακή ημέρα που είχε ο ΟΦΗ και τον οδήγησε στην ήττα από τον Πανιώνιο με 1-0.

Με το μέρος των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του ΟΦΗ, στήριξε τους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας ότι η μεγάλη πορεία που έχουν κάνει μέχρι τώρα δεν πρέπει να διαγραφεί από τις δύο ήττες αυτές.

«Καλή ημέρα ή κακή από το πρωί φαίνεται. Ξεκινάει το παιχνίδι και έχουμε τραυματισμό δύο παικτών, χτυπάει ο Βεζυρίδης και τρώμε το γκολ. Σε ότι αφορά το παιχνίδι βρεθήκαμε σε μία πολύ άσχημη ημέρα, αυτός όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σβήσει την πολύ καλή ομάδα που έχουμε μέχρι σήμερα. Ειδικά για αυτά τα παιδιά που έχουν δώσει τα πάντα. Φάγαμε γκολ από μία στημένη φάση, δεν ήμασταν ο γνωστός ΟΦΗ, που πιέζει. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, κοιτάζοντας πάντα το επόμενο παιχνίδι, και με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Το ότι δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα, τα λέει όλα. Δεν μπορεί να χαλάσει την εικόνα και πορεία που είχαμε μέχρι τώρα η σημερινή ήττα. Δεν είχαμε ευκαιρίες. Δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες», είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Μάντζιο.

«Ο Μάντζιος από Δευτέρα θα μπει κανονικά στις προπονήσεις και Θεού θέλοντος τουλάχιστον σε ένα ημίχρονο θα παίξει. Ενώ για τον Ολυμπιακό ας πάρει έστω 45 λεπτά. Σήμερα δεν ήταν έτοιμος. Ο Βεζυρίδης έπαθε τράβηγμα το οποίο δεν του επέτρεπε να συνεχίσει. Πάντα όταν νομίζουμε ότι πετυχαίνουμε κάτι, αυτό μας χαλαρώνει. Πιστεύω όμως ότι είναι θέμα ημέρας αυτό. Άλλες ομάδες έχουν να κερδίσουν 11 μήνες. Εμείς δεν ασχολούμαστε με τους άλλους και κοιτάμε τα δικά μας. Εγώ στέκομαι ότι σε αυτή τη μεγάλη πορεία που έχουμε κάνει, δεν μπορεί να χαλάσει την εικόνα μας από ένα ατυχές παιχνίδι σήμερα. Δεν πρέπει να μας ανησυχούν οι δύο ήττες. Είναι μόλις δύο παιχνίδια. Άλλες ομάδες δεν έχουν νίκη για 11 παιχνίδια. Ο κόσμος βλέπει το παιχνίδι με άλλο μάτι. Εκτός από τις επιθέσεις πρέπει να αμυνόμαστε. Ο Πανιώνιος είχε γυρίσει όλος πίσω και θέλαμε έναν παίκτη πιο επιθετικογεννή. Άμα χάνεις και δεν παίρνεις τον πόντο με τον αντίπαλο να μη κάνει ευκαιρία και στην πρώτη φάση να δέχεσαι γκολ δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που πετυχαίνει γκολ και όχι αυτός που έχει ευκαιρίες. Εμείς είμαστε ομάδα που δεν καταλαβαίνει από έδρες και αντιπάλους. Στόχος είναι και το Κύπελλο. Το έχουμε στο μυαλό μας γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε το βήμα παραπάνω, χωρίς να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί», είπε ο Αναστόπουλος.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved